Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallout
    Urug... ty se zbytečně trápíš. Mám tu samou grafiku co ty (Gigabite GTX 560Ti) a tenhle problém mám už dávno vyřešený a 100% pomáhá. stáhni si Bios z toho odkazu co ti posílám evropskou verzi a nainstaluj.

http://www.gigabyte.cz/products/page/vga/gv-n560oc-1gi/download/bios

Dej vědět
  • Urug
    Nějak jsem na tu diskusi zanevřel, takže se ke mě tvé reakce nedostaly, za což se omlouvám, ale shodou okolností jsem se na ten BIOS dnes díval a měl by být aktuální. Jinak:
    Gigabyte 560ti OC UD (factory 900/1800/4000)
    intel 2500K
    Seasonic 520W
    Corsair Vengeance 8GB 1600
    Gigabyte Z68X-UD-B3
    Testované ovladače 285.62, 285.79 Beta
    Všechno kromě BF3 valí napohodu: Furmark, Metro 2033, BC2...
    Ve win taky žádné TDR (podle nvidia fora jsou problemy s firefoxem-nepoužívám, windows media centrem-nepoužívám, youtube-ok)
    Vzhledem k tomu, že vše ostatní běhá v pohodě nemyslím si, že by pomohlo zvýšení voltáže, či podtaktování (to je většinou řešení u grafik, které mají nestabilní tovární nastavení).
  • Enclaw
    Je jich i víc, třeba tady: http://www.battlefield-3.cz/videa-trolujeme-v-battlefieldu-3/ Některé stojí opravdu za to *1*
  • Joha
    Mám tu hru rád... ale tento "patch" mi absolútne nič neopravil.
  • to si robia prdeel ze vraj Decreased the maximum damage and maximum range of the G3 and SCAR-H 7.62mm weapons. Takze SCAR-H bude mat mensi dmg nez m416 mna porazi preco tam racej teda nedaju SCAR L verziu s 30 nabojmi.TU nieco neprijemne zlyhalo.Naopak zmeny vo vrtulniku ma rudko potesili
  • Ano nahrat dva updatovane soubory.
    http://www.uloz.to/11228640/cz-zip
  • Ze sa nehanbia vydat takyto šit opravny patch. Tusim tam viac veci pokazili ako opravili, hroznee
  • prej stačí přeinstalovat češtinu..
  • Tak je to stale stejny. Stale pada, bud to zrmzne pri startu nebo ted me to spadlo na nedostatek pameti u grafarny. Nevim kde ji vice brat kdyz uz ted ma 1536MB. Tak nevim co je tu noveho, kdyz to zakladni pady hry zustaly. Kdyz koukam na reakce na EA tak je to snad jeste horsi nez pred uvedenim patche. Fakt dobra prace od DICE v pokracujici bete. *16*
  • Ten kdo ma pocestenou ruskou edici, musi po updatu prepnout zpet na RU, jinak blackscreen :)
  • Celkovo je BF3 čím ďalej tým horší. Každý deň pribúdajú noví hackeri a cheateri a DICE/EA s tým nič nerobí. Štve ma ak nahlásim takého človeka a oni mu len zmažú štatistiky. Pozriem na jeho battlelog a zase za dve hodky po výmaze má colonel rank 12. Nechápem prečo ich rovno nezabanujú nech nekazia hru iným a opakovane.
  • No toto... Tak som prave s obavami nainstaloval najnovsi patch a kupodivu... Prinajmensom sa skutocne skratil nahravaci cas a nic dalsie sa mi nedodrbalo!!! Vynimocne pri skusenostiach s EA produktami konstatujem, ze vskutku "nieco" opravili *8*.
  • taky sem mel problem zabit a furt me zabijeli. pak sem si dal hardcore mode a uz je zabijim
  • "už se nemůžete respawnovat příliš blízko nepřátel." jak to ze sem se dnes respawnoval u nepratelskeho tanku ? a ta cerna obrazovka je furt nebo se to kousne kdyz skonci kolo tak je tam jen tapeta hry.
  • Mno... tak patch som preventivne zatial neinstaloval, ale potesilo by ma, ak by sa skratil nahravaci cas. Avsak ako tak citam komentare, tusim sa mam viac bat, nez radovat. To nie je bohvieco, ked som staby hrac za hru poctivo zaplatil. V tomto smere ma EA (tradicne) kapanek s3rie. *16*
  • nejde to jemu a asi desitkam (az stovkam) dalsim hracum, kteri reportuji rostouci problemy na battlelog forech a i dokonce tem co to jede, tak ti si stezuji na to ze se toho pry ani tolik moc nezmenilo. Ja nedokazu rict, protoze se mi hra ani pro jistotu nespusti. Ja uz s tim vazne zacinam ztracet nervy, protoze se mi nepovedlo doted najit funkcni reseni a pritom mi hra pred patchem fungovala... Nebo spis to co vydali nejde popisovat jako "patch", spis jako "crash". Prineslo akorat vic technickych problemu pro vetsinu..
  • To same jsem si taky rikal, stale meto dost nervu ale po 2 letech hraju uplne vpohode, jediny problem je ta citlivost :( V bf3 mam tu nejnizsi a kdyz mi nekdo vpadne do zad tak nez se naty pacce otocim tak jsem mrtvev ;), ale pritom vim, ze na PC bych se otocil a jeste bych ho mozna sejmul ;)..
  • absolutně souhlasím... baterky ztlumit a infra VYŘADIT!!!!
  • ze to nejde tobe, neznamena ze to nejde vsem, tak si odpust to We. Zbytek vety nebudu komentovat, snad jen nauc se anglicky nebo tak vubec nepis :D
  • neviem teda ako ostatni, ale ja az na to ze to sem tam padne pri prvom pripajani tak nemam issue. Kazdopadne zrovnanie ze "horsi grafika" :) treba vidiet vo fullHD vsetko na ultra a potom clovek vidi ten rozdiel :) ja som fical na 1280x1024 a myslel som si ze jake dobre, dal som fullHD a to je rozdiel ;)
    btw. ako sa to da hrat na ovladaci? nechapal som to nikdy jak sa to vobec da :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit