Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tieto Vianoce som opat prispel do penazeniek GOGu a STEAMu :)

GOG: Fahrenheit ( Indigo Prophecy ), Psychonauts, XIII, The Last Express, Speed Busters: American Highways

STEAM: Rochard, Bastion, Hard Reset, Serious Sam Double D, E.Y.E: Divine Cybermancy, Duke Nukem Forever, Defense Grid: The Awakening (kompletne s DLC), L.A. Noire: The Complete Edition (tej 75% zlave som skratka nedokazal odolat), Psychonauts + Costume Quest pack (Psychonauts som kupil aj na GOGu ale tam nema achievmenty,okrem toho za tak smiesnu cenu sa tak dobru hru oplati podporit aj dvojnasobne :)
    Dungeon Defenders - New Heroes Pack 1 (DLC), Magicka: The Stars Are Left (DLC), Deus Ex: HR - The Missing Link (DLC)

Radsej nepocitam kolko to vsetko stalo, ale teraz bude s nakupom hier dlhsia pauza.
    Co sa tyka hrania, mam problem najst si cas na suvisle viachodinove hranie a ked taky cas nemam radsej hru ani nezacinam a skoncim pri tom ze ju len vyskusam a potom si prilezitostne zahram nejaku MP hru (L4D2, AVP,..) takze sa mi stale zvacsuje zoznam toho co mam hrat a dufam ze to do dochodku stihnem *1* *2* . Ale utratenych penazi nelutujem, kedysi som bol pirat, teraz uz kazdu hru ktora sa mi paci kupujem a mam z toho ovela lepsi a poctivejsi pocit. :)
  • Nie, práveže len málo z tohtoročných ponúkaných hier skutočne mám...prišlo mi toho fakt veľmi málo atraktívneho...je to len môj názor..ak sa niekto nabalil cez Vianoce hrami na celý rok tak super :)
  • Tak já jsem využil týhle akce a ukončil svoje steamové panictví:) Pořídil jsem si Bastion a Orcs must die!...chtěl jsem ještě Magicku, ale demo mi nefungovalo, tak jsem radší svoje 3 eura (nebo kolik to bylo) neriskoval;)
  • Counter Strike Source, DLCka na Shoguna a Deus Ex, Homefront, MW2, Half Life pack, X3pack , 3troch Stalkerov, Far cry2 a povedal som pane bože staci + par giftou kamosom , steam je najvatsi nepriatel mojej kreditky a k tomu asi taky stalker hrat nebudem ale nech prepacia za tie torrenty s minulosti... *7*
  • smejki
    pwned *1*
  • Takže 2x Company Of Heroes Pack pre kamoša a brata, CSS pre brata

Mno a ja som sa potešil Portalom 2, Orc Must Die + Dlc, Anomaly Wazone Earth. ostatne hry po ktorých srdce túži už mám :D ...

žiaľ za plnenie úloh som nevyhral /nedostal žiadnu hru ale len kupóniky a to:

3x -50% Valve,1x -25% Valve,1x -50% GeminyRue,1x -60% Magicka,1x -50% Monday Night Combat,1x -50% GlobalOps,1x -50% PostApocalipticMayhem

takže ak o nektorý máte záujem môžeme sa dohodnúť.
    nick Memoriastudio
  • Tyhle slevový výprodeje jsou zásadní výhoda oproti krabicovkám, kde se tak razantní a časté slevy nekonají. Nebejt slev, na steamu si asi nekoupím nic. Ceny nových her v eurech jsou po převodu do korun dosti vysoké. Například COD:MW3 za 60 euro(pc) což je nějakých 1500 kč.

Ještě že ty slevy jsou... *14* *15*
  • Pro kámoše bez karty Portal 2, sobě drtivou většinu DLC do Magicky a do Shoguna 2, Nightsky, Rock of Ages, Disciples 3: Resurrrection a Flock, takže pro sebe tak za 700, to neni tak hrozný, spíš ty krabicovky Trine 2, Skyrimu a Assassin´s Creed: Revelations vycucly peněženku, naštěstí mojí jenom částečně.......
  • Za 151€ by mohol mať grupák s mladými prostitútkami, ale 56 hier zabaví dlhšie *3*
  • Chtěl jsem si to odpustit, ale neodolal jsem :)) Takže mi do sbírky přibyla Magicka a Borderlands
  • sem vyžvejklej na 2 roky dopředu ..... xD
    Teď na mě ve škole, že bude zkouškové ..... Tak to nevím teda :)
  • rancor1223
    Já si nestěžuju, že jsou drahý.
  • Amylee.Anderson
    Prej "hadry" :D Já si nekoupila nic, protože nemam kartu, ale jeden hodný člověk mi koupil hru za 2€ :)
  • no ale za to bys mohl mit cigarety
  • Ludo
    a nebude to skor tym, ze vela hier mas uz kupenych predom?
  • Ludo
    zahrat zahral, len sa k tej hre dostanem najskor tak za pol roka pri tomto tempe veci (a teraz nemyslim hry) *9*
  • pekne *4*
  • Tak ja som ako zacinajuci steam uzivatel nakupil toho viac..Complete valve pack+gta pack+oblivion+fallout atd atd atd...spolu 56 hier za 151€..steam ma presvedcil ze ked si mozem kupit od nich hru za 2-5€ vo vypredaji tak sa mi neoplati ju stahovat
  • No ja akorát Warband a Supreme Commander Gold, ešte som mal zásoby z minulých vianoc, takže som nemal potrebu moc míňať...

BTW, mám na výmenu Portal 2 za niečo zaujímavé, teda ak sa ešte vôbec nájde niekto, kto tú hru chcel a nemá ju *4*
  • Podla mňa veľmi dobré ceny mali tento rok. Ja som kúpil Terrariu, L4D2 a Magicku + v prvý deň som vyhral CS: Source a teraz s uhlím v náručí čakám na to stupídne vyžrebovanie výhercov.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit