Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdyz si mel 7x uhli mohl si ho craftnout a vytvorit si darek coz by byl bud slevovej kupon nebo hra a nebo si uhli mas nechat a druhyho ledna bude kazdy tvoje uhli zapocitano do hlavní ceny steamu (vyhra jsou vsechny hry na steamu)
  • no ja tento rok utratil pre srok pres 10k tak at daj pokojs aspon na vanoce . Navic tedka sem zajebany swtoru tudiz na jine veci neni cas sem chvili predtim rozehral zaklainace za elfy a tedka se ktomu dostanu asi uz nikdy *10*
  • tak urcite treba. Myslím si že asi nej trhák byl LA noire, na pc to je necele 2 mesice ??? a za 12,50... nepochopím !
  • Jak fungovalo to uhlí? Měl jsem asi šest kusů. Co se s tím mělo dělat?
  • smejki
    na steamu cca litr (AAAAAAAAaaaAAAA... atd., Magicka, From Dust, Civ5, datadisk k Total Waru, Hearts of Iron 3, Assasin's Creed 2, RUSE, Driver San Fran, Far Cry 2) na gogu cca 500,-, abych měl při hraní klasik technický klid.

z uhlí jsem ukul CS:Source, L4D 1 a Half-life 2: Episode 1. Episode 1 klidně za něco vytraduju, pokud někdo chcete
  • nic sem nekupoval ale z achievementu sem ziskal Zaklínače jedničku,Psychonauts a Orange Box (kterej sem uz predtim mel)
  • Batman Arkham city za 430 byl jasný. Fallout New Vegas se všemi DLC za 12 euro taky, stejně tak L.A.Noire za 12 euro.
  • tákže mé nákupy: Bunch of Heroes, Fable, Dungeons of Dreadmor, Psychonauts, Operation Flashpoint: Dragon Rising, Blur, Polynomial, Hard Reset, Jamestown, Critical Mass, Beat Hazard DLC, Rock of Ages, Nuclear Down, Bastion, Sequence, Sanctum, Solar 2, Dungeon Defenders, Xotic, Puzzle Agent 2, Hoard: Complete, BIT.TRIP.BEAT, Deus Ex Human Revolution DLCčka, Napoleon Total War DLCčka..

splněné úkoly: 56
    uhlí: 77

na kamaráda, co za sestavení wishlistu dostal Valve Pack nemám, přesto jsem obdržel: Far Cry 2, Gothic IV, Supreme Ruler: Cold War, ... a to, co jsem měl 2x jsem vytradoval za Napoleon Total War, Oddbox a Dino D-Day

Zkrátka jsem si vánoční akci opět užil, kam se na to hrabe nějaký EA s Originem *5*
  • LA Noire za 12 euro (jinak 49.99) no nekup to! :)))))
  • rancor1223
    Nic *1* , kupuju zásadně jen krabicovky.
  • Minuly rok to bylo asi 4500kc (jetoho tolik, ze to sem psat ani nejde :D ), a hral jsem z toho asi 10%, tudíž sem si řek, že takové to, hm tak tu hru si koupim jen abych ji mel vecne ve sbirce nebudu praktikovat, nebo ze strelim krabicovku a koupim digital. I kdyz to bylo tezké, přetězké, ale pokaždé sem si řek, sakra, tu hru už sem odehrál a uprimne, hodláš se to jeste nekdy hrát ? nebo tomu take dost bránilo že to třeba byla hra kterou proste hodlám hrát na konzoli a ne pc. takže tento rok, a jsem na to hrdý...6Eur, bastion(sic sem ho chtel na xku, ale na xbl stoji 1200MSP coz je cca 450 a to je na indie proste hrozne moc, jeste kdyz na steamu byl za 130kc a ma podporu ovladače...takže to vyjde skoro nastejno) a machinarium.
    PS: před vánocema sem i přestal kouřit...takže moje vůle je fakt asi hodně silná *1*
  • leckie
    Já za hry na Steamu dal cca 1000,- Kč, do sbírky jsem si přidal kompletního Serious Sama včetně nový trojky, Star Wars Jedi Knight set + Battlefront 2, Counter-Strike Complete set (ano, až teď jsem našel těch pár korun na "CSko") a jeden Character Pack do Killing Floor + na steamgifts jsem vyhrál Alien Breed 3 *1* - co budu teď hrát? Asi Serious Sama a potom Jedi Knight...
  • Ocelot23
    Tak já utratil 200kč a mám Braid, Limbo, Rock of Ages a Oddword (oba staré díly)
    A ještě jsem na steamu vyhrál Terraria, Section 8 Prejudice, Worms Crazy Golf, Half Life 2, Lead and Gold, Gimini Rue a Sequence :D
    Takže docela mám toho teď dost než vyjde Mass Effect 3 :)
  • Jazz
    Nic moc.
    Beat Hazard Ultra, Assassin's Creed II, L.A. Noire, Wings of Prey, Worms: Reloaded, Mafia 1
  • Letos jsem se při zemi zrovna nedržel, na Steamu jsem koupil - Assassins Creed I a II, Bioshock 2, Counter-Strike pack (spíš z nostalgie), Dead Space 1 a 2, Deus Ex: Missing Link, Fallout 3 GotY, GTA pack, GRID, LA Noire, Limbo, Mafia I a II, Mass Effect 1 a 2, Orcs Must Die a Civilization V. Za ty peníze je to fakt lepší než pirátit...
  • Ryba9
    garry's mod, Mw 2, Batman Arkham, Super meat boy, mafia 2 DLC
  • Já utratil asi 950 kč :/ Za http://steamcommunity.com/profiles/76561198047880698/games?tab=all kromě Alpha Protocol, America's Army 3 (to ani nemam, takže nevim jak se tam dostalo), Metro 2033, Orcs Must Die! tydle už sem měl předtim ;)
  • Zabudol som dodat, ze to vsetko ma stalo len necelych 10€!
  • No, tak ja som sa uskromnil len na Garry's mod (clanok na games.cz ma presvedcil) a v posledny den som neodolal a este kupil Portal 2 a Terrariu. Portal 2 uz stahujem, ale vcera sa nedalo, take boli pretazene servre. S kupou som spokojny, ale nechybalo vela a neudrzal by som sa a kupil toho viacej, lebo zlavy to boli, vskutku vyborne. Prajem prijemny den!
  • Bohužel jsem se dostal na 3000kč:) a to jen na steamu. Nejvíc mám radost z Bastion, Bloodbowl: LE, Batman: AA, Prototype, SPAZ a Psychonauts (bohužel je toho, ale víc). K tomu jsem zdarma vyhrál Far Cry 2 a Assasins Creed: Brotherhood. A nakonec jsem jednu TF2 čepičku (za TF2 achiev) vyměnil za komplet edici Sherlocka Holmese.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit