Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super, skvěle odvedená práce ! Před patchem vše jelo více-méně dobře, sem tam nějáká drobná chyba která se dala přehlédnout... Po updatu nejede hra vůbec, buď se ani nespustí nebo je černá obrazovka, z X pokusů ani jednou úspěšně.
    Such a nice work. We are proud on you Dice *11* *16*
  • Tak me se zda, ze po patchovani s pripojenim neni zas takovy problem, az na halsky disconnected from EA... Jinak to jede v pohode. Kazdopadne s tim respawnem si nejsem jist, ze to skutecne funguje, uz jsem se parkrat objevil 2m od protivnika :/
  • Jazz
    To jó, nějací fanboiové by tě za to mohli i upálit, tak bacha!
  • prosimte ten zadnou ps3 nema *1*
  • fallout
    Díval ses na ten BIOS pro tvoji grafiku, jak sem ti psal?
  • BF3/MW3 nebrat!
  • To je celkem zvlastni. battle log mi nehlasil ze je patch, origin hlasi ze je aktualni a vse mi jde hrat bez problemu..no nejaky update jsem tedy nezaregistroval :-)
  • tak to se omlouvam za neumyslnou degradaci. :)
  • fallout
    Problém s vykopnutím ze serveru pod hláškou ,,time out / čas pro připojení k serveru vypršel,, zůstavá i po novém patchi... a jak tak čtu na všech fórech i v zahraničí, tak nový "patch" nadělal spíš více škody jak užitku. Děs...
  • teď jsem se tady chtěl zeptat, jak mám nainstalovat patch (ještě že to aspoň píše battlelog, jinak bych nevěděl, že už vyšel a divil se jen proč mi nejde se připojit) bez toho, abych musel hru přeinstalovávat, resp. když jsem klikl na instalaci patchu, nic se nedělo.. naštěstí mě napadlo (nevim proč) restartovat spyware (čti Origin) a naštěstí se to chytlo.. takže i pro ostatní - když vám to nepujde, restartujte Origin..
  • no hlavne jak se zda tak my co mame ruskou přepnutou do ENG tak si musime dycky obstarat ENG jazykovy updatnuty soubory. COOOOL jsem hrozne stasnej.
  • Jazz
    Cena i Mejdlo jsou kapitáni.
  • kapitán Cena a seržant Mejdlo! zlatej MW3 - kdyz kempim tak na me nemuze nic spadnout a body se jen hrnou. zlaty cheaty, bf3 je moc tezky nejde se trefit a na jednu ranu sem mrtvej. to je na prd ja sem chlap a tak jsem zvyklej schytat treba celej zasobnik do vesty a nohou a jeste s usmevem poslat enemyho na bozi svet. v bf3 me zabijej pac nelogicky vyhodej nekde do vzduchu kus zdi - prelezou hned mi jsou v zadech a vidim jen potupnou animaci s nozem u krku. todle teda ne! ja chci napisy pres celou obrazovku jak jsem statecnej a levluju!
    ps: holku nepotrebuju pac my chlapi drzime spolu (hlavne ve sprse z mejdlem) sejdeme se codu na nejakym cheaterskym servru dame nesmrtelnost a budeme to do sebe sit z metru. :D
  • Nejlepsi video! Tos me pobavil :DDD
  • tjn. stejne mam bf3 kvuli MP. singl jsem zapl jednou a to jeste omylem.. :D to zachranovani sveta a placani se po zadech v roli nepremozitelneho serzanta us army at si hrajou 15-tiletí 4% fešáci.. sp je vetsinou takovej sr@ckovitej pribeh (mluvim ted o sp mw2 co jsem dohral) ze se mi chce bleit! fsici tam jen bojujou za "svobodu" kterou uz stejne vlastne nikdo vicemene nema od 90-tejch let. proste romanťika pro hošany. zlatej MP
  • Kingo1983
    9.11.2011 - Designér Alan ‘Demize99′ Kertz z DICE skrze svůj Twitter napsal, že v příštím patchi pro Battlefield 3 se taktická svítilna dočká úprav.......Asi myslel patch No. 8 co vyjde v roku 2013 *13*
  • FU !
  • Nu, tak ja si asi počkám do léta, to už by mohly mít plno věcí vychytaných, mě se zdá, že je to stejný jako BC, to bylo taky na začátku zabugovaný a pak to šlo.
  • Takze zufalci pojdu na NW3? ak sa nevyriesi nic? *1*
  • lol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit