Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    a dale se na tom PC da delat stovka dalsich cinnosti o kterych muzou mit konzolosti leda mokry sny *1*
  • Lurok
    Chudacku Jindro, ale neboj jednou to bude urcite lepsi.
  • no_matter
    Mám xbox, mám ho rád a rád na něm hraju...ale koupě kinectu mě pronásleduje doteď. Byl jsem asi blázen, když jsem si myslel, že na to začnou vycháte pořádné hry, ke kterým nepotřebuji další tři lidi popř. velké množství omamných látek abych se na něm zabavil. A jak moc nemusím sony s jejich playstationem, tak uznávám, že PS Move má jako hardware větší kvality. *3*
  • deridon
    je dva nikdo nestvořil.. oni se prostě vyskytli..
  • jindra.veliky
    socky si zase napujcujou a jakmile nebudou mit na splatky tak zacnou plakat o tom jak jsou exekutori zli *5*
  • Black_Hand
    ty mas dneska nejakou dobrou naladu :).
  • vlastik.plaminek
    To je skoro jak ty, jenom místo toho proudu jídlo a vodu.
  • Izmæl
    "Co jsem to provedl?"
  • zdeeneek
    To same dela ( hrani her a prehravani videa ) dela s PC vetsina uzivatelu *1*
  • zdeeneek
    A co pravil satan kdyz stvoril vas dva s trollem ?
  • rozmazat taky? *8*
  • táhnete do háje všichni prič
  • to by ses ale musel upsat krví na deset let *1*
  • kez by to bylo s novym nastupcem xboxu, alespon bych si ji koupil hned prvni den. Ale nevim jestli tohle prilis pomaha tomuto xboxu, precijen cena xboxu je nizka, takze kdo chce, si ji koupi i bez tech splatek, ale u konzole, ktera by treba stala pres 10 tisic, by se myslim uz hodne lidi naslo, kteri by tuto akcei vyuzili...
  • Alex81
    Tak co kuci, svatba na radnici nebo jen tak v křovíčku?
  • 2000 be měl stát normálně, vzhledem k ceně her a periferií a ne jen v téhle pošahané "akci". ne že bych o něj stál teda.
  • Akci podporuje exekutorská komora České republiky! .)
  • jindra.veliky
    Kdyz satan stvoril herni konzoli, pravil: "A ted znicim herni prumysl" *11*
  • Trol.diskuzni
    Když Bůh stvořil konzoli, pravil: "No, každý den nemůže být posvícení..."

Takže ne - žádný topinkovač... Leda by vymysleli všestranně schopné, designem atraktivní a cenově výhodné PC, které by pojmenovali "Xbox 360 s kinectem". *5*
  • Takze ve vysledku zaplatite pres 5 tisic :D diky poplatkum..
    Nehlede na to ze s xboxem krome hrani nic vic neudelate. A jestli nekdo rekne prehravani videa tak to umi uz i mobili po pripojeni na televizi.
    Nikdy jsem nechapal tyhle herni konzole :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit