Přejít na výpis diskuzí
Čína zvažuje zrušení zákona zakazujícího konzole
28.1.2013 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Boze zrovna jsem psal trollovi, aby mi dal kontakt na jeho dealera a kluci mu to zase smazou...
-
ja koupim ps3 asi tak za mesic a zahraju na tom nejake super hry
-
Jistě to byla zábava když člověk pět hodin hledal cestu dál. Pff to bývaly hodně slabé berličky pro tehdejší neschopné vývojáře jak natáhnout hrací dobu.
-
To je dobra urban legend, kam na ne chodis?
-
Podle mě mnoho oldschool PCčkářů začínalo na nějaké konzoli. Atari, Sega Mega Drive, PlayStation, diskety od vietnamců... *2* Aspon já jsem to tak měl a k počítači jsem se dostal až mnoho let později, protože byl pro mě dlouhou dobu cenově nedostupný. Dnes už na PC nedám dopustit, ale i na hry z konzolí mám mnoho pěkných vzpomínek. A popravdě, už mě to nekonečné válčení PC vs konzole začíná poněkud unavovat. *7*
-
Jsem taky PC, ale konzole jsou proste neocenitelny v tom, ze si na nich zahrajes ve dvou. Ve dvou na jednom PC si ted nezahrajes absolutne nic slusnyho.
-
Podíl 95% na PC se nikdy nehrálo. Je zajímavý, že zjednodušování her lidé přičítají konzolím, přitom tady žádná analogie není. První Playstation, který asi nejvíc přinesl na konzole 3D hry vyrovnající se PC, měl hry na stejné úrovni. Tehdejší hry na PSX neměly taková vodítka pro hraní jako dnes a stejně tak PC v době nextgenu nepřicházelo s odlišnými hrami oproti konzolím. Tudíž je to postupný vývoj jak na PC, tak na konzolích z hlediska designu. Podle mě k tomu nejvíc přispěla závislost býti online i u single player her a dost k tomu přispěl i Steam s jeho statistikami, kdy vývojáři najednou viděli, že jejich hru dohrálo jen třeba 5% hráčů. A oni museli pak uvažovat, jestli teda neni něco špatně a podle toho se zařídit.
-
Volakedy sa hralo 95% na PC a vsetci boli radi. Potom prisli "nextgen" konzoly a z hier sa postupne stali cinnosti ku ktorym neni potreba mozog. Rozne sipky ukazujuce kam ist, kedy co stlacit, autoheal, automaticke zameriavanie, potreba priestorovej orientacie isla na minimum... Kde su hry kde som sa nevedel pohnut 2 dni, lebo som nevedl prist na to ako ist dalej? Alebo opakovanie misie/levelu, lebo som ho zle zacal? Do roku 2030 bude mat gamepad iba 1 gombik - play. Kludne ma zaminuskujte, ale ja som proste zastanca oldschool.
-
Proc ne, alespon by se k cinskym hracum dostaly skutecne hry a ne jen online blbiny generujici pacienty.
OT: 'Opiste kod z obrazku' mi vygeneroval tenhle kod: 'FTL'. Cekal jsem co se stane... a nic! :) -
Souhlas. Nevim, za co mas ty minusy *3*
-
Jak z něčeho začnou koukat peníze, tak škodlivé už najednou škodlivým není. *11*
-
Jak španělská telenovela...
-
Zvyk je železná košile. Jak jsi psal o tý absenci přesnosti gamepadu, tak to má na druhou stranu výhodu v tom, že na konzoli jsou ty hry o něco těžší, než na PC s myší, takže větší výzva :)
-
Tak to zalezi jaky hry. PS3 exkluzivity se na PC nezahrajes, coz duvod ke koupi urcite je.
-
Neříkám, že ne. Hrál jsem Motorstorm a Scotta Pilgrima (to asi není zrovna nejlepší zástupce bojovek, ale budiž) a docela jsem se bavil, ale když to srovnám s tím když hraji třeba Dirt 2 na PC (s klávesnici), bavím se víc. Nevím, prostě mě to nebere.
-
Bojovky,zavody,arkady,rpg jsou pro gamepad uplne v pohode
-
Doporučuji koupi nového kancelářského křesla, ať se u pc nemusíš hrbit :)
-
Jsem zvědavý jaká bude reakce Čínského trhu. Byla by docela sranda sledovat neúspěch konzolí *1*. Byť se to pravděpodobně nestane.
Osobně mě hraní na konzoli nebaví. A to zahrnuje i použití gamepadu u PC, prostě mě s tím nebaví hrát, nedokážu se přenést přes absenci přesnosti myši. A to jsem se posledně dostal ke hraní RDR (na které jsem se celkem těšil) abych zjistil, že mě to prostě nebaví hrát, když se nejvíc soustředím na to abych něco trefil... -
Důvodem byla snaha ochránit nasi komunistickou zemi pred neblahym vlivem zabavy. PC je v poradku, na tom potrebujeme umoznit nasim oveckam pracovat.
-
No u Tebe je stejně pozdě;)