Přejít na výpis diskuzí
Čínští vězni jsou zneužíváni pro práci... u onlinovek
26.5.2011 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Spatne formulovana prvni veta clanku (nedava smysl), ale jinak je to velmi vtipne... :-)
-
A je to tady - BULVÁR!!! Všichni do krytů!!!
-
-
Nenazýval bych to bulvárem, ale zpestřením spektra článků. Portál jako Games.cz si to, na rozdíl třeba od takového idnes, může dovolit.
-
Nikolivěk, tohle je velmi zajímavý příklad role her v byznysu. Celý fenomén farmaření v Asii je pozoruhodný pro svůj význam, tohle je jen důkaz toho, jak moc už si na to místní společnost zvykla.
-
-
pardon Singles
-
wow je supr akorát pomalu vymírá a hráči nemají smysl pro world pvp, bud porad dokola delaji raidy, nebo delaji arenu. Jenze na to abyste delali pvp ve 4 hracích opravdu nemusíte hrat MMO. Chybí mi hráči kteri by chteli jen tak pro zabavu dobyt Stormwind a zabit co nejvic aliku a kempit tam na namesti.
-
U nas uz prace ve vezeni povinna neni, takze s povestnym lepenim pytliku jsi mimo. Vetsina veznu se vali na prdeli.
-
jó takhle jsem si 2x přilepšil zlatem v LOTRO na serveru Snowbourn. Stačilo zaplatit, osoba tě kontaktovala a poslala ti poštou prašule .... *12*
-
WOW som skúšal a po pár hodinách som mal pocit že tá príšernosť by našla uplatnenie ako nový prostriedok v Guantaname na mučenie politických vezňov ale ako vidím v tomto smere Čína amíkov spolahlivo predbehla :-)
-
-
trolololooooololololoooooooo lololoooooo loooooo loololoooooo trololololololololoooo lololooooo
-
-
Já jsem wowko hrál dost dlouho, s dlouhýma přestávkama, ale nikdy jsem si nic nekoupil. Nafarmit goldy ve hře nebyl pro mě problém...
-
-
v podstate ani penize moc nepotrebujes, akorat kdyz si chces zaplatit arena boost nebo koupit nejakej predmet, kterej je ale postradatelnej
-