Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Iba DLC Missing Link, takze som na seba patricne hrdy :) Ale v podstate to co som chcel uz davno mam, alebo to v nasom regione neni dostupne (ahoj Cenega, dufam ze tento rok zbankrotujes). A mam jednoduche pravidlo, nekupim kazdu kravinu len pre to ze stoji 2€ *6*
  • Na tohto ročné "Steam Vianoce" som mal vyhradených zhruba 100€ (just in case) ...bohužiaľ to ide s touto steamáckou akciou každoročne dole vodou...pred dvoma rokmi to bolo niečo neskutočné...minulý rok dosť meh...tento rok imho epic fail...jediné čo som si kúpil bol Splinter Cell: Conviction a Portal 2
  • já sem si pořídil Dungeon defenders, dungeons of dredmor, magicka(all dlc), CS1.6 a condition zero, ale hlavně Portal 2
  • Tak já jsem si udělal radost orange boxem. Half life 2 jsem ještě nehrál a to je hřích :).
    Poslední den mě to ještě nedalo a po době rozhodování sem koupil batmana arkham city, dohromady jsem utratil něco kolem 700 Kč. *8*
  • Taky sem trosku nakupoval *1*
    Warhammer2 Complet, Lara Croft and the Guardian of Light, Falout NW, Splinter Cell Conviction, Stalker CoP, CHronicle off Riddick TDA, Bioshock 1,2. Za tu cenu NO NEKUP TO!! *2*
  • Company Of heroes,CS1.6,Rainbow six vegas 1 a 2,day of deafeat,shogun II blood pack(kravina ale za 7 kč :D) Něco kolem 250 kč
  • AvP, Atom zombie smasher, Bioshock 1 a 2, Fallout NW +DLC, Garry´s mod, Medieval 2: TW + datáče, Men of war, Men of war: Red Tide, Rock of ages, Rome TW, Solar 2, Terraria... +nějaký dary pro Steam best friendy

Celkovou cenu radši počítat nebudu, ale určitě je proklatě výhodná :) Mno a doufám, že rozdám aspoň pár úderů chladnejma zbraněma ve Falloutu NW *12*
  • kotty
    Jen doplnim, ze tech 8 her me vyslo na necelych 6 stovek. Myslim, ze to je uplna parada.
  • A vyhral jsem teda Majesty 2 collection za achievementy :-) No lepsi nez par po hube *2*
  • ja si nadelil starcraft 2 za 1400, celkem dobra sleva :-)
  • Tak ja na steamu: Flatout Ultimate Carnage, Assassins Creed 1, greed Corp, Worms Reloaded, Worms Ultimate Mayhem a X3: Reunion a kdybych nemusel lozit do práce, tak bych koupil něco z Total War a Borderlands...bohuzel na to bych si asi uz cas nenasel, ale i tak se dalo za par penez koupit plno super her :-)
  • Urug
    Lara Croft: GoL
    Nuclear Dawn
    necelý dvě stovky
  • Zdarec, tez jsem si koupil Guardian of Light. Zahral bys nekdy co-op? Kdystak muj account: mrozik159
  • kotty
    Dungeon Defenders, Universe Sandbox, Metro 2033, Portal 2, Fallout New Vegas, Borderlands, Machinarium, Solar 2. Vahal jsem u Bastionu a Two Worlds II a u her, ktery jsem kdysi davno upiratil a zaroven pro me byly necim unikatni, takze za jejich upirateni se dodnes citim hloupe (na mysli mam napr. Mafiu 1 nebo Gothic 1, 2). Nakonec ale pragmatismus zvitezil *1* Skoda jen, ze se do slev nedostal Trine 2, protoze ten me dost zaujal, ale i bez nej mam na pul roku dopredu (optimisticky odhad) vystarano. A to nemluvim jeste o poradne nerozehranym Skyrimu.
  • Je to paráda no... Jen mne mrzí Kapitál jisté české firmy na tituly typu Rage, Skyrim, dlc Lonesome road. To považuji za dost nesympatický krok. Nvm v cizině tohle asi není...
  • na steamu The Longest Journey+Dreamfall, Fallout New Vegas, Homefront, Mass Effect 2, TR:Legend,... plno toho co bylo ve slevě mám už koupený ze dřív, každopádně tyhle jejich slevy jsou fajn *4*
  • Ludo
    no moj studentsky rozpocet Steam pocical celkom kvalitne. Bude to nieco cez 30€.
    Pochvalim sa aj ja suhrnom:
    GoG.com - Postal, Postal 2

Steam - Amnesia The Dark Descent; Hitman 1, 2, 4; Lara Croft GoL; Metro 2033; Portal 2; Star Wars Jedi Knight 1, 2, Jedi Academy; Star Wars Dark Forces 1, 2; Star Wars Republic Commando; SW Empire at War; SW KotOR; Tomb Raider Anniversary, Legend, Underworld; Total War Shogun 2
  • tak is pak stěžuj jak jsou hry drahé...
    PS: jeste tu je spekulace o tom že kupuješ pirátovky :D (sranda)
  • oprava Zaklínače sem craftnul z uhlí :D
  • U mna shogun plus 2 dlc, dva dlc pre civ V, portal 2, warhammer chaos rising, omieľalo ma aj to la noire no mám toľko hier že aj tak nestíham zahrať ani polku.. Inak vyhral som veľký prd - 6krát uhlie, 50percentná zľava na valve titul a ešte nejakú indie hru o ktorej som v živote nepočul a na metacritic ma rating 60 percent.. tot čo už..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit