Přejít na výpis diskuzí
Císařská edice Total War: Rome II zkompletuje DLC, přidá novou kampaň a pro majitele hry je zdarma
29.8.2014 | Adam Homola
97 příspěvků
-
Dokonce i 11 let stará jednička s kostičkovanou grafikou je lepší než dvojka a to nejsem žádnej staromilec.
-
Suhlasim. jednoznacne je to najhorsia hra celej serie.
-
Rome 2 som si kupil v predobjednavke za plnu cenu, nakoniec po vsetkych recenziach a na prvy pohlad horsej grafike som ho odlozil na neurcito a doteraz som ho nehral, bral som to s BF4 ako najhorsie vyhodene peniaze roku 2013, ale po tomto kroku si pockam na update a dobijem svet, pekny krok od CA. Dufam v Medieval, 30rocnu vojnu alebo 19. storocie s celym svetom :Dnajvacsou mapou TW
-
Jak nejsem příznivce negativizmu a konspiračních teorií, tak recenze na Total War: Rome II smrdí na sto honů. Třeba se jen se tato hra něčím trefila do vkusu recenzenta, ale 9/10 je jasně nesmyslné hodnocení. Hra měla dostat max 7/10. Buďto se zachovali neprofesionálně nebo se nechali podplatit. Tohle Games.cz jen tak neodpustím!
-
Od chvíle co jsem zapnul demo Rome 1, jsem fanda této série. Poslední tři díly mám na steamu pls pár dlc. Nahráno stovky hodin. A Rome 2? Po pár hodinách jsem to smazal. A to už bylo po mnoha patchích několik měsíců po vydání. Až taková je to bída.
-
Rome II není tak špatná hra, ale je to rozhodně nejslabší hra série. První Rome je mistrovské dílo, i když má deset let na kontě.
Před pár dny vyšel mód Europa Barbarorum II, což je důvod k radosti. -
U Aleše Smutného je známo, že stav jeho inteligence je smutné.
-
Mi bylo jasné, že ne, ale byla by to sranda. Už se těším na dobu, až se budou muset platit i různé patche!
-
neprikuli. Je to jen kulantni vyjadreni PR ktere bylo chybne interpertovano. Co bylo placene zustane placene. Navic neni jasne jestli po tomto patchi budou jeste nejake dalsi. Na doterne otazky na foru developeri odpovidaji tak ze se fanousci nemohou shodnout na tom co ta odpoved znamena. Neboli, ... podle meho je to posledni pokus jak z rozbite hry vymacknout jeste nejake prodeje.
-
S DL je to jinak.
Zdarma bude jen to co je zdarma uz ted. Tzn. tu jedna jednotka, tam otevrena frakce. Pokud si dnes koupite Rome 2 dostanete to same mnozstvi free-LC jako po vydani Emporo edice. Jedina vec ktera bude navic je Augustus kampan. Pokud si ted koupite Rome 2 augustus campan se vam stahne az vyjde sama zdarma. Vsechna placena LC budou placena stale stejne. Rozklicovat PR Creative Assebly PR vyroky je byva obtizne.
Jedna vec mi jasna neni.
"Vynikající a zábavné završení ságy" 9/10 Ales Smutny
http://games.tiscali.cz/recenze/total-war-rome-ii-recenze-63938
loni, 5 dni po realeasu.
"když si vzpomeneme na nepěkný stav, ve kterém Total War: Rome II původně vyšla. Tvůrci z Creative Assembly ale na své fanoušky nekašlali, a i když jim to chvíli trvalo, nakonec hru dotáhli tam, kde měla být už od začátku." Adam Homola rok pote.
Jak je to s temi podplacenymi recenzemi? -
myslim ze se to vztahuje jen na nezakoupitelny obsah, takze proste jen patche + ta nova kampan atd.
-
Ono je to jedno..kedze su vsetky ,,na jedno kopyto,,
-
Ked som to spravne pochopil, tak v clanku je chyba. V tom videu hovoria, ze zdarma budu iba free-lc (napr. seleuci) a ta nova kampan.
-
Si dělají srandu, že přikulí i placené dlc :D Tak to se těším na výraz lidí, kteří to platili, pokud to teď někdo dostane zadarmo.
-
heh zrovna jsem si chtěl koupit Blood and gore DLC :D
-
Taky si říkám, že by to byl docela "výjeb" s těmi, kdo si to koupili... ale já se zlobit nebudu :D
-
Takze i ty DLC kampane jako Hanibal a ta kampan v Gálii? To asi ne, nebo jo?