Přejít na výpis diskuzí
Co byste řekli Xboxu 360 s Kinectem za dva tisíce?
17.7.2012 | Adam Homola
85 příspěvků
-
Jses jeden z mala PC uzivatelu, kteri nenadavaji na konzole - v CR temer rarita *3*
-
Vlastnim XBOX a jsem s nim spokojeny ale vzhledem k tomu ze PS3 plati vyvojarum za bonusy na jejich konzole jako Mortal Kombat se svym God of War hrdinou..... tak si priste kupuji PS3 jen kvuli tomu... ono ma vubec PS3 lepsi hry nez XBOX. Ale nehanim ho. XBOX mam uz dva roky uz je urcite uvnitr zapraseny a popaleny a stale funguje. A porad si tu s klukama muzeme zahrat MK proti sobe takze pohodicka.
-
Pokud budou hry tak blbě rozházené, že je něco na PC něco na konzoli nezbývá mi než tu konzoli mít. Holt NHL a Fight Night Champion jsou u mě hry, který mi vydrží opravdu na celej rok. ... klidně mě ukamenujte ... počítačům se věnuji od dob C64 a u PC jsem vydržel do teď, ale nikdy stejně neřeknu, že je konzole úplně k hovnu když vím, že mě dokáže občas velmi dobře zabavit. Občasné večery s kámošema kde vezmem 4 Joypady do ruky a sedneme v obýváku do gauče, na konferenčním stolku nějaký ty pivka s panákama a všichni se dokážeme bavit u NHLka naráz tak to mi prostě PC nenahradí.
-
dajte mu ten minus a pak si vsichni pujdem koupit tu levnou konzoli
-
Ja si pamatuju, ze na ps1 se prodavaly hry i za 2199,- *3*
-
Souhlas, protoze si hry kupuju, tak i pro me je rozdil 200-300 Kc dost. U PC her navic o dost rychlej pada cena, takze staci pul roku pockat a hra se da koupit za cca 500 Kc. U konzolovych her se cena drzi o trochu dele.
-
Tohle jsem pochopil velice dobře, ale proč je hned nazývat sockama (socky si zase napujcujou) , každý si prostě občas potřebuje půjčit. Né všichni jsme Jaromír Jágr nebo Lionel Messi.
-
Nauc se vnimat text. Pointou je ze si lidi pujcej a kdyz nemaj penize na splatky tak breci a delaji z exekutoru nejvetsi spinu i kdyz maji soudni povoleni... *7*
-
na steelbatalion ma dobrou recenzi AngryJoe: http://www.youtube.com/watch?v=_ArpWuV_zvo
-
Oproti PC jsou hry drazsi o desitky procent (odhaduji 10-30), staci se podivat do jakehokoli ceniku. Navic na xboxu neexistuje oproti napr. steamu zdaleka tak velka moznost nakupovat hry v akcich a musi se pomoci gold uctu platit i za moznost multiplayeru.
-
Urcite, vzdycky si kupuju veci co nepotrebuju jenom proto, ze jsou ve sleve. *5*
-
No, já ti nevím chlape. Pro mě ty tři stovky rozdílu jsou docela dost. A to nepočítám, že pc hry jdou do akcí mnohem, mnohem dříve.
-
Prosím Vás :D frajírci... len niečo také bude na českom a slovenskom trhu za takú cenu tak sa o to v obchode pojdete zabit:D a hlavne tí čo tu majú plnú hubu kecou o tom, že by za to nedali ani halier... prosím umínuskujte ma k smrti vy pokritci ...
-
"Musím mít nějaké děti."
-
Podobne som si vyskúšal PS3 a bolo to podobné. Tiež sa u mňa dlho neohriala.
-
chtěl jsem jít do ráje a nemám klýč
-
tak za hry typu dance central bych nedal ani korunu, není sakra lepší jít si zatrsat live?? a neříkejte, že ne *3*
-
No aspoň jsi jeden z mála, kdo má k xboxu negativní vztah a zkusil ho mít doma. Za to thumbs up. Neskutečně mě iritují příspěvky lidí, co na to dokážou jen nadávat aniž by danou platformu vyzkoušeli.
-
Aha, periferie pro decka a zacnes mi tady listovat hry jako Kinect Adventures a Your Shape Fitness :D Pokud mas 10let a 150kg, verim ze to jsou skvele hry :D
-
to neni no... na ty pohybove hry se musis divat jinak... ja vybiram na kinect hry, ktere mohu hrat s kamosema, proto mam KS1 a 2... Dance central 1 a 2 ma pritelkyne, ale na to bych ani nesahl... a jeste po sleve chci ten star wars, protoze tam je taky coop...