Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosím reknete ze to video, ten clanek ve kterym to autor chvali, tady ty souhlasne komentare a lajky na youtube jsou vtip nebo fakt dobry trolling
  • krááásně ji prezazil rypak...Ale me staci struna :-)))
    • Struna tam nejspíš nebude, jen jakoby kung-fu a střelecké parádičky. A nesmí samozřejmě chybět zpomalování času v "napínavých" momentech. Stealth bude spočívat ve stisknutí tlačítka "plížit se" - samozřejmě jakmile budeš dostatečně daleko od nepřátel (deset metrů?) tak můžeš klidně skákat a kovovém šrotu.
      Ale jako koridorová střílečka to třeba špatné nebude, co já vím :)
  • Já to neřekl *8*
  • Ne nejsem uslintající teenager a videjko se mi líbí.....a je mi úplně jedno jestli na něj vyběhnout latexové jeptišky nebo nasraní pošťáci
    • jak se ti tohle muze libit? proč tam nastoupili jak na prehlidkovy molo, kdyžtak mohli zaujmout strelecke pozice. jak to ze ho neslyseli, jednu tam knokoautoval a ostatni mirili na dum a jakože prohledavaly okoli. demence
      • Mechwarrior_bw
        je to marketingové video pre čo najširšie masy, prečo tam hladáš logiku ?
        • ty jsi až tahle blbej nebo si ze mne delas legraci?
          • tady se nekritizuje, nediv se. Hry se už nedělaj podle toho, co chtějí vývojáři a lidi, které hry baví, ale dělají se pro to, aby se jich prodalo 1 000 000 kopií (causal hráčům)
  • už jsem to našel, nechápu to, jen mi prosím řeknete jestli je to nejaka parodie nebo vtip (jehož pointu jsem nepochopil) nebo to mysleli vážne? *8*
  • Nevěděl jsem, že z Hitmana se stala komiksová střílečka/mlátička s latexovými modelkami pro slintající zaostalce....
    • ...řekl a poté si šel zapálit dýmku a přečíst pár básní od Jana Nerudy. *15*
      • Neruda byl ale taky celkem sexistický člověk, takže nikoliv *3* . Nemám nic proti tomu, když je někdo tak slabomyslný, že potřebuje vidět holé zadky všude, ale účelově je cpát i do poměrně vážně brané hry?
  • nemužete sem hodit link na youtube? nejak mi to nejede
  • Co to jako *urva mělo bejt? *8* *7*? Timhle u mě hitman teda skončil.....
    • Shaker
      copak, taky te nastvalo, jak ho ty dominy zfackovaly? :)
      • ne nasr*lo, že moje oblíbená serie evidentně míří do žánru krev/cecky/výbuchy a na to já jim sejru...
        • Shaker
          krev/cecky/vybuchy skoro zni jako zenska pri periode :D
  • Hot as hell *14*
    • prestaň hrát ten forbes *15*
  • Inquisitor
    -
    • Kvalitní komentář.... *1* *1*
      • ales.smutny
        Kdepak, kolega původně nahodil youtube link, který zastoupil naše dočasně nefunkční video, za což mu budiž vzdán dík :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit