Přejít na výpis diskuzí
Co čeká hráče Battlefield 1 - systém čet, spousta vylepšení a boj na ruské frontě ve jménu cara
10.4.2017 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Ve všech dílech BF série měli strany stejná vozidla, jen jiný skin...
-
Jestli chces intezivne spolupracovat s dalsima hracema a hlavne porad hlasove komunikovat tak Squad. Jestli nemas chut porad s nekym mluvit a byt jen kolo v soukoli vojenske masinerie ale porad mas chut hrat takticky tak Day of Infamy. No a pokud chces proste vypnout a chces sviznou arkadovou akci s vozidlama tak BF1.
-
Red Orchestra 2
-
Uz tam konecne dali opravdove HC nastaveni a HC Operations ?
-
premýšlím že bych si zahrál nejakou strílečku v MP. Rozhoduju se mezi BF1, Squad a Day of Infamy. Co myslíte že je nejlepší?
-
škoda jen že každá strana má stejnou techniku...a spousta věcí co se přidává mohla byt už v základní hře...
-
Jestli na frontlines šahnou, tak jim zaspamuju reddit. 3 a víc hodiny je už asi moc, ale přujde mi to uplně v pohodě. Nechapu jak někoho můžou bavit ty krátký hry, který mají cětšinou max 40 minut. Apoň operace tu herni dobu zvedli trochu.
-
BF1 je skutecne prvni BF, ktere mne chytlo, mam 3ku, 4ku, ale BF1 je proste bomba. Hraji to vicemene porad, mam premko, uzivam si hru plnymi dousky. Super grafika, spousta zabavy, skvely soundtrack. A fantasticke mody, Conquest, klasika, Rush, War Pigeons a ted fenomenalni Frontlines. S autorem clanku souhlasim, na frontlines bych take nesahal. Koneckoncu cloveka nikdo nenuti tam sedet 3 hodiny a muze leavnout kdy bude chtit bez ztraty bodu, akorat bez reward za konec. Bohuzel. Jinak na Tsara se fakt tesim, uz od zacatku jsem doufal, ze BF1 bude mit i zimni mapy, tak doufam, ze jich bude co nejvic