Přejít na výpis diskuzí
Číslo 47 vs parta sexy ozbrojených jeptišek v traileru na Hitmana
30.5.2012 | Aleš Smutný
99 příspěvků
-
*5*
-
Mě osobně by spíše zajímalo, jak se do hry vrátila agentura ICA, která jde 47 po krku, pokud si dobře vzpomínám tak v Blood Money
byla přeci ICA zničená "konkurencí" a zůstala jen Diana a 47, v konečném videu pak Diana zavede 47 k někomu zjevně novému tak jsem zvědav jestli to v tomhle díle nějak osvětlí a nebo nebudou brát události v Blood Money v potaz. -
No myslim, ze vysledek uvidime az v hotove hre. Pokud opravdu jeptisky budou vytrzene z kontextu i tam (coz by proste byla kravina), a v podobnem stylu se ponese cela hra, tak pujde novy Hitman do haje. V ramci traileru s tim ale nemam problem.
-
To ale nemůžeš obhajovat tak, že někde ve hře to snad nějak možná bude nějakým podivným způsobem dávat smysl, takto můžeš obhájit cokoliv. Udělali (podle mě a podle ohlasů co jsem viděl i podle mnoha dalších hráčů) debilní trailer a byli si velmi dobře vědomi, jak to bude působit a že to bude vnímáno mimo kontext příběhu té hry. Povrchnost a vděčnost masám beru, ale takový extrém ne. Já myslím, že se tady všichni docela shodujeme, akorát každý vidí tu hranici akceptovatelnosti někde jinde.
-
Cekal jsem ,ze se toho motelu nekdo chytne:) Prave, ze je to jen trailer. Od toho asi nemuzeme cekat celistvy dej, odkud holky jdou, proc chteji 47 zabit, proc jsou tak oblecene atd. Proto jsem psal, ze moje priklady jsou jen odhady, co me napadly. Jak budou tyhle "jeptisky" zapojene do konkretnich misi (jestli vubec) to teprv uvidime ve hre. Krom toho trailer je proste forma reklamy - proto musi byt uderny a vdecny masam, i za cenu jiste povrchnosti.
-
Ale ty tvé příklady nějak zapadaly do kontextu těch večírků, tady to vůbec nedává smysl - 47 je někde v motelu, z ničeho nic se odněkud vynoří latexové jeptišky, kostým jeptišek nemá žádné rozumné vysvětlení (jdou normálně po městě, ten latex a zbraně jde z dálky poznat i v kostýmech), "útok" provádějí tak, aby při tom vypadaly co nejvíc sexy a ne aby úspěšně odvedly svou práci. Nadsázka ve starších dílech je jedna věc, trailer dělaný pro rajcování puberťáků je věc druhá (+ když už i na youtube je to video z velké části hodnoceno červeně, tak to prostě něco znamená *3* ).
-
Anebo mise odehravajici se na nejake zvrhle gothic party v kostele, hm? Kdyz mohla byt v Contracts mise odehravajici se na party v masokombinate, v Blood money mise na party s prevlekama dablu/andelu nebo mise, kde byli assassini prevleceni za barevne vrany, tak mi teda latexove jeptisky neprijdou jako neco tolik vybocujiciho. Jen je to vic sexy :)
-
No vzdyt mas ted pravdu :) (az na ty Zhave vystrely, to prirovnani je dost vedle, nevim proc sem tahas porad parodii). Predpokladam, ze cela trailerova scena nejspis bude mit zaklad v nejake misi, kde budou mit kostymy jeptisek nejake (bizarni) opodstatneni (stejne jako zminene kostymy v Blood money). Pochybuju, ze pribeh se bude tocit kolem toho, ze po nem jdou zmagorele jeptisky, ktere se prevlikaji do latexovych podvazku, protoze napr. ztratili viru v boha :-D Spíš bych to videl na misi odehravajici se napr. v nejakem klastere, kde ma 47 za ukol nekoho odpravit, a ty holky tam jdou naopak odpravit jeho. Ale to uz jsou jen cire odhady :)
-
Jo jo znám a docela se i líbí, ale stejně díky za tip
-
2xander - nevim proč mi nešlo reagovat ve vlaknu. Ze je prostitutka polonaha je logicky ne? Mise nebe/peklo se odehrávala na maškarním plesu nejake dekadentni smotanky nebo tak neco. Tady fakt nechápu porč jsou holky v latexu.
Je mi líto že ze se neumim vyjadrit abys mi porozumel *13*. Videl jsi film Horke strely s Charlie sheenem? To byla PARODIE na ruzne filmy, treba na top gun, ramba a pod. ted jsi predstav ze by nekdo udelal film jako Horke strely ale myslel by to vazne (jako ze to neni parodie ale normalni akcni film). Co bys na to rekl?
No a presne takovy pocit ja mam z tohoto traileru. Líp to už neumím vysvtelit je mi líto. -
btw. jestli ti vadí, že holky v latexu se nehodí do hry... cos pak říkal na tu čínskou polonahou štětku z prvních dílů? :) Nebo misi peklo/nebe z Blood money? :)
-
to cody: sice občas nechápu pointu některých tvých příspěvků, ale budiž... Hitman prostě byl vždy trochu nadsazený, s tím se smiř. Nebo snad chceš říct, že geneticky vyšlechtěný dokonalý zabiják, výroba jeho klonů atd. je hyperrealistická? Stejně jako vyznění některých misí. Tohle není ArmA, ani žádná simulace zvláštních jednotek, takže to, že holky převlečené za latexové jeptišky prostě jdou a rozstřílejí barák, není v rámci hry vůbec nic, co by mělo "urážet inteligenci". Ano, dá se souhlasit s tím, že trailer má až zbytečně "hollywoodský" nádech, ale podívej se na trailery k minulým dílům. To, že se ti trailer nelíbí, je samozřejmě tvůj názor, ale že by měl někoho urážet....
-
2 user - nemusis mi davat linky tuhle serii znam naspamet, je rozdil bizarni a nadsazeny. Nevim jak by se tvarili fanousci battlefieldu kdyby tam šli delat kusy jako v just cause a ty by jsi napsal ze hry potrebují nadsazku a vlastne to nikdy nebyl simulator. stejna logika
-
On Hitman se nikdy až tak úplně vážně netvářil a poněkud bizarní scény byly už v předchozích dílech.
http://www.youtube.com/watch?v=XjMz4g4YQmA -
Hned jak se ke konci zpomalil čas, jsem si myslel, že se ozve známá Hitmanovská Ave Maria *1*
-
když se ženský chovaj jako chlapy - chtěj zabíjet, co jinýho zbejvá, bránil se jen tak mimochodem
-
proč by mela byt nadsazka ve hre ktera se jinak tvari vazne? Kdyby to byl trailer na Just Cause tak nereknu ani slovo. Eye - candy muze byt trailer i kdyz je vazny.
-
Možná proto, že je to akční počítačová hra, kde je nezbytná jistá nadsázka a samozřejmě eye-candy scény - nehledě na to, že je to trailer, který má za úkol upoutat (což se mu solidně daří - články a odkazy na něj jsou teď všude).
-
protože women logic *1* *1*
-
co ti brani si zahrat tych predoslych ?