Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hral jsem demo a hru jsem si nakonec nekoupil.
    Ja chci stavet obrovsky okruhy, dalnice, velky mimourovnovy krizovatky, obrovsky kruhace a obchvaty, industrialni zonu za rekou s ghetem a pak nejakou velkou komercni zonu a kancelare a hlavne coz je ze vseho nejdulezitejsi je ze to chci postavit velky!
    Chci postavit prosperujici metropoli a nechci bejt jenom starosta Prahy 4.
  • walltar
    Nebude.
  • Je to oficialni. Je to primo od autoru a primo ve hre, tak nevim na co si porad stezujes.
  • Ze v tom zakladu ty megatowers byly co? *15*
  • nevíte jestli bude i multiplayer?
  • simcity se staví do výšky, ne do šírky (megatowers)
  • ty jsi to hrál asi jen krátce po stratu že? pak to fixli
  • A ted jeste tu pohadku o tom jak jsi hojne vyuzival nabizene online sluzby.

Napsal tohle fakt nekdo kdo to mysli vazne nebo jsi nejakej marketak z EA?
  • walltar
    To je pravda... Stavět velkoměsto na fotbalovým stadionu vyžaduje hodně přemýšlení. *1* *1* *1*

Ale on to je simulátor směsta, ne simulátor dost malé městské čtvrti.

Já nemám třeba moc zájem o hru, kde všechno musí být namačkaný na sobě. Bych třeba měl rád velkou silnici a kolem ní dost prostoru aby nerušila a podobně. Což SC2013 neumožňuje.
  • Je to mod od vývojářů a připadá mi to stejné jako když v jakékoliv hře zapnes hard obtížnost. Jen ve skykines zapnes mod . Thats it.
  • na velké mape umí stavet každý jouda, simcity ale vyžadovalo manažment prostoru a premýšlení co kde postavit. mam tam nahrano 190 hodin
  • a co jsi čekal vždyt je to kopírka simcity 1:1 včetne chyb akorát na vetších mapách
  • walltar
    Mě osobně tu nižší obtížnost (I když si myslím, že ten hardmode bude dostatečný a když tak ho někdo modem ještě vylepší) vyváží doprava, kterou člověk pořád musí řešit. Že jak se mění a rozšiřuje město, tak se taky mění doprava. Někdo kde byl před hodinou klid, je najednou zácpa a jakmile to vyřešíš a po hodině hraní je tam zácpa zase protože se někde něco ve městě přestavělo.

Takže je to trošku jiné... každopádně každý bude mít jiný názor. Ale studio s 15 lidma těžko udělá hru, která by měla už při začátku všechno. Třeba by mohli udělat super hardmode časem.
  • Bohuzel pro me to porad neni to same. Je to proste mod. Neni to oficialni. Nejsem zadnej sberatel achievmentu ale zrovna za dosazeni milionu obyvatel v hard modu bych nejakej docela rad dostal. Tohle podle me dost podcenili stejne jako nemoznost upgradovat budovy a nulove moznosti upravy terenu ve hre.
    I tak se na to ale dost tesim. Posledni staveci manii jsem zazil snad jeste se starejma Cities.
  • To je dost hloupé...musíme to řešit modem a ten to stejně sotva udělá věrohodné obtížné jako SimCity 4. Maximální dají -xx% na výběr daní a pod kraviny... :(

SC4 bylo propracované...

Když už, tak měli udělat easy mód. Těm lidem kteří si staví město jak chtějí je jedno co tam udělají špatně. Ale lidem kteří to řeší to jedno není.
  • To video s lodí jsem taky viděl a slyšel jsem, že už je to "bohužel" opravené :(
  • walltar
    Tak on to je mod od developerů přiložený ke hře. Prakticky jen namísto do settings to půjdeš zapnout do modů.

Třeba i otevření všech budov a mapy je mod, další mod je nekonečně peněz. Takže když zapneš ty dva tak máš sandbox.
  • smejki
    Díky za info!
  • To me trochu mrzi. Cekal bych ze takova moznost bude ve hre od zacatku a ne jenom jako mod :(
  • walltar
    Jo přímo developeři udělali mod, který zapne hardcore mode.

https://www.youtube.com/watch?v=fNKZmtiFnrk

Ale myslím, že lidi časem udělají ještě víc hard hardmody.

Ten základ je dost pro lidi, kteří prostě jen chcou stavět město podle svého a nemuset se startat o peníze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit