Přejít na výpis diskuzí
Čínští vězni jsou zneužíváni pro práci... u onlinovek
26.5.2011 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Já si trochu rýpnu: jaký je rozdíl mezi vězněm, hrajícím dvanáct hodin denně World of Warcrat, a normálním hráčem World of Warcraft? Mám totiž za to, že žádný. Ani jeden z nich nemá jinou možnost *1*
-
-
Vězeň předtím natěží par set kilogramu šutru.
Hráč mmo ten to čas, kdyby mohl sekat do kamenů odbyde u svého MMO...
Kdy ti lidi jaké spí? :D
-
-
WoWko jsem musel po 30 minutách odinstalovat. Když by mě někdo ve vězení ještě nutil hrát WoWko 12 hodin v kuse, tak bych si asi přehodil pásek přes nejbližší trubku a raději natáhl pantofle...
-
"Málokdo ví, odkud zrovna jejich mount nebo výbava pochází a zda někdo doslova cedil krev u klávesnice. A přiznejme si, nemalé části by to bylo jedno. Navíc můžete zrovna vy zase svým nákupem živit polovinu čínské rodiny." To mi nieco pripomina, zeby realitu? :)
-
Teda neviem preco tu kazdy spomina WoW. WoW nieje jedina MMORPG hra aka na svete existuje... V hre Ragnarok online a Runescape tento biznis funguje vo velkom. Tych stranok je uz tolko ze si navzajom konkuruju... No ludia (hraci) to kupuju. Pre niekoho vyhodit 10$ za par milionov v hre nieje problem, pri com nafarmit tolko prachov by mu trvalo 3-5hodin.
Rozhodne zaujimava sprava. Nikto im bohuzial nemoze nic.. Autorske prava su v Azii nonsens. -
JÁ chci do čínskýho vězení *1* *1* celý den se válet a pařit
-
-
... s odpuštěním... ale ty musíš být kolosální de*il...
-
-
... s odpuštěním ... ale ty musíš být mega-kolosální de*il...
-
a ty taky když nepoznáš srandu
-
-
-
Jak příznačné, za trest lidé hrají WoWko, cítím s nimi, respekt!
-
Hele, nezavedla náhodou EU nějaké kvóty na farmaření? A nevíte, jestli jsou na farmaření třeba ve WoWku nějaké dotace? Dyť je to ekologické zemědlství, plně bio, žádné hnojiva, nic. Třeba by mohl stát zaplatit nějaké vzdělávací kurzy pro naše zbídačené zemědělce. Nebo doktory, kdo ví, kam chtějí jít.
-
Ty onlinovky jsou fakt zlo !!!!
-
tohle nikdy nepochopim jak někdo může zaplatit za hru + platit měsíční paušál + si kupovat za nekřesťanské prachy itemy. To ti co to kupujou by potřebovali zavřít. Neni ta hra přece o tom aby sis ten item vydřel, udělal si těch 10 questů a pak jako zaslouženou odměnu jsi mohl mrskat srnky s 2x víc damage?
-
-
Já myslím, že lidi jako ty, co nerespektují svobodu jednotlivce by potřebovali zavřít daleko více. Nejméně na 10 let.
-
Tak nějak, no. Taky to nechápu.
-
Uplně stačí, aby to mmo bylo (silně) návykové a máš o platící hráče postaráno. *3*
-
-
Jako kdyby zavedly místo práce ve vězení hraní wow na offiku, tak se*u na všecko, a jdu vykrádat banky :D
-
-
hlavne ich nevykradaj u nas, ale v cine. aby si potom nebol sklamany ze miesto wowka budes hrat singers :)
-
-
pardon Singles samozrejme
-
-
Nebo spis swin*ers xD
-
-
-