Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Urug
    Tož už to po 15minutách nepadá s TDR errorem. Místo toho to po 10minutách zmzne a musim votočit celýho kompla.
  • DICE chce aby si šel ven, užít si života :D
  • jj oproti Steamu je Origin jinde. Na Steamu nemáš hned povinnost aktualizovat samotnou aplikaci, tady to jinak nespustíš. Přijde mi to až moc velké omezování. Stejně tak instalace hry, musel jsem být online, za chvilku se EA nasere a můžu vyhodit krabicovku do koše. Už jen to spouštění i singlu přes webový prohlížeš neni správné, u MP to beru, ale u SP ne. *16*
  • To je fajn .. pred updatem mi hra fungovala pomerne v pohode. Ted? Nejde ani spustit. Z Battlelogu si dam pripojit na server, origin napise ze hra startuje, battlelog hlasi "Joining server..." a nic se nedeje. Ani v procesech neni po BF3 ani pamatky. Restart originu nepomaha, update pb taky ne. Unika mi neco? :D
  • Neni to přídavek, ta černá obrazovka? :D
  • Hmm o PS3 input lagu nevim pac mam X360 a tam je to ok..Par drobnych bugu tam je ale nic s cim by se nedalo zit..:-) hod Ps3 na aukro a pojd do X360..:D
  • http://apps.facebook.com/herogift/?ftype=flyfish&uid=100000230579386
    pls klikněte mi na odkaz je to dobrá hra lae můžete kliknout ikdyž nebudete chtít hrát dost mi pomůžete prosím :)
  • uplna parada
  • Hlavne at nam na PS3 vyresi input lag :).. Pokud ne tak konzole jde na aukro a jdu do PC verze ..
  • Jak tak ctu problemy PC uzuivatelu, tak zlaty Xbox:-) Sice horsi grafika, mene hracu na mape ale aspon to funguje stabilne a nepada to. Patch na Xbox/PS3 vyjde pozdeji kvuliva certifikacim od MS, ale nakonec by clovek rekl ze pres vsechno spatne co se da o MS rict je ta certifikace preci jen k necemu..Preji vsem PC hracum pevne nervy at se jejich problemy vyresi, protoze me BF3 pohltil a nechce pustit..:-)
  • to je pekne ze patch je na BF ale problemy dela hlavne origin
  • Vyreseno, uz stahuju patch.
  • Hmm patch lehce k ničemu ... Našel jsem na foru xx zoufalců co mají problém s tím, že po nějakém čase hraní Battlefield přestane pracovat tak jsem se tiše začlenil mezi ně a asi tam zůstanu protože tenhle patch toho zase vyřešil *10*
  • Pete.palis
    a to si mám po každým upadtu dělat takhle zdlouhavě??:/
  • já mám polskou verzi hry a sama se přepla do češtiny a žádný takový problém nemám... spíš si měl na mysli konrétně ruskou verzi hry
  • byls rychlejsi.. :D
  • tak jsem musel restartnout origin aby se mi tem 480mb patch vubec stahl. chtelo by to udelat nejakou notifikaci jako ma steam... pac jsem vubec nevedel proc se nemuzu pripojit a ze je to patch jsem zjistil az ted na games.. lol
  • Pete.palis
    mě to psalo taky a po restartu Originu se to rozjelo:)...
  • Pete.palis
    taky jsem to něměl a najednou mám černou obrazovku...konečná....za 14 dní odehráno 10 minut hry *7*
  • Mně nový patch přinesl akorát hlášku po otevření orignu, že hra zřejmě není nainstalována i když jsem dodnes nahrál desítky hodin.... Aktualizace se mi nepodařilo rozeběhnout, takže asi milý Battlefield 3 poletí rovnou do koše. Škoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit