Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já to neřekl *8*
  • Hned jak se ke konci zpomalil čas, jsem si myslel, že se ozve známá Hitmanovská Ave Maria *1*
  • krááásně ji prezazil rypak...Ale me staci struna :-)))
    • Struna tam nejspíš nebude, jen jakoby kung-fu a střelecké parádičky. A nesmí samozřejmě chybět zpomalování času v "napínavých" momentech. Stealth bude spočívat ve stisknutí tlačítka "plížit se" - samozřejmě jakmile budeš dostatečně daleko od nepřátel (deset metrů?) tak můžeš klidně skákat a kovovém šrotu.
      Ale jako koridorová střílečka to třeba špatné nebude, co já vím :)
  • prosím reknete ze to video, ten clanek ve kterym to autor chvali, tady ty souhlasne komentare a lajky na youtube jsou vtip nebo fakt dobry trolling
  • tohle uz podle me nema tu svoji "serioznost" .... prijde mi to jak z rezie holywoodu ... becko,popcorn...
  • Mother_of_god
    Konečne i Hitman pustí "kapku" krvi :)
  • ted me napadlo možna je to reakce na ten trailer zaklinac 2 vrahove kralu nebo parodie na assasins creed (to jsem nehral mozna byl eizo takovy ... jako tady hitman), to by taky vysvetlovalo ten zaver "hitman - real assassin". takže už to chapu tohle neni mysleno vazne jen jako parodie, ok
  • BoB.2
    Vrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
  • no musíme se smířit s tim, že zlatá éra her definitivně pominula

nový hitman popírá vše, co předchozí díly vybudovaly
  • Jinak trailer není úplně špatný. Měl svojí atmosféru, jak se Hitman stojí v koupelně a převléká si zakrvácené šaty, a jeho tělo je polepené náplastmi, je dobré. I jeptišky jsou skvěle vymyšlené, jak se suknic vytáhnou zbraně, je to starý trik, ale dobrý :)

ALE, ALE!! Co nemohu pochopit jsou ty 20 cm podpatky slečen.... To je hrůza, to je směšné. Nemohli udělat slečnám namísto "botiček" alespoň na způsob kanadách. Jinak byl se mi trailer líbil. A záběr kdy, se objeví samopal a jak se zhoupne růženec, je kruté :)

Váš Werdes, alias Werde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit