Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nevím, ale připadá mi hloupé odsoudit hru protože není inovativní. Je to stejné jako nekoupit si auto, jelikož má čtyři kola a to není inovativní, že?

Nejsem proti inovacím, ale nejdříve se musí vytvořit slušný základ, který byl CS vytvořen, takže inovace se mohou přidávat prostřednictvím DLC.
  • walltar
    Dvě různé hry od dvou různých studií ... Je to jen shoda jména, jinak nic společnýho mezi nima.
  • p.s.
    taky tam nejsou parky a neco cim byste vyplnili prostor mezi budovami, nebo stavení umelych vodních ploch. v dubaji vam klidne postaví uprostred poušte jezirko
    no ale co čekat od žen (delali na tom ženy) - chtelo by to si zjistit nove trendy v inženyrstvi
  • tady se mi nelíbí že nemužete postavit zemedelskou oblast, protože jednotlive pozemky jsou moc male
    jinak souhlas s autorem chybí tady invence a za to bych strhaval body protože je to hroznej recyklát. na druhou stranu simcity bylo inovativní a jak dopadlo...
  • Budovatelsky strategie - zaruka (minimalne) desitek hodin pařby!
    Jasna koupě!
  • langustyn
    a já celej měsíc žiju v tom že jste tomu dali jen 5tku... :D může mi někdo vysvětlit kde se tady vzali 2 Cities hry (XXL a Skylines) tak krátce po sobě?
  • Jam97
    Dobrej vývojář ví, že móderská komunita je dar z nebes. Takovej Minecraft by nebyl dneska tak populární, nebejt móderů, kteří sypou obsah z rukávů i z nohavic.
  • Dogkiller
    Nejvíc hraju Dark Souls, to se nikdy neomrzí. Mnohem lepší než se piplat s jakýmsi městem. *6*
  • Já se bavím procesem stavění takže až mě omrzí, tak zkusím jinou mapu, začals jsem s městem na relativně plochém terénu, teď stavím zase město na hodně členité mapě. Mimochodem doporučuju http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=416418226
  • než postavím pořádný město s fungující dopravou, tak čekám že někdo udělá něco jako GTA mod, nebo NFS mod, tower defense mod atp. a pak se v tom městě vyřádím... ;)
  • smejki
    Cities se tak akorát zpomalí, jak je simulace čím dál větší. Dokonce si můžeš stáhnout mod, kde si namísto 9 pozemků můžeš koupit 25. Když to tvůj procesor utáhne, budeš mít města víc než 30x větší než v SC 2013. *4*
  • Mart9
    Počkám na slevičku a koupím. Není kam spěchat, už tak mám ve frontě snad 10 dobrých her a jen Far Cry 3 mi zabralo tři měsíce (54 hodin)
  • Veskoslav
    Fungující město nepostavíš za hodinu.....Order dojedeš jednou a co pak dle tvé logiky? Jet to znova? Existují už desítky módů, které upravují hru. A pokud ani tehdy, tak to není hra pro tebe. Ale pak by mě fakt zajímalo, co hraješ.
  • Az budes mit mesto postavene tak budou tak tyden pryc (minimalne). Pak muzes zkusit mody a nebo se na to vykaslat a hrat neco jinyho.
  • Dogkiller
    Já vám nevim... Ono je sice fajn postavit si vlastní město, ale co pak, až budu mít město hotové? Hledět na to nebo co jako? *6*
  • Veskoslav
    Smažte už někdo toho tupce. Horší jak mor.
  • Za 28 Euro taková hra, která nabídne solidní hratelnost, velkou rozšiřitelnost zcela zdarma a obrovskou míru znovuhratelnosti. Co více si přát? Že se ostatní vydavatelé nestydí říct si 50+ Euro za některé své hry. *7*

8/10 je naprosto odpovídající. Jsem zvědavý, jestli vývojáři na své hře budou ještě makat.
  • nene to je znamka ze vubec nevis *2*
  • ne, do cities in motion *3*
  • škoda že poslední kvalitní recenzent na games marni čas recenzovaním modu do cities sklylines *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit