Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • peaNutz
    Ano hraje se +- stejně ale pořád přineslo dost herních mechanik které v základu nebyli (hrady, hrdinské jednotky, nové historické eventy,nový agenti atd atd.). Ani jedna z těch dvou kapaní krom ročních období které měli být už v základu nepřinesla nic. A u Kingdoms mi šlo hlavně o to že se hrálo s úplně novými národy/řády.. které v základní hře nebyli a byli od sebe skutečně odlišné. To že je v CiG deset nových keltských kmenů a jsou všechny naprosto stejný mi nepříjde to samý.
  • Kingdoms se taky hrají úplně stejně jako MTW2 (stejně špatně, podle mne). Se zbytkem se dá souhlasit, jen mi přijde, že právě RTW2 je nejméně primitivní hra CA. *3*
  • peaNutz
    Kdyby opravdu poslouchali co hráči říkali a chtěli tak by přidali alespoň rodovej strom ale to oni ne. Hráči jim sou ukradení a smějou se jim do tváře. Navíc to co tam plácaj o občanských válkách je naprosto identický s tím co o nich slibovali někdy před rokem. Po vydání sem věřil že to opraví a že časem dostaneme plnohodnotný datadisky ve stylu Rome jedničky nebo Kingdoms ale místo toho sme dostali jen "nové" kampaně které se hrají úplně stejně jako základní hra a jsou to jen DLC v ceně datadisků. Opravdu mě mrzí kam to CA dopracovala protože jejich hry jsem miloval ( ikdyž měli vždy pokažený start a byli poměrně primitivní tak měli něco do sebe).
  • Mrknu na to, díky ;-)

Mě se u BI líbily národy, "Britští Římané", Sarmatové atd...
  • Magister_Peditum
    Tak jinak, není u toho číslovka 40 000.
  • TheGGG
    Warhammer je fantasy, žádná jiná verze není.
  • Magister_Peditum
    Dělají na fantasy verzi Warhammer.
  • Magister_Peditum
    Taková menší náhrada BI je modifikace Constantine: Rise of Christianity. Nedávno vyšel update, který přinesl věrohodnější vzhled římským jednotkám.
  • TheGGG
    Jako těžký fanboy warhammeru 40 000 jsem rád i za to, hlavně když se odvážou s gore.
  • V novém Medievalu? Creative Asembly společně se Segou oznámili již před vydáním ROME 2 TW¨, že je to na dlouho poslední TW. Teď pokud vím má CA dělat na WH40k a na hře která má úplně jiný žánr než strategie.
  • Kdo porovnává TW hry a hry od Paradoxu očividně nehrál ani jednu. *16*
  • TheGGG
    Todle byl slušný začátek:
    http://media.pcgamer.com/files/2013/10/Bloody-Rome-51.jpg
    https://i.ytimg.com/vi/PSaMFRvsg-k/hqdefault.jpg
    *14*
  • Krescz
    to se nestane...to neni jejich styl *6*
  • Pilgrim66
    On někdo pořád hraje Freelancera? Need for Speed is the way to go.

Asi podobnej příměr.
  • Ono TW ešte niekto hraje? Paradox is the way to go.
  • Chybí vám tam jedna zásadní informace a to ta že přidá pouze ty DLC které doposud byli zdarma... Takže vlastně největší pecka tohohle článku je lež...
  • vsechny weby napsaly to same, to video si asi nikdo nepustil, nikohu uz nezajima ze je to blabol, nikdo to neopravi..profesionalita ftw
  • Ano já osobně mám taky asi nejradši medivial II, víc jsem se do té hry vžil. Díky rozdílným "charakterům" generálů, jejich hláškám měnící se i v závislosti na chivlary/dread, větší množství a viditelnost charakterních prvků,atd.. jsem se cítíl mnohem blíže ke hře i k těm postavám. Od empire dál když mi zemřel generál bylo mi to celkem jedno.
  • TheGGG
    S gore DLC se ta hra stala teprvé pořádnou řežbou. V novým Medievalu doufám, už budou vidět vnitřnosti a rozdrcený kosti.
  • Skvělý Medieval 2? :-D Bože, tehdy série začala umírat. Asi jsi nehrál "původní" Medieval 1, Shogun 1, Rome 1 *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit