Přejít na výpis diskuzí
Čína zvažuje zrušení zákona zakazujícího konzole
28.1.2013 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Autor zase o tom ví houby? V Číně jsem běžně konzole viděl, problém je jenom v tom, že pokud nějaká zahraniční firma chce něco v Číně vydávat, musí se spojit s nějakou domácí firmou.
-
Tak to by jsem zase netvrfil, Diablo 1 bylo na PS1 a nekde jsem cetl ze Blizzard navira herni vyvojare co maji zkusenosti s online programovanim pro konzole, nekde byla i zminka ze maji hratelnou verzi Diabla 3 na Playstaisny ale asi jen za zavrenymi dvermi. a jestli mi chces rict jak to asi chces ovladat tak nekolik her co ma ovladani podobne diablu tu uz je ;)
-
Opět tenhle hloupý argument svalování viny za snižování obtížnosti her na konzole, hry se zjednodušují jen a jen proto aby se zalíbili širšímu publiku (jinak řečeno aby je mohl hrát opravdu každý, od vejrostků, přes matky na mateřské, po důchodce) a aby na nich tak vydavatel vydělal více šušní.
-
Já si určitě ještě nejméně jednu PS3 koupím ... ta moje 6ti letá už sotva funí :D a těch 130+ her co na PS3 mám vyhazovat přeci nebudu :D. Ale ještě počkám, dokud dejchá nebudu to řešit, maximálně leda by ohlásili že vyrábí poslední kusy :)
-
Hehe .. napodobovat značky nintenda. Prosímtě vždyť nintendo 20 let jen recykluje Contru, Zeldu a Maria, dodnes na tom hry vypadají skoro stejně jako na SNESU. Pro mne je úplně nepochopitelné jak z toho ta firma může tolik let vyžívat, žádné jejich zařízení bych si nekoupil ... ad nintendo 3DS za 5-6 tisíc nebo kolik za to chtějí, když hry co na to sou můžeš hrát na PC na emulátoru (staré hry ze SNESu, NESu atp).
-
Já čekám na 4K ;) . Pak do toho GT5 půjdu taky . Za víc ovšem ne .
-
:) No přijde mi rozumnější nakoupit starou herní konzoli a hrát stovky titulů , než se ovívat tím jaký jsem frikulín a mám na stole něco co ani nemám pořádně k čemu využít ;)
Ovšem kouzlo PS2 bylo v tom , že připojení k netu a online službám se prakticky nepoužívalo . U stávající generace to s tím retro feelingem až tak veselé nebude . Jo absence použitelných hombre je minusem . -
Kdyby jen na oficiálních konzolích .... co tuny těch neznačkových kopií někdejších herních skvostů ?
Takhle to spíš vypadá jako nařízení vlády , aby se kompromisem západní právníci nažrali a vesele se za hranicemi bastlilo dál ... -
V Číně se nesmí vyrábět konzole? Jak to, že na mé PS3 je naspáno "Made in China"?
-
Nevím jak ostatní, ale já se na své židli dokážu pěkně rozvalit i když hraju s klávesnicí a myší :)
Rozvalit se na gauči by možná bylo maličko pohodlnější, ale já jsem spokojený s tím co mám. -
No, já ho alespoň zkusil... Chápu tvé důvody i když zrovna s tou nenahraditelností jednoho druhým souhlasím jen částečně (kde je vůle, tam se cesta vždy najde *3*), s tou podložkou máš pravdu. Já každopádně zůstávám u klasiky a jediná periferie co si možná v budoucnosti koupím bude volant.
-
Podle analytiků to mají představit před E3 a s prodejem aby stihli vánoční trh.Tomu bych osobně věřil.
-
ke konci roku to je overena informace? podle me to tak brzo nebude
-
Stěhuju se... *5*
-
Tou podlozkou myslim stul nebo jeho alternativu, coz je treba v obyvaku pred televizi problem, zvlaste kdyz to ma byt opravdu ergonomicke. V podstate se to vylucuje s vkusnosti. Jde mi o celkovou ergonomii. Prinos vybraci je imho vyznamny. Kdysi jsme na pc hrali bez zvukovky, stacilo pipani pc speakru. Jak by ses dnes nerad zbavoval zvuku, ktery dotvari atmosferu a poskytuje zpetnou vazbu, tak ja bych se dnes nerad zbavoval vybraci, ktere poskytuji to same a vic te vtahuji do hry. Kdyz dostanu zasah, chci to citit, bez toho to neni ono, je to pro me takove mrtve, neco jako pro tebe, kdyz si vypnes zvuk. Tohle mi nejvic vadi treba na Vite, tim se nejvic lisi od hrani na ps3.
-
Jde mi o to, ze mys nejde jen tak drzet ve vzduchu, bez stolu nebo neceho s cim po ni jezdis. Kdybys ji chtel drzet ve vzduchu, musel bys podlozku drzet v druhe ruce a klavesnici bys nemel jak ovladat. Takze nejakou podlozku pod k+m potrebujes. Klavesnice ma hodne tlacitek, ale jeji ergonomie je urcena pro psani vsemi deseti, nikoli pro hrani. Nizsi citlivost analogu na gamepadu nebrani dobre hratelnosti a je vyvazena jinymi vyhodami. Oboji ovladace tu maji sve misto, ani jeden nedovede nahradit ten druhy. Nemyslel jsem to osobne na tebe, ale obecne, protoze rada pc hracu ma ke gamepadu vztah jako cert k sveceny vode.
-
Stary pecky jsou take dobre, vubec nestiham hrat vsechno zajimave, co vychazi. Mam toho na rok az dva dopredu, mozna se vyplati pockat az na slim.
-
Pochybuji že cenově budou nové konzole startovat na cenách jako ty původní.Spekuluje se o 400 dolarech, takže u nás to bude maximálně stát těch 12 tisíc.A to stojí si za to připlatit než vrážet 7 tisíc do konzole na které je sice plno her, ale s ohlášeným nové generace už na ni přestanou hry vycházet v takové míře a ty nejnovější pecky budou už jenom na novou generaci.
-
Dejme tomu to s tou podložkou. I když tu často nepotřebuješ ani u PC.
S tou ergonomií ale nesouhlasím. Myši jsou ergonomické dost, jen si musíš vybrat takovou která ti sedí, podle tylu který preferuješ. Já mám rád myši rozměrné, na které si položím celou dlaň. Někomu jinému mohou naopak vyhovovat myši menší, které drží jen několika prsty. Když už, tak gamepad má výhodu v tom, že je to jeden kus HW, ale to zase postrádá množství tlačítek, které nabízí klávesnice (jejichž výběr je stejně jako u myší široký).
Vibrace, ok, to je asi nejlepší argument, ty fakt na PC nemáme. I když jejich přínos bych označil spíše za zanedbatelný.
Stejnětak to s hraním pod peřinou, sice to je výhodou, ale kolikrát tohle využiješ? -
Gamepad držíš oběma rukama. Myš jen jednou, tudíž pro porovnávání musíš brát myš a klávesnici jako celek (podložky bych z toho vynechal jako doplněk). No a s klávesnicí ti odpadá nedostatek tlačítek, ba naopak, mnoho ti jich přibývá. A konzolisty neurážím. Já odůvodňuji můj osobní problém s gamepadem. A stojím si za tím, že nepřesnost míření na gamepadu není pozitivní vlastnost.