Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak tej poslednej zatlacil oci som si spomenul na ezia s AC2 uz len requiescat in pace mi tam chybalo.
    • Už som aj ja dobre zblbnutý z tých hier, lebo ma napadlo to isté. :-D
    • Taky sem si to říkal xD
  • Masa-san
    no.. tak hlavně, že z toho není akční řežba plná výbuchů a stroze oděných děv, že? *15*
    Technické zpracovaní velmi pěkné.
  • Tak za prvé, zvažuji katolicismus *1* a za druhé absolutně skvělé grafické zpracování, ve většině záběrů jsem nevěřil, že to není realita *8*
  • What the fuck is that? :D thumbs-down
  • Cahir
    Nějak mě to třískání a vraždění modelek neuspokojuje, nevzrušuje a nepřipadá cool. Jasně, záběr na zadek nasoukanej v latexu plní svůj účel, ale záběr na to, jak jí tam ve slowmo láme rypák opravdu nepobírám. Zaspal jsem dobu? Něco mi uniklo? Dneska je u mainstreamu hot and sexy, když chlap dává na budku holkám?

Technicky bomba, osbahově jsem to fakt nestih.

BTW, nevím jak vy, ale já samozřejmě fandil holčinám, takže agent 47 se mi jeví jako asexuální nudnej chuj, což určitě nebyl autorský záměr tohoto efektního videa. Pravej sympaťák by s nima skončil ve vířivce...
    • když se ženský chovaj jako chlapy - chtěj zabíjet, co jinýho zbejvá, bránil se jen tak mimochodem
    • Hitman je nekompromisní zabiják, který se neštítí ničeho, ani dát na budku holce(taky bych dal, kdyby se mě pokusila odpravit rpg(wtf?)). Tohle syrové podání k Hitmanovi sedne a moc se těším, že hra bude řádně brutální jako předchůdci a jsem moc rád, že tvurci nezměkli.
      • me treba naopak prijde ze tohle je uz prehnane..hitman byl podivny,chladny plesaty stroj. tohle je uz spis jak nabijec lary croft a zaroven bracha maxe paynea... a jinak,vzdycky to mohlo byt brutalnejsi, temnejsi a chladnejsi.. tohle vse samozrejme imho (:
    • Ten trailer je až bolestivě debilní, ale že 47 není nějaký sympatický playboy mi zrovna přijde v pořádku.
    • Mechwarrior_bw
      problém je v tom, že to máš v hlave vporiadku.
  • CRYPT
    Brutalitka ten trailer a preci jen ty sexy jeptisky bych radsi uvital v latexovych tangach a v pusinach roubikovou kulicku *12*
    • to už by šli trochu přes 18+ ne?
      • CRYPT
        jasny, a to ze tam zenam rozbiji nosy a strika krev a zabiji je kulky to neni pres 18+ ze :-)
        • pokud je to politicky korektni a nezobrazuje odhalené ňadro je vše v naprostém pořádku
  • kubi-wan
    Mno... já teda zezačátku hodně nevěřil, že by mě novej Hitman moh zaujmout (jsem zarytej fanda starých dílů a bojim se těch změn a zjednodušování), ale s každym novym videem, byť jakkoli popírajícim esenci klasických dílů, jsem na hru natěšenej víc a víc! *5*
  • Já bych se klidně přepadnout nechal :)
    • Shaker
      jenze tebe a vetsinu zde pritomnych by oddelalo uz to RPG :D
  • Nevím jak vy, ale já ještě hledám svou čelist na zemi, grafické zpracování naprosto úžasné a náplň velmi vtipná, co na tom, že to s hrou nemá nic společného, když je tam možná pak ani neuvidíme? Pořád lepší než stokrát profláklá klišé, tohle bylo aspoň originální a sranda (mimo jiné :D )
    • lol... sporo odete kungfu sexy zenske so samopalmi u teba neni clishe ? sak to je to najneoriginalnejsie co clovek moze vymyslet. x krat preflakly patern. keby to bolo riesene vtipnejsie ze sa nakonec 47 za jednu prezlecie nepoviem. ale toto bolo uplne chabe podla mna (hoci vizual a CGcko bolo spravene famozne)
      • No tak jasne, je to klise, ale ne ve hrach s timhle zanrem, je to tak absurdni ze me to pobavilo :D
        • no mozno preto ze do hier tohto zanru take pubertalne kokotiny vobec nepatria :)
      • Tebe by sa pacil chlap v priliehavom kostyme? *11*
  • Hairy_Ass
    Jako vizuálně k tomu nemám co dodat, jak stál v té koupelně, tak jsem chvíli opravdu přemýšlel, jestli to není živý herec. *4* Ale samotná náplň videa je děs běs. Latexové jeptišky z rpgčkem? WTF?! *8* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit