Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pussyeater69

Snad to bude hratelne.

• Tak hlavně ať mají funkční save systém.

Jednička byla v zásadě dobrá hra. Ale ač jsem ji zkoušel 4x (naposledy minulý týden, že to teda před dvojkou zkusím konečně dohrát), tak jsem vždycky zkončil na tom, že zabugovanost hry v kombinaci s omezeným (a bohužel také zabugovaným) save systémem mě připravila o tolik hodin hraní, že mi přestalo stát za to, tak velkou část hry opakovat.

Fakt není nad to, když vám při ukládání hra spadne, předchozí save je corupted, předpředchozí úplně schází protože se to při spaní neuložilo jak má a ten poslední dostupný je víc než pět hodin zpátky.

Tohle jestli neudělají líp a trošku s respektem k hráčově času (nic proti jejich save systému na teoretické úrovni, ale aby fungoval musí hra šlapat jako hodinky), tak můžou vydat sebelepší hru a potopí to.

• V hre mam cez 600hodin a pad som nezaznamenal jediný. Problém so sejvom už vôbec nie. Rovnako nikto z priatelov, čo to hrali/hrajú. PC aj PS verzia. Neviem ako je na tom xbox. A mimochodom možnosti savovania je viac než dosť. 

• S KCD jsem začal v roce 2020, nemám ji ještě dohranou, ale mám v ní 233 hodin a za tu dobu nepadla ani jednou. A to jsem ji rozjížděl na i5-2500K s R9 290. Dnes mám novou sestavu a neměl jsem žádný problém ani na ni, ani na sestavě z doby krále klacka.

Jsi unikát a na tvůj problém neexistuje fix

• PRoč by na padání hry neexistoval fix? To že ho neudělali je věc jiná.

• Já jsme rozehrál teď KCD po druhé na XBOX series X, porpvé jsme ji hrál na počítači někdy v 2019. A bohužel můžu říct, že současná verze na xboxu je zabugovanější, než pc verze tenkrát.

Na dvojku se moc těším, ale asi se fakt už budu muset odhodlat k upgradu PC, očekávám, že na PC to poběží opět nejlépe

Btw, na konzolích je hejt, že tam není nextgen pacth a 60fps.  Mě hraní ve 30fps zase tolik nevadí, já bych víc ocenil na konzolích lepší grafiku, ta xboxová verze je proti pc opravdu osekaná dost, nejvíc mě sere dohled a doskakování detailů na vzdálenějších objektech.

• Jako koupim to, uz z principu. Ale ponevadz cekam ze to porad bude simulator pichani (mecem, kdyby se tu nasel nejakej prasak:) ), tak to asi urcite hrat nebudu :)

• Panebože. To je jak říct, že Forza je jen simulátor kroucení volantem. Kámo, podepiš, že chceš po smrti darovat mozek na studium, tohle je pro vědu jedinečná přiležitost.

• Ty asi nebudes nejostrejsi tuzka v penale co? :)

• Pussyeater69

Kupovat jen z principu? To je teda dost smutny.

• Bohuzel jsi obraz dnesni doby, ze nekomu prijdou principy smutny...

• Pussyeater69

Hra muze byt naprosta 3,14covina, nebo nehratelnej bordel jako prvni dil, a budes jim cpat penize, aniz bys to chtel hrat? To je demence, a hlavni duvod proc herni prumysl vypada tak jak vypada... platit za odpad a podporovat vyvojare proc? Protoze je to Cech? Pitomost.

• 0011

Já meče ignoroval a jel palcáty, je to sice strašně OP zbraň, ale díky tomu me hra zacala bavit, jednoduchá na ovládání a na vyšším levelu přemůžeš nepřítele v sebelepší zbroji i když se kryje štítem, protože mu rychle sražíš staminu a pak ho dorazíš. Šerm mě taky nebavil a navíc mi k husitské hře ten palcát sednul i tématicky.

• ja pouzival to kladivo z "pokladu", je velkej rozdil mezi kladivem a palcatem?

• 0011

Ovládání je stejné akorát kladiva mají silnější útok "bodnutím" střídal jsem palcáty a kladiva podle toho na co jsem zrovna narazil.

• Sjee

S bugama na tom byla jednička extrém no, Cyberpunk sem při vydání neměl problém dohrát, ale u KDC, sem skončil u několika bugu kvůli kterým nešlo pokračovat v hlavní lince.

• To ja som mal zase opačne. Cyberpunk bol skoro nehratelný pre mna. Zábavné ako dnes každá hra beží uplne inak na rozdielnych zostavách. A do toho rng bugy.

• Já očekávám tunu klišé, jak je u Vávry zvykem. A možná přibude i vynášení odpadků, protože to je prý hrozná zábava. 

Hudba ale bude hezká, na soundtrack se těším. Abych skončil pozitivně. 

• Ja teda doufám, že to opravdu vyjde už letos. To mi asi bude stačit. Jinak klidně ať je to aspoň stejně dobrý jako jednička. Ta mě hodně bavila (DLC už zdaleka tolik ne). Bylo by hodně fajn si třeba přehrát save z jedničky a mít do začátku třeba stejnou výbavu, peníze a perky, které byli i na konci. Když už by to mělo začít tam, kde jednička skončila. Taky by do tý hry konečne mohli přidat New Game+, to mi u prvního dílu celkem chybělo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit