-
prosím poradí mi někdo, jak ten patch mám stáhnout?? Předem děkuji
-
Ja myslim,ze se jim ten update/patch docela poved ne,kdyz to vydrzi hrat tak 15 minut a pak to spadne ze to prestalo pracovat... Sice si nejsem vedom toho ze bych ho instaloval,ale prej je hra aktualni a nic k dispozici.... Takze je supr hrat,sbirat body,a zrovna kdyz se ceku dari tak to zmrzne a cau... Fakt povedeny...... *1*
-
Pomohlo dík
-
A proc by jim ho nemeli davat, vzdyt to je combat verze ( CQC), recoil zustal ale ted mu doje.ali damage. Jsou to stupidni hovada, prej dbame na prani komunity?! Jen totalni ignorant si muze prat aby tu zbran vykastrovali podobnym zpusobem a G3A3 to same, zvracel bych velebnosti
Patch je epic fail, prej zkraceni nahravacich casu, me se prodlouzili o dobrych 300%.
*11* -
To se maš. Me jedou všechny hry uplne v pohode akorat tahle ne uz jsem zoufalej *9*
Singl i Coop jede super ale multak mi pada a pada a pada -
Koupil sis špatný auto, mě to jede naprosto normálně jak po patchi, tak před patchem.
-
Nebo zadnej . řeší uplny LEJNO . Normalne je zažalovat si koupim hru a mesic na ni čumim ale hrat ji jakysi nemuzu protoze to porad pada:-( To je jako by jsi si koupil novi auto ktery nejezdi.
-
*být
-
Ten patch má vážně 500 MB? Jak tak slyším ohlasy, tak by mohl bát i menší.
-
Tak im nemali davat SCARA H.Ale nejake prskatko co striela nejaku drobotinu.Ked uz sa snazia o urcite stvarnenie reality tak by to mohli trosku dotiahnut SCAR ma mensiu kadenciu viac kope a ma len 20 nabojov v zasobniku jedine co tuto zbran robilo zaujimavu bol dmg a kvalitny dostrel v mojom pripade aj uzko specializovany feetis na dizajn tejto zbrane.Faktom je ze teraz si ju proste neda nikto.Mali ju racej dat teda asaultovi zvolene riesenie je najhorise co mohli spravit.
-
Beta drivery od nVidie ;)
-
Jo nejvtipnější je hláška. Origin hlásí chybu. Batllefield nepracuje, ale jaksi oboje naběhně a dokonce i jede. Za to, že to i přes to jede jsem moc rád. Jinak jsem musel BF3 reinstalovat a to co mi s kompem předvedl patch to jsem nezažil. Vše mi, ale nakonec funguje bez viditelných problémů, tak jsem v poho. Nakonec ty WIN7 nejsou k zahození :)
-
a pokud vám hra česem začne lagovat a jste majitelem nVidie nainstalujte aktuální BETA olvadače.Listoval jsem listoval a prolistoval jsem se na super stránku,kde byly popsané nejčastější chyby a následné řešení (lokalizace,drivery,antiviry apod)
-
Před patchem jsem byl OK. Během intalace se to seklo. Tvrdý restart PC. Dokonce CHKDSK a restrukturalizace DirectX souborů, registrů apod... to se mi ještě nestalo. Patch se tvářil nainstalovaně, ale nějak to moc nejelo. Tak jsem BF3 odinstaloval a nainstaloval znovu. při instalaci jsem nic raději nedělal nic jiného neběželo. Po tomto opatření zdá se vše snad OK. Možná na některých serverech si tím budou mít potíže. Počkejme týden uvidíme jak to dopadne.
RADA ZNÍ: pokud se to seje, tak zkuste reinstal BF3 a možná to pomůže. -
Ty voe, ale SCAR-H! Proti tomu je M416 prostě dětská stříkačka. :)
-
Tak podla mna by inzinieri nemali mat take silne zbrane ako assault,si zober ze inzinier mal v BF2142 taky samopal s ktorym si zabil akurat toho pri kom si stal blizko a sypal si donho odzadu
-
už se to tu řešilo.. pokud máš černou obrazovku, je to lokalizací.
-
Nesmysl... právě, že si tam stěžuje pěkná hromada lidí... k těm co problémy měli a patch jim to neopravil přibyli ti co žádné problémy před patchem neměli...
-
nejhorsi je ze si hraci nemuzou stezovat na patch na jejich forech, dostaly by ban
-
ale ušetřils 500Kč.. navíc jde jen o 2MB soubor, který se dává právě jen do update složky. izi