Přejít na výpis diskuzí
Co čeká hráče Battlefield 1 - systém čet, spousta vylepšení a boj na ruské frontě ve jménu cara
10.4.2017 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Smutne ze sa ti paci BF1 hratelnostou a atmosferou. Ale tak hadam si COD player tak mozno preto.
Alebo niesi a oto horsie za ta pomalicky kazdou hrou manipuluju a menia cez tvoju znacku aby si akceptoval stale lahsie a lahsie hratelne prvy arkády. A to je nebezpecne clovek si lahko zvykne na lahky gameplay v hre. Poznam to -
Asi si vystihol vsetko to co citim ja v jednej kratkej VETE.
100bodov kamarade.
Je koniec BF serie no.
Skoda a som sklamany ze dalsia znacka mrtva zabita zmenou do Arcady -
Neboj kamarade. Dobre to citis rozumne.Mam tiez kupene BF1 a prestal som to hrat lebo je to bezducha pobehovaca psychopaticky zbesila strielacka pre ala COD hracov. Skoda niekedy bol BF dobry ale je koniec. Je to arcada zabalena do pozlatka menom GRAFIKA.
-
Tolik cheateru tam zase není, já za devadesát hodin na žádnýho nenarazil.
-
Místo Spawnu si můžeš vybrat.
-
Presne to si taky rikam ale kdyz proste nakouknes do mistnosti, je tam nekdo kdo treba zrovna kouka ven z okna a hleda si cile a najednou ve femtosekunde se otoci o 180 stupni a zastreli te tak to trochu cheatem smrdi.
-
Tu zrejme single - playery nebude že. Ale jedno je isté, TSAR - Najradšej by som prijal, celý jeden veľký klasicky datadisk na ktoré si pamätáme z minulosti, presne s tou čisto Ruskou kampaňou, aj v zime za občianskej vojny. Kde by boli rôzne frakcie , za cára, légie, boľševici, menševici, atd, samozrejme single player. ANO za takýto plnohodnotný datadisk by som dal financie, ale za DLC, to nebudem podporovať, nuž nevadí ale i tak nejako dúfam v hru alebo diel, z Ruskej občianskej vojny, v súčasnej grafike. Všetko dobre.
-
Multiplayer hry víceméně nehraju, ale poslední Battlefront mě bavil, tak jsem prubnul i BF1 a nee. Bohužel tak hektickou akci si nedokáži užít. Chápu, že kdo u toho sedí 5h denně, tak se to naučí, možná tak hektické byly i předchozí díly? Kdoví, ale pro nás co hry spíš tvoří než-li mají čas hrát, je to zkrátka moc zmatené.. A Battlefront byl i graficky lépe vymazlený, nejspíš se k němu zkusím vrátit, ale kdoví jak jsou na tom teď servery.
-
40min :D Co bych za takový větší mod dal ve For Honor. Tam Dominion trvá max 8min. S dobrou partou lidí jen 5.
-
Ono obecně u her, kde je třeba skill a dlouho se do hry dostávat, se často nadává do cheaterů. *1*
-
Mam nahrano 6 hodin a nemuzu se prinutit k navratu. Cekal jsem od toho hratelnost BF2 a ta se nedostavila.
-
No ja teda nejsem z lidi co by meli tendenci obvinovat vsechny ze cheatujou a obecne to fakt skoro vubec nedelam pokud to neni zadnej extrem ale zrovna u RO2 jsem s tim mel taky problem a prestal jsem kvuli tomu Red Orchestru 2 uplne hrat.
-
Taky prázdné servery...Bíída
-
Vždyť jsou prázdné servery. HC to najde tak jeden dva. Děs a hrůza. Není kde pořádně hrát, tak na co utrácet za dodatky. *16*
-
To že někdo vyběhne jak v call of duty a dostane od skrytého nepřítele do palice je opravdu cheat jak stehno. V orchetře holt hraješ trochu jinak, tak se s tím smiř.
-
ne, zatím ne. Docela bych sám bral hlavně u operations možnost back to basic.
-
já to skusil a co mne odradilo bylo spawnovani primo na frontu. mam radši když se spawnuje nekde vzadu a musíš si dobehnout, je to vic realisticke.
-
Red Orchestra ma dokonale odradila počtom číterov. (číter na MP je to najväčšie, úbohé lajno)
-
všechny...aspoň já nevydržím u stříleček moc dlouho
-
Titanfall 2 *14*