Přejít na výpis diskuzí
Co jste koupili ve vánočních slevách? Zbylo vám aspoň na rohlík?
2.1.2012 | Petr Poláček
160 příspěvků
-
Hoď STEAM name. Vezmu si tu slevu na L.A. Noire. ;)
-
Po Boiling Pointu něco může být ještě horší alfa verze?:D
-
Já koupil na Gamersgate Xenus 2 a právě toho lituju - !!!PŘÍŠERNÉ!!! Obrovské zklamání. Po výborném Boiling Pointu taková alfa verze... *16* *16* *16* *11*
-
Já jsem pořídíl Dark Messiah of Might and Magic, Magicka Collection, Civilizaci 5 GOTY, Aliens Vs Predator. A ještě jsem si koupil MW3 i když ne na steamu ale z aukra za 375 Kč :D
-
Torchlight, Trine 2, Just Cause 2, Bulletstorm, L.A. Noire, Oblivion 5th Anniversary Edition, DIRT 3.
-
Pokud ti je EP2 k ničemu, chybí mi jako poslední do Valve her. Nemám to moc za co vyměnit :( Leda tak na slevu na LA Noire nebo několik uhlí :)
-
Half-Life 2: Episode one, ostatní už mam, až budu na svým PC tak určitě zapařim.
-
btw. nekupujte na evropskem steamu za eura ale buto na britskem za libry a nejlip na americkem za dolace, nejen ze tam najdete hry jako skyrim, ale hlavne je tam o poznani levneji...
srovnejte:
http://store.steampowered.com
http://store.steampowered.com/?cc=us -
Já tentokrát utratil 23Ecek. Left 4 Dead Bundle(L4D,L4d2),Plants vs. Zombies,X3 Gold 2011 - X3TC and X3AP(X3 Reunion,Albion Prelude,Terran Conflict),The Heroes Pack(DarkMessiah+Heroesy V s dadatačema.
Ale ty odměny za achievmenty................4x!!! sleva na Valve(3x25,1x50) opravdu potěší zvlášt když většinu her od Valve mám. Pak jsem 7 uhli zcraftil na 50% kupon ke hře kterou bych nechtěl ani zdarma *10* (nějaký AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!!), -
Nikdy nelze vychytat vše. Příště doporučuji během slev sledovat i Gamersgate, Direct2Drive a Amazon.com. Občas se tam najde sleva, která Steamové strčí do kapsy např. onen Deus Ex nebo jsem na amazonu pořídil Renegade Ops (se všemi dlc) za 3$.
-
Huh, tak to jsem nějak přehlídnul. Ale však ono mi to neuteče *4*
-
Presne tak, neni dobre vsecko kupovat na Steamu, rozhodne ne nove hry, ktere jsou casto o par stovek drazsi nez krabicovka od nas z obchodu. Chytry clovek proleze vice zdroju a az potom se rozhodne, pokud mu teda zalezi na penezich.
Mit plat politiku tak nejspis kupuju jen na steamu a s cenou si hlavu nedelam. -
Minuly rok jsem na steamu utratil 400 EUR. Spise jsem ale asi zberatel.
-
L.A. Noire:) Koupil bych i Skyrim, ale bohudík jsem ho dostal k vánocum:)
-
Jo vlastně ještě SSFIVAE a to už hrávám a Dark Messiah z nostalgie a to asi fakt hrát nebudu, snad v důchodu si najdu čas :-)
-
Koupil jsem si Rage, Mafii 2, L.A. Noire, Just Cause 2, Bulletstorm, Metro 2033, Borderlands a Tomb Raider: Underworld. A když si něco koupím, tak to taky hraju a dohraju, žádné skladování ve skříni. Pařba musí být. Za pár měsíců nemám co dělat. *6*
-
Steam - LA Noire a Dungeon Defenders a hodlám hrát obě a co nejdřív ;-)
-
Já som si kúpil L4D + L4D2 za, Medieval II - Total War + Kingdoms...
Všetky tieto tituly sa mi zmestili do hodnoty 9€
Reálne už zarezávam na L4D *5* -
Já jsem teda tuten prosinec proseděl na GOGu - Stonekeep, celá Gabriel Knight série, oba díly Little Big Adventure, VtM: Redemption, Kingpin, Giants: Citizen Kabuto, Arcanum, Divine Divinity, Arx Fatalis, Expendable, Die By The Sword, Litil Divil, a hromadu dalších...na steamu jsem si pak akorát koupil Sequence za cca 50kč. To i fusekle jsem dostal dražší.
-
Garry's mod za 2€ *15*