Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Graficky to nevypadá nic moc, tak snad alespoň z hlediska hratelnosti to bude odklon od zbabrané pětky a návrat zpátky ke čtyřce (grafika rozhodně čtyřku připomíná).
  • mohli by z toho udelat poradnou dospelou realistickou 4x strategii, ale to bych chtel asi moc.
  • Na jednu stranu, jupí, na druhou jsem doufal že neopustí BE tak rychle a v jakési nepsané tradici minimálně dvou velkých rozšíření pro každý díl, jej doladí dalším datadiskem...
  • Huráá, konečne poriadna nová Civilizácia. Dúfam, že nový technologický strom už nebude len o tom vyskúmať časom úplne všetko (pavúk bol jediné, čo mi prišlo super na BE).

P.S. Na tých screenshotoch sú samé hory, snáď konečne pridajú možnosť prekopať tunel! *4*
    • imo naivní koncept hratelnosti civilizace se víc hodil prave do fiktivní budoucnosti, proto se mi BE líbilo víc.
  • myslim, ze kdyz se to trochu odzoomuje, tak to bude v pohode...navic tam pribudou tovarny a zeleznice atd...
  • Dycha z toho name trochu Endless Legend. Vubec bych se nezlobil, kdyby Civ udelala nejaky rekneme fundamentalnejsi posun.
  • WalkingWad
    A nedávno tu byl článek, jak Civilizace nemění na sobě nic a proto je tak dobrá, pár dní na to vyjde info tom, jak civ 6 bude jiná.. wtf ?: :D

Mno snad to nebude nějaká kravina... třeba BE mě nebavila...
  • A udělá se to kresleně, protože to je dneska levný způsob jak hráčům naznačit, že s**ou na grafiku. "Ty kostičky nejsou špatná grafika, to je stylizace.." O stylizované hry nemám zájem už jen proto, že se to snažej tak lehce ošidit. Udělejte pořádnou hru, dejte si na to víc času a větší budget...
  • obávám se že další díl Civilizace bude podle tradice od třetího dílu HORŠÍ A HORŠÍ
    • XorxoxTalarius
      Tak Civ4 byla do Beyond The Sword taky hodne spatna, ale tech veci co tam pridali ji pak stricilo do kapsy. Bohuzel mi prijde ze v petce takovy nejaky datadisk ktery by tak razantne rozsiril hru a dal hraci obrovske moznosti zkratka neni.
      • ten "datadisk" se jmenuje multiplayer, ktery nabizi vetsi moznosti, nez starsi dily a taky to rychleji odsejpa. *3*
  • ti už to taky sekají jak Baťa cvičky
    • I když se to nemusí zdát, uplynulo od vydání pátého dílu už necelých šest let.
    • haha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit