Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eeeee
    Pridana hodnota je, ze nemusis pouzivat podlozku, coz se do obyvaku nehodi, ze je to na hrani ergonomictejsi ovladac, ze ma vibrace (zpetna vazba, skrz kterou se do hrani zapojuje dalsi lidsky smysl), ze je skrz svou ergonomii vhodnejsi na radu druhu her. Navic se s nim da hrat i pod perinou, coz je fajn, kdyz je clovek nemocny.
  • eeeee
    To neni nedostatek, to je vlastnost. Nebo je snad hw nedostatek, ze mysi ma oproti gamepadu malo tlacitek, nema vibrace a jeste je pro jeji pouzivani potreba podlozka? Kdyby byli konzolisti hloupi jako pc hateri, pak by se jiste tradovalo, ze mys je jen pro jednodussi hrace, kteri se nedokazi naucit pouzivat gamepad. To je tvrzeni na urovni tvrzeni, ze na konzolich hraji blbci, kterí nezvladnou ovladat pc. Kupodivu tyhle urazky jsou jen jednostranne a pritom nesmyslne, protoze si dovolim tvrdit, ze naprosta vetsina hracu na konzolich pouziva i pc.

Obtiznost je imho uzpusobena potrebam gamepadu, ale neni nizsi a konzolovka i pc hra je obtizna zhruba stejne. Prilis jednoduche hry nudi, prilis tezke frustruji, ani jedno neni dobre pro byznys.
  • eeeee
    PS2 se k dobe vyjiti PS3 prodalo 100M a v nasledujicich letech dalsich 50M. PS4 jeste ani nebyla oznamena, takze tech 20M je velmi realnych. Zvlaste kdyz su uvedomis, ze PS3 ma vyssi moralni zivotnost. Motivaci k prechodu na PS3 byly nove sirokouhle HD televizory, ke kterym se PS2 nehodi i velmi kvalitni a levna (dotovana) bluray mechanika, vyrazne vyssi vykon a kvalitni pripojeni k internetu. K opusteni PS3 a prechodu na PS4 neni zadna silna motivace. PS3 bude podporovana a bude sve sluzby poskytovat jeste hodne dlouho. Jenze ti chybi rozhled, abys to pochopil, takze studuj sam, holobradku. Nova verze ma ekonomicke provedeni, ale neni o nic ocesana na rozdil treba oproti ekonomicke variante psp, ktera ocesana je.
  • Očesaná verze která ale stále splňuje to hlavní a to hraní her. Vzhledem k tomu že PS2 je stále v proději tak těch 20 mil. je velmi reálné číslo.
  • Vrook
    Tak jasné, já taky netvrdim, že je jedno, nebo druhý lepší. Já třeba do novýho PS4 velice pravděpodobně půjdu, sice to nebude kvůli gamepadu, ale zároveň mě to ani neodradí.
  • rancor1223
    Neříkám, že mám problém ho používat, říkám, že mi hraní s gamepadem nic nepřináší, spíše naopak.
  • rancor1223
    Nevím, nezvyknul jsem si. Pravda, hrál jsem jen na PS3 a Dualshock mi vždy seděl méně než Xboxový ovladač (který jsem jen párkrát držel v ruce), ale zas takový rozdíl to není.
    Dejme tomu, že jsem se dostal do fáze, kdy nemusím čumět věčně na ovladač a hledat který tlačítko je kde (což je ze začátku dost problém) a stejně jsem na tom neviděl nic úžasnýho. Žádnou přidanou hodnotu nad klávesnicí, tedy pokud nemáte ve zvyku se při hraní válet v posteli/na gauči. Což já nemám, dokonale mi vyhovuje kancelářský křeslo.
  • rancor1223
    Počkej a to ti hardwarový nedostatek přijde jako kladná vlastnost? Proto, že nemůžu pořádně mířit jsou konzolovky lepší? Jako snesu hodně, ale tohle? *1* To už si ze mě střílíš! *1*
    Mimoto jak bylo řečeno, obtížnost je dost snižována na konzolích.
  • Pokud člověk nehraje nezávislé srač*y, nebo nějaké staré ptákoviny, je hnedka konzumní masa. Hmm asi du zapařit Black ops 2, to je hra asi tak o 100 procent lepší než ty blbosti o kterých tu mluvíte.
  • Veskoslav
    Ty jsi čím dál vtipnější. Za 6 let prodeje PS3 se prodalo 70 miliónů kusů (k září 2012). A ty budeš tvrdit, že se prodá dalších 20 miliónů? Navíc s novou generací konzolí? Jestli prodají 10 miliónů, tak budou rádi. A doporučuji si nastudovat pojem levné. A PS3 je sice za "hubičku", ale naprosto očesaná verze.
  • eeeee
    ---: spis nez ocekavam, tak doufam v revoluci financovani hernich projektu smerem, ktery ukazuje kickstarter a ktery umozni delat polokomercni hry bez konzumnich kompromisu. Dale ocekavam zhrouceni se stavajiciho financniho modelu herniho prumyslu zpusobeny stale rostoucimi naklady bez korelujiciho senavysovani poctu hracu a jsem zvedav, jakym zpusobem k tomu dojde, vidím nekolik moznych cest, podle toho, jak se vydavatele a konzumni masa vuci tomuto faktu a dusledkum z toho plynoucich zachovaji.
  • Takových her je dnes víc než dost, stačí jen neskuhrat a něakou si vybrat
  • Robotron3
    A to si někdo koupí novou konzoli hned, když bude drahá, bude na to málo her a ty budou zrovna tak drahý? Že bude nová konzole ještě neznamená, že to bude hned výhodná koupě. Současné konzole, kdo chce hrát ty hry, které na to vyšly a ještě vyjdou, pořád je rozumná koupě *3*
  • Chceme kvalitu,obtiznost,rozsah,moznosti - nechceme renesanci oldschoolu. Chceme jit dopredu a ne zpatky a jeste zahnout do slepy ulicky.
  • Samozřejmě, můj největší obdivovatel opět zapojil mozek do zásuvky a zareagoval na mne jak jinak než urážlivě a arogantě. Udělat hru s uměle natahovanou hratelností a pak se chlubit 100 hodinama hrací doby, to byly metody tehdejších rádoby vývojářů, jsem rád že doba 8 a 16 bitových ptákovin skončila.
  • Tak tos mi ukázal jaký si mistr Pane Ome. Předpokládám že mi ještě povíš nějaké nikým neznámé názvy těch jediných dobrých her, z dob kdy hry bývaly hrami a všichi ho měli v kalhotech o tři palce většího. Bohužel mi dnešní amateří nepovažujeme za zábavné hrát hru v niž budete 6 hodin hledat nějaký skrytý čudlík aby se někde otevřely nějaké pokud možno ještě skrytější dveře. Dark souls, Witcher, Dragons Dogma atd. to jsou RPG která považují za HC.
  • eeeee
    Jiste, proc ne. Vdyt ted ji koupis za hubicku a jsou k ni k dispozici desitky skvelych her velmi levne.

Hadam, ze ps3 se proda jeste minimalne 20 milionu, nez bude ukoncena jejich vyroba.
  • A co očekáváš? Nějakou únorovu herní revoluci? Že se začne mávat vlaječkama za renesanci "oldschoolu" a půjdeme do ulic nebo se ve velkým přestanou kupovat hry, respektive se bude zakazovat kdo a co a zda vůbec nadále si má kupovat? Naivita jak p*del. Ať to je jak chce, ať tedy herní průmysl zkomerčněl, dost se tohle příliš DÉMONIZUJE, jak to není všechno v ho*nech a jak nám bylo před lety herně líp a jak my jediní jsme osvícení a podobný hlody. A přitom se stále dělají dobrý a někdy i obtížný hry, ne že ne. A to, že si nějaký Franz pořídí CoD, za to ho kamenovat nebudu, ani vyčítat že ukázal, že tu hru chtěl a zaplatil za ni. No tak kua chtěl.
  • eeeee
    Imho si to prizna vetsina lidi, take proc ze sebe delat zbytecne postizeneho, ze. Vyjimkou jsou hateri, kteri to tvrdi z principu.
  • Veskoslav
    To že jsi s prominutím retardd a musí Tě hra vodit za ručičku, to není chyba vývojářů, ale toho, že jsi prostě idiott.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit