Přejít na výpis diskuzí
Cities in Motion - první dojmy z nástupce Transport Tycoon
29.1.2011 | Tomáš Jung
35 příspěvků
-
Uz se taky tesim, ale transport tycoon byl o ncem jinem. Tohle je mhd, TT byl o propojovani mest. Treba to bude dalsi projekt teto slibne vypadajici vyvojarke firmy
-
Hm, zaujala mě ta poznámka o měnící se době/vzhledu? Rozrůstá se město v čase, případně, mění se v čase jeho kulturní, výrobní nebo zábavní těžiště? pochopil jsem že vzhled budov je pořád stejný, ale o dynamice vnitřních stuktur města jsem se nedočetl, nebo zmínku o nich přehlídl. Dík za odpověď.
Jinak jak z lidi vytřískat nejvíc peněz, hm, v ostravském dopravním podniku tu hru jedou už sakra dlouho - a žádnou preview verzi .) -
-
Podle toho co jsem mel moznost videt v preview verzi zustanou mesta tak jak jsou. Ale potvrdim to az pri finalni recenzi.
-
-
Všude bych naházel teleporty a šmitec ...
-
Bral bych TT pres tohle jakykoli den.
-
Ja se teda rozhodne tesim, uz jakou dobu cekam na "Transport tycoon deluxe" v lepsi grafice. Toto by mohl byt velmi podobny a dustojny nahradnik. *5*
-
Ja bych radsi o remake trans tycoonu, kde bych furt vozil ropu zelezo atd, ale toto me taky zabavi :)
-
Musim rict, ze se na to taky tesim... huz aby to tu bylo
-
proc proste radsi neudelaji facelift Open Transport Tycoon? zatim ho nikdo neprekonal a multiplayer jak kooperativni, tak kompetitivni je tam nejlepsi
-
-
Remake Transport Tycoon se jmenuje Locomotion ktery ma na svedomi taktez Chris Sawyer.
-
K čemu nějakej blbej facelift ? Kreslená isometrická grafika je pro Transport Tycoon to nejlepší
-
-
Ano, nostalgická vzpomínka na krásnou isometrickou, hezky pixel po pixelu tvořenou grafiku je stále příjemná... Ovšem na 24" monitoru potom vypadá okénko v 640x480 poněkud nepřehledně (pokud již existuje patch pro vyšší -nejlépe full HD- rozlišení, napište prosím kde ho hledat)... Osobně bych přivítal 3D zpracování TT pro 21.století, bez jakýchkoliv úprav pravidel. Je to jedna z mála her, které si nesmrtelnost rozhodně zaslouží.
-
-
Zeptej se strycka googla na OpenTTD. Navic tvurce toho threadu o nem primo mluvi :)
-
-
-
-
Netušíte, jestli jde v té betě nějak ukládat hru? (Oficiálně jsou ty ukládac čudlíky neaktivní... naprd)
-
Tak to jsem zvědavý :) Traffic Giant se povedl, snad tohle bude taky fajn :) Ještě by to chtělo pro tramvaje dráty, které jaksi chybí a ještě trolejbusy a bude to super :)