Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DangerousDave
    mňa paradoxne veľká hĺbka a teda nutnosť časovo náročného prenikania do hry samotnej často od nového hrania odradí (príkladom môže byť Planescape). Osobne mi v tomto vyhovujú predovšetkým hry krátšie, ktoré je možné hrať naplno kedykolvek si človek zmyslí a kde je možné sa neustále zlepšovať. Preto u mňa v tomto aspekte vedie Mirrors edge, prípadne Portal a desiatky starších hier.
  • Day Z je co jsem četl nejlepším příkladem toho posledně řečeného. Musím to konečně vyzkoušet.
  • Zjednodušeně řečeno, dokáží vývojáři tvořit hry jako systém, do nějž si hráči dokáží a budou chtít vytvářet vlastní obsah, kontext?
    Dokáži, dukaz jsou již dva skvěle dily LBP.
  • V dnešní době znovu hratelnost znamená miliony achievementů, na které já osobně úplně "dlabu".
    Proto možná tak letí hlavně MP hry, protože udělat opravdu kvalitní SP hru je kumšt. I když jsou i takové Dragon age, Zaklínač, Deus ex, pro někoho rozporuplný Skyrim, osobně mam rád i "SP" Fifu, resp. manager mod.
  • No ja fakt neviem. Takú mafiu som hral asi 10krát a zahrám si ju určite ešte zopárkrát. A to je pritom lineárna hra, ktorá Ti už vlastne nemá čo ponúknuť na druhé zahratie.
    • Keyz
      Stejně jako kniha a film,také se jsou lineární,ale jestliže hodně zabaví tak je lidi často čtou sledují znova.
  • Tak to opravdu objevil Ameriku. *7*
  • Paul_cz
    Pokud vím, tak Clint je teď ve Valve, kde nejspíš s Dougem Churchem kutí něco deus exoidně thiefoidního.
  • nad kultem*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit