-
kapitán Cena a seržant Mejdlo! zlatej MW3 - kdyz kempim tak na me nemuze nic spadnout a body se jen hrnou. zlaty cheaty, bf3 je moc tezky nejde se trefit a na jednu ranu sem mrtvej. to je na prd ja sem chlap a tak jsem zvyklej schytat treba celej zasobnik do vesty a nohou a jeste s usmevem poslat enemyho na bozi svet. v bf3 me zabijej pac nelogicky vyhodej nekde do vzduchu kus zdi - prelezou hned mi jsou v zadech a vidim jen potupnou animaci s nozem u krku. todle teda ne! ja chci napisy pres celou obrazovku jak jsem statecnej a levluju!
ps: holku nepotrebuju pac my chlapi drzime spolu (hlavne ve sprse z mejdlem) sejdeme se codu na nejakym cheaterskym servru dame nesmrtelnost a budeme to do sebe sit z metru. :D -
-
taky sem mel problem zabit a furt me zabijeli. pak sem si dal hardcore mode a uz je zabijim
-
Cena i Mejdlo jsou kapitáni.
-
-
tak to se omlouvam za neumyslnou degradaci. :)
-
-
To jó, nějací fanboiové by tě za to mohli i upálit, tak bacha!
-
-
-
-
Snad ten patch věci jen nezhorší, ale uvidím až když se dostanu domů na stolní PC..
Zatím se budu bavit videi typu: http://www.youtube.com/watch?v=GAabVQ_XkJ4&feature=share *1* -
-
Je jich i víc, třeba tady: http://www.battlefield-3.cz/videa-trolujeme-v-battlefieldu-3/ Některé stojí opravdu za to *1*
-
Nejlepsi video! Tos me pobavil :DDD
-
uplna parada
-
-
Pokud se nepletu a moje angličtina se přes noc nezhoršila...tak v těch patch notes nepíšou ani jediný slovo o tom, že by to s tím granátem mělo fungovat jen v Hardcore modu! Pouze upozorňujou, že v HC modu to muze byt dost nebezpecne *12*
-
-
Jj, je to pre vsetky mody.. TJ. nie len HC
-
-
nahrávací časy se nezkrátili, chyba "program přestal pracovat" stále existuje, problém s černou obrazovkou dle reakcí také, oslnění svítilny zůstalo stejné, INRV stále imba optika, F2000 stále imba zbraň, TV rakety prý stále bugnuté. abych to srhnul tak patch nevyřešil prakticky nic jen pár naprostých detailů, které nikdo neřeší a to co opravit měl (pády hry) stejně evidentně neopravuje
-
-
absolutně souhlasím... baterky ztlumit a infra VYŘADIT!!!!
-
Problém s blackscreen mají už jenom lidi, kteří používají jiný jazykový balíček než jaký má jejich originální instalace (např. já mám RU verzi s EN balíčkem). Je potřeba stáhnout update toho přidaného jazyka (hra to sama neudělá), případně se v registrech přepnout zpátky na originální jazyk hry.
-
-
a to si mám po každým upadtu dělat takhle zdlouhavě??:/
-
-
no hlavne jak se zda tak my co mame ruskou přepnutou do ENG tak si musime dycky obstarat ENG jazykovy updatnuty soubory. COOOOL jsem hrozne stasnej.
-
-
ale ušetřils 500Kč.. navíc jde jen o 2MB soubor, který se dává právě jen do update složky. izi
-
-
-
já mám polskou verzi hry a sama se přepla do češtiny a žádný takový problém nemám... spíš si měl na mysli konrétně ruskou verzi hry
-
Neměl bys plz link na ten ENG update?
-
-
http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz/forum/threadview/2832654489476199886/
-
-
Děkuju
-
-
-
-
-
to si robia prdeel ze vraj Decreased the maximum damage and maximum range of the G3 and SCAR-H 7.62mm weapons. Takze SCAR-H bude mat mensi dmg nez m416 mna porazi preco tam racej teda nedaju SCAR L verziu s 30 nabojmi.TU nieco neprijemne zlyhalo.Naopak zmeny vo vrtulniku ma rudko potesili
-
-
Tak podla mna by inzinieri nemali mat take silne zbrane ako assault,si zober ze inzinier mal v BF2142 taky samopal s ktorym si zabil akurat toho pri kom si stal blizko a sypal si donho odzadu
-
-
Tak im nemali davat SCARA H.Ale nejake prskatko co striela nejaku drobotinu.Ked uz sa snazia o urcite stvarnenie reality tak by to mohli trosku dotiahnut SCAR ma mensiu kadenciu viac kope a ma len 20 nabojov v zasobniku jedine co tuto zbran robilo zaujimavu bol dmg a kvalitny dostrel v mojom pripade aj uzko specializovany feetis na dizajn tejto zbrane.Faktom je ze teraz si ju proste neda nikto.Mali ju racej dat teda asaultovi zvolene riesenie je najhorise co mohli spravit.
-
-
A proc by jim ho nemeli davat, vzdyt to je combat verze ( CQC), recoil zustal ale ted mu doje.ali damage. Jsou to stupidni hovada, prej dbame na prani komunity?! Jen totalni ignorant si muze prat aby tu zbran vykastrovali podobnym zpusobem a G3A3 to same, zvracel bych velebnosti
Patch je epic fail, prej zkraceni nahravacich casu, me se prodlouzili o dobrych 300%.
*11*
-
-
Ty voe, ale SCAR-H! Proti tomu je M416 prostě dětská stříkačka. :)
-
-
-
fajn s tym granatom :D pokial nepadne okrem neho aj cela hra :D
-
To je fajn .. pred updatem mi hra fungovala pomerne v pohode. Ted? Nejde ani spustit. Z Battlelogu si dam pripojit na server, origin napise ze hra startuje, battlelog hlasi "Joining server..." a nic se nedeje. Ani v procesech neni po BF3 ani pamatky. Restart originu nepomaha, update pb taky ne. Unika mi neco? :D
-
-
DICE chce aby si šel ven, užít si života :D
-
-
Tak jsem to nainstaloval a po spuštění to hnedka krásně spadlo, ostatně jako vždy. První loading vždy umře.
Samozřejmě nefunguje zařazení do fronty, když je plný server, takže si musim na svůj oblíbený server pěkně počkat a 80x refreshnout status, jestli je volný slot. Paráda.
PARÁDA Dice teame :) Jsou vidět ty mílové kroky. -
tak jsem musel restartnout origin aby se mi tem 480mb patch vubec stahl. chtelo by to udelat nejakou notifikaci jako ma steam... pac jsem vubec nevedel proc se nemuzu pripojit a ze je to patch jsem zjistil az ted na games.. lol
-
-
jj oproti Steamu je Origin jinde. Na Steamu nemáš hned povinnost aktualizovat samotnou aplikaci, tady to jinak nespustíš. Přijde mi to až moc velké omezování. Stejně tak instalace hry, musel jsem být online, za chvilku se EA nasere a můžu vyhodit krabicovku do koše. Už jen to spouštění i singlu přes webový prohlížeš neni správné, u MP to beru, ale u SP ne. *16*
-
-
tjn. stejne mam bf3 kvuli MP. singl jsem zapl jednou a to jeste omylem.. :D to zachranovani sveta a placani se po zadech v roli nepremozitelneho serzanta us army at si hrajou 15-tiletí 4% fešáci.. sp je vetsinou takovej sr@ckovitej pribeh (mluvim ted o sp mw2 co jsem dohral) ze se mi chce bleit! fsici tam jen bojujou za "svobodu" kterou uz stejne vlastne nikdo vicemene nema od 90-tejch let. proste romanťika pro hošany. zlatej MP
-
-
-
Hmm patch lehce k ničemu ... Našel jsem na foru xx zoufalců co mají problém s tím, že po nějakém čase hraní Battlefield přestane pracovat tak jsem se tiše začlenil mezi ně a asi tam zůstanu protože tenhle patch toho zase vyřešil *10*