Přejít na výpis diskuzí
Cities in Motion - první dojmy z nástupce Transport Tycoon
29.1.2011 | Tomáš Jung
35 příspěvků
-
Nic jinýho než metro mi nedávalo profit... Připomíná mi to dopravce tady v ČR...
-
Bude sa v sandbox rezime dat hrat aj bez superov? V TT ma nikdy nebavilo hrat proti AI...
-
Když jsme u toho Traffic Giantu, není nějaká upravená verze pro W7?
-
Mne to skor ako remama TT silno pripomina remake stareho Traffic Giant. Ten bol cely o MHD a aj tvorba trati vyzera takmer identicky.
-
Mne to skor ako remake TT silno pripomina remake stareho Traffic Giant. Ten bol cely o MHD a aj tvorba trati vyzera takmer identicky.
-
Tak Traffic Giant me hodne bavil takze tohle bych si taky asi koupil, urcite vyzkousim betu
-
Taky nechapu proc nekdo neudela remake Transport tycoonu.S dnesni technologii by to byla mega pecka:-)
-
-
Locomotion
-
-
Bohužial Locomotion nesplnil moje očakávania. Buď tam nejak divno fungujú semofory, ale keď mi vlaky začali blúdiť aj na jednoduchých tratiach, vrátil som sa k openTTD a PBS signálom :-)
-
-
skús simutrans *3*
-
-
Skusal som... tam sa mi zas nelubili vyhybky... Proste pre mna jednoznacne OTTD *4*
-
-
-
-
-
"Transport tycoon deluxe" v lepsi grafice je "Locomotion"
-
-
Traffic Giant v lepší grafice = Cities in motion...
-
to jsi upadl na hlavu ne?
-
-
ne, proc proboha ?
-
-
-
Nevypada to spatne, ale jak zde nekdo zminil, je to proste simulace mhd. Na TT,Locom. atd byla hlavni orgie mezimestska doprava, zejmena vlaky. Videt desitky vlaku svistici spravne postavenymi a nastavenymi "krizovatkami" osemaforovanymi do mrte byla jedna z hlavnich esenci TT. Starat se "pouze" o jedno mesto hardcore fans moc neuspokoji.
-
nič neprekoná openttd s prerobenou grafikou do 32bit http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=36&t=46682