Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GeForcer
    Asi bych řekl: "Jděte někam, já jsem rád, že jsem ten krám prodal."

Nic proti konzolistům, mě prostě XBOX nesedí... *4*
  • no_matter
    tak k tomu už nemám co dodat *1* a nechci se zbytečně pouštět do nějakých šarvátek .)
  • no_matter
    Gunstringera jsem zkoušel demo a musím uznat, že to nebyla špatná hra, ale pořád to nebyla taková pecka abych si pro ni zašel do obchodu a koupil ji...ale ten hraný začátek v divadle mě pobavil *1*
  • no tak to je parada, jdu si koupit Move, protoze ma potencial... :D
  • vsak ja jsem rikal, ze jen ty hry vysly, sam bych si je taky nekoupil... ale treba docela dobry je Gunstringer...

a nevim jestli si delas srandu s tim sharpshooterem, protoze to je periferie tak pro 5ti lete decka... nejak si nedokazu predstavit, ze by tohle mel dospely zdravy clovek :D

"Move nema sice moc dobrych dedukovanych her" - oprava, Move ma jen jednu hru co stoji za zminku: Sports Champions
    "to kinect nema zadnou" - Kinect Sports 1,2, Adventures, Your Shpae Fitness 1,2, Dance CEntral 1,2, Star Wars...
  • Socky ??? .... ty jsi si koupil dům v ceně dvou a půl milionu aniž by jsi si nemusel brát hypotéku ? ... myslím si že půjčky a hypotéky jsou dnes standart který využívá skoro celá republika.
  • Cena her ??? ... že by byla zase razantně vyšší než na PC jsem si nevšiml, ... pamatuju i na doby kdy Dungeon Master na Amize 500 stál 1800,- a to navíc v době kdy platy nebyly v téhle republice zrovna na vysoké úrovni.
  • prič ??
  • no_matter
    já taky komentuju jen a pouze její potenciál, tam jsou ty kvality nepopiratelně zajímavější
  • jenze zadan takvoa hra na Move nevysla a nevyjde... Sony na tohle uplne kasle, jim to je jedno... jako nejvetsi vrchiol Move je, ze muzete nektere hry hrat na Mov , misto na ovladaci, ale proc by to nekdo delal, kdyz na ovladaci se hraje lepe? :D
  • Normalni hry, haha Steel Battalion ma na metacritics 39% a Rise of Nightmares 54%, jedna hra vetsi odpad jak druha. Move nema sice moc dobrych dedukovanych her (to kinect nema zadnou), ale hry jako Killzone,Resistance,House of Dead ci Infamous se s tim hrajou nadmiru dobre, hlavne kdyz k nim (k fps hram) ma clovek Sharpshooter.
  • zdeeneek
    Stovka cinnosti - akorat je skoro nikdo nedela *1* Staci si precist diskuzni fora na zive.cz a zjistis, ze vetsina PC uzivatelu si nezvladne nastavit prakticky ani nic ve woknech ... A nevim jestli nekdo ceka od konzole, ze se na ni bude dat delat neco jinyho nez hrat hry ? Ja teda ne -
    PC na praci, konzole na hrani.
  • no_matter
    ale pořád se dá s PS Move pracovat mnohem lépe než se samotným Kinectem...nikdo asi nepopírá kopírku původního Wii, na kterém jsem u známých hrál výborné hry, které by na kinectu prostě udělat nešli a to hlavně zdůvodu absence hw tlačítek
  • "Xboxy 360 a Kinecte, nechtěl bych Vás ani zadarmo."
  • Diskuse pro Článek Co byste řekli Xboxu 360 s Kinectem za dva tisíce?

Ze ani zadarmo :)
  • jo byl jsi blazen, protoze Kinect se vzdy prezentovalo na party hrani... mas tam i "normalni" hry, jako Rise of Nightmare, nebo Steel battalion, ale nevim jestli to stoji za koupi...

Sony ma sice move, ale je uplne na nic ,protoze stale je lepsi hry hrat na ovladaci a her ciste na Move vyslo jen par a ani jedna nestoji za zminku
  • jindra.veliky
    Kinect je neoficialni propadak a MS to dobre vi. Prodejne sice ne....uz jen ty hry mluvi za vse + hrozna odezva. + veci jako "hlasove ovladani pro Skyrim" to je mi teda drahej mikrofon *1*
  • jindra.veliky
    Nejak se o ni moc zajimas. Nezarli. Urcite si taky najdes malyho chlapecka *5* a ten ti otevre *6*
  • Trol.diskuzni
    Neměli by se chlapci z Microsoftu spíše starat o to, aby na té jejich piksle rozjeli aspoň ten Minecraft na full bez cukání? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit