Přejít na výpis diskuzí
Čína zvažuje zrušení zákona zakazujícího konzole
28.1.2013 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Důvodem byla snaha ochránit nasi komunistickou zemi pred neblahym vlivem zabavy. PC je v poradku, na tom potrebujeme umoznit nasim oveckam pracovat.
-
Jsem zatvrzelý PCčkář a o koupi konzole neuvažuji, na druhou stranu ale chápu, že každému vyhovuje něco jiného a každý by měl mít právo volby, na čem chce hrát hry.
-
-
Tak to zalezi jaky hry. PS3 exkluzivity se na PC nezahrajes, coz duvod ke koupi urcite je.
-
ideální je mít obojí, drtivou času trávím nahrbený u PC, takže je někdy fakt prostě fajn hrát z pozice ležmo z gauče :)
-
-
Souhlas. Nevim, za co mas ty minusy *3*
-
Doporučuji koupi nového kancelářského křesla, ať se u pc nemusíš hrbit :)
-
-
Kancelarske kreslo je vic kancelarske nez kreslo, kam se hrabe na usaka :-). A navic to neni jen o tom kde sedis, ale i o sedici poloze, kterou vyzaduje k+m.
-
-
Nevím jak ostatní, ale já se na své židli dokážu pěkně rozvalit i když hraju s klávesnicí a myší :)
Rozvalit se na gauči by možná bylo maličko pohodlnější, ale já jsem spokojený s tím co mám.
-
-
-
Já sice mám konzoli, ale ne kvůli pohodlí, ale kvůli hrám, co na pc bohužel nejsou:) Jako Halo, GoW atd.
-
Souhlas, většinu her hraji klasicky ze židle, ale občas zapojím gamepad k počítači a pařím rozvalený z postele. *2*
-
-
-
Takze, takrka nevycerpatelny trh se pomalu otevira konzolim. No to si museji soudruzi kapitalisti jiste mnout ruce, kolik tohle vsechno asi stalo :-)
-
A nemůže to mít něco společného s těmi androidími konzolemi? Že vidí příležitost něco takového vyrábět a dodávat domu i ven?
-
Hmm já bych v rámci ochrany duševního a fyzického rozvoje, stejně tak jako zachování dobrého vkusu zakázal hry od blizzardu.
-
-
No u Tebe je stejně pozdě;)
-
neboj ty na konzoli nikdy nevyjdou
-
-
Tak to by jsem zase netvrfil, Diablo 1 bylo na PS1 a nekde jsem cetl ze Blizzard navira herni vyvojare co maji zkusenosti s online programovanim pro konzole, nekde byla i zminka ze maji hratelnou verzi Diabla 3 na Playstaisny ale asi jen za zavrenymi dvermi. a jestli mi chces rict jak to asi chces ovladat tak nekolik her co ma ovladani podobne diablu tu uz je ;)
-
-