Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč by se měla prosazovat vedle Dragon Age? Za ty prachy jako záloha na dobu až nebude co hrát to fakt stojí... Já sem jí třeba rozehrál hned, protože mě Dragon Age ani trochu nezajímá. A zatim jsem docela spokojen, nezklame, nějak zvlášť neoslní, ale jak sem už psal - za 8 pětek, proč ne?
    • sorry, jsem debil, měla to být reakce na NoneCZ
      • Pochopil jsem, ale nevím jestli mi stojí za to to tady vysvětlovat dokola.
  • Porad jsem se nikde nedocetl jak k tomu cislu vubec prisli
    • ja by jsem i věřil že to bylo z tý jejich uměle vynesený verze . Sámn mám origo a Kerio nastavený na nejvyšší citlivost mi nezaznamenalo žádný odchozí pakety.
      • Mimochodem ta hra je strašná blbost (litiju i těch 250 za který jsem to koupil v bazaru) - a to to podle recenzí vypadalo celkem slušně
    • Vždyť je to jasně napsané hned v prvním odstavci ...
      " Za rok a půl se jim skrze reporting protipirátské ochrany podařilo zjistit více než 17 000 pirátských kopií české verze a odhadují, že hráčů pirátské verze, kteří se nachytat nenechali, je 2x až 3x více. "
    • To je jednoduchy. Ne kazdej firewallem blokuje gamesky a dneska snad neni jedina, ktera by si "nevolala" domu a nebonzovala kde co. Tohle bude stejnej pripad.
  • 34:1 *8* - jestli to tak je tak je mi z toho vážně smutno
    • to je sice hodně vysoký rozdíl, ale otázkou je, kolik lidí by si hru opravdu koupilo, kdyby si ji nemohli stáhnout. Možná tak 10 z těch 34 lidí
    • Nám taky.
  • Spades
    1. Kdyby ta hra nebyla takova nehorazna blbost, tak to koupi vice lidi
    (Aneb kdyz uz mate hnusnou grafiku, tak udelam aspon poradne hardcore RPG ala Baldurs Gate)
    2. Kdyz platicim nenabidnete nic vic, nez to co maji pirati, tak co se divite ? :D
    • ty si kokot...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit