Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ted me napadlo možna je to reakce na ten trailer zaklinac 2 vrahove kralu nebo parodie na assasins creed (to jsem nehral mozna byl eizo takovy ... jako tady hitman), to by taky vysvetlovalo ten zaver "hitman - real assassin". takže už to chapu tohle neni mysleno vazne jen jako parodie, ok
  • ok ješte mi vysvetli proč tam nastoupili na začatku jak na prehlidkovy molo misto aby zaujaly strelecke pozice aby meli pokryty cely prostor a kryly se navzajem a budu uz zticha
  • Shaker
    clovek, kterej ma nekolikaletou praxi v zabijeni dokaze sileny veci, to, co tu povazujes jako nemozny takovy vubec neni... randal z RPG a ten horici motel je dost velky rozptyleni na to, aby to upoutalo pozornost a clovek si pak nevsimnul, ze se za nim neco deje. Predstav si, ze vylezes z autobusu a nemas penezenku, ale to by si prece vedel, kdyby ti nekdo sahal do kapsy :)
  • P.S. sory za tak dlouhy prospevek kde popisuju ulpne zrejmy veci, jen me zarazi ty reakce tady ktere to asi nechapou, když se pokouším delat vtipny trailer, musí z toho byt zrejme ze se jedna o vtip
  • tady vubec nejde o to jak ty damy byly oblečene ale že nehrály v tom videou žádnou roli, jejich cilem nebylo zabit hitmana ale "režiser" je tam dal jen proto aby pozovaly pred divakem v sexy korzetu. To me jako jako divaka urazi. Ne ze bych nemel rad zeny ale nekoukam na trailer k hitmanovi kvuli tomu. Taky me uráží jako diváka že se dokazal priplizit na volnem prostranstvi k tem asi 7 zenam, zadna si ho nevsimla? Pak jednu knokautoval co muselo udelat hluk a ostatné ty zeny staly metr od neho a mirily na dum a prohledavaly okoli jjakože kde ten hitman je (stal metr za nimi a mlatil jejich spolčenici). Tohle uraži mou inteligenci.
    Tohle není ani béčko ani Kill Bill, tohle je proste nadsázka a parodie, jenže zda se oni to mysleli s tim trailerem vazne.
  • Shaker
    Zadnyho hitmana predtim sem nehral, ale tohohle beru vsema deseti. Ne kuli tomuhle traileru, ten v nemocnici/sanatoriu se mi libil daleko vic. O agentovi 47 toho moc nevim, ale co vim je, ze to s nim poradne roztocim.
  • Už som aj ja dobre zblbnutý z tých hier, lebo ma napadlo to isté. :-D
  • Shaker
    jenze tebe a vetsinu zde pritomnych by oddelalo uz to RPG :D
  • Shaker
    Jo, tohle jsou urcite daleko lip ztvarneny akcni jeptisky... a ted ten o cerveny karkulce
  • Shaker
    krev/cecky/vybuchy skoro zni jako zenska pri periode :D
  • nesud dne pred vecerem, oni vzdycky meli premrsteny trailery k Hitmanovi a myslim si, ze dobre vi o cem ta hra je... proste stealth jako vino s paradnima moznostma a jestli ne.. tak budu za idiota a po svete bude smutno
  • pokud je to politicky korektni a nezobrazuje odhalené ňadro je vše v naprostém pořádku
  • CRYPT
    jasny, a to ze tam zenam rozbiji nosy a strika krev a zabiji je kulky to neni pres 18+ ze :-)
  • Trailer moc pěkně spracovanej, ale ke hře sem skeptickej. Staré díly sem měl rád, no uvidíme.
  • Taky sem si to říkal xD
  • Khanemis
    Předně se musím přidat k pochválení grafické stránky tohoto traileru - to je tak úžasně zpracované po technologické stránce, že jsem prvních několik chvil myslel, že jde o film se živými herci. Zdá se, že chlapci z Blizzardu mají v animačkách zdatnou konkurenci.

Co se týče toho klišovitého námětu, ono to sice je blbé jak KillBill, ale úplně mimo mísu Hitmanovských reálií mi to nepřijde. Vezměte si, že třeba v Blood Money bylo hned několik misí, kde vás mohly snadno dostat vražedné prostitutky (například na párty, kde se producírovaly dámy převlečené za anděly a ďáblíky). Hitman vždycky tak trochu poukazoval na zvrácenost a dekadenci společnosti, kterou čistí od toho nejhoršího svinstva. Pravdou zase je, že v tomto traileru je to dovedené až do béčkového absurdna.
  • Mother_of_god
    Konečne i Hitman pustí "kapku" krvi :)
  • me treba naopak prijde ze tohle je uz prehnane..hitman byl podivny,chladny plesaty stroj. tohle je uz spis jak nabijec lary croft a zaroven bracha maxe paynea... a jinak,vzdycky to mohlo byt brutalnejsi, temnejsi a chladnejsi.. tohle vse samozrejme imho (:
  • tohle uz podle me nema tu svoji "serioznost" .... prijde mi to jak z rezie holywoodu ... becko,popcorn...
  • no mozno preto ze do hier tohto zanru take pubertalne kokotiny vobec nepatria :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit