Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pěknej patch ... píšou že byl bug černá obrazovka se kterym sem nikdy neměl problém a po nainstalování mám černou obrazovku pořád :D
  • Tak jsem to nainstaloval a po spuštění to hnedka krásně spadlo, ostatně jako vždy. První loading vždy umře.
    Samozřejmě nefunguje zařazení do fronty, když je plný server, takže si musim na svůj oblíbený server pěkně počkat a 80x refreshnout status, jestli je volný slot. Paráda.

PARÁDA Dice teame :) Jsou vidět ty mílové kroky.
  • Mam B3 s cestinou, original a jak tak koukam, tak mi to zadnej patch ke stazeni nenabidlo a hlavne se nemuzu pripojit na zadnej server. Bud me to disconectne nebo mi to oznami, ze me to odpojilo od EA Online. *10*
  • Urug
    Děkuju
  • Nons3nse
    No už bolo načase... =)
  • http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz/forum/threadview/2832654489476199886/
  • Enclaw
    Snad ten patch věci jen nezhorší, ale uvidím až když se dostanu domů na stolní PC..
    Zatím se budu bavit videi typu: http://www.youtube.com/watch?v=GAabVQ_XkJ4&feature=share *1*
  • Urug
    Neměl bys plz link na ten ENG update?
  • Jak to už u DICE bývá, patch nevyřešil nic zásadního, dle mého něco i zhoršil..

Např. na čety hodně lidí nadávalo, teď to "spravili" tak, že 10 lidí bude mimo squad, protože polovina bude soukromá(zamčená) a druhá polovina plná..

Dobré bylo jak jsem četl, že je opraven bug hry, kdy přestala odpovídat, říkám si super, zapnu bf a crash, docela jsem se i zasmál..

A co jsem četl na officialu, tak hafo lidí hru vůbec nespustí z důvodů černé obrazovky.
  • Problém s blackscreen mají už jenom lidi, kteří používají jiný jazykový balíček než jaký má jejich originální instalace (např. já mám RU verzi s EN balíčkem). Je potřeba stáhnout update toho přidaného jazyka (hra to sama neudělá), případně se v registrech přepnout zpátky na originální jazyk hry.
  • genki.sudo
    Jj, je to pre vsetky mody.. TJ. nie len HC
  • genki.sudo
    Jj, je to pre vsetky mody
  • fajn s tym granatom :D pokial nepadne okrem neho aj cela hra :D
  • nahrávací časy se nezkrátili, chyba "program přestal pracovat" stále existuje, problém s černou obrazovkou dle reakcí také, oslnění svítilny zůstalo stejné, INRV stále imba optika, F2000 stále imba zbraň, TV rakety prý stále bugnuté. abych to srhnul tak patch nevyřešil prakticky nic jen pár naprostých detailů, které nikdo neřeší a to co opravit měl (pády hry) stejně evidentně neopravuje
  • Pokud se nepletu a moje angličtina se přes noc nezhoršila...tak v těch patch notes nepíšou ani jediný slovo o tom, že by to s tím granátem mělo fungovat jen v Hardcore modu! Pouze upozorňujou, že v HC modu to muze byt dost nebezpecne *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit