Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je pekne ze patch je na BF ale problemy dela hlavne origin
  • a pokud vám hra česem začne lagovat a jste majitelem nVidie nainstalujte aktuální BETA olvadače.Listoval jsem listoval a prolistoval jsem se na super stránku,kde byly popsané nejčastější chyby a následné řešení (lokalizace,drivery,antiviry apod)
  • Super, skvěle odvedená práce ! Před patchem vše jelo více-méně dobře, sem tam nějáká drobná chyba která se dala přehlédnout... Po updatu nejede hra vůbec, buď se ani nespustí nebo je černá obrazovka, z X pokusů ani jednou úspěšně.
    Such a nice work. We are proud on you Dice *11* *16*
    • už se to tu řešilo.. pokud máš černou obrazovku, je to lokalizací.
    • ze to nejde tobe, neznamena ze to nejde vsem, tak si odpust to We. Zbytek vety nebudu komentovat, snad jen nauc se anglicky nebo tak vubec nepis :D
      • Před patchem jsem byl OK. Během intalace se to seklo. Tvrdý restart PC. Dokonce CHKDSK a restrukturalizace DirectX souborů, registrů apod... to se mi ještě nestalo. Patch se tvářil nainstalovaně, ale nějak to moc nejelo. Tak jsem BF3 odinstaloval a nainstaloval znovu. při instalaci jsem nic raději nedělal nic jiného neběželo. Po tomto opatření zdá se vše snad OK. Možná na některých serverech si tím budou mít potíže. Počkejme týden uvidíme jak to dopadne.

RADA ZNÍ: pokud se to seje, tak zkuste reinstal BF3 a možná to pomůže.
      • nejde to jemu a asi desitkam (az stovkam) dalsim hracum, kteri reportuji rostouci problemy na battlelog forech a i dokonce tem co to jede, tak ti si stezuji na to ze se toho pry ani tolik moc nezmenilo. Ja nedokazu rict, protoze se mi hra ani pro jistotu nespusti. Ja uz s tim vazne zacinam ztracet nervy, protoze se mi nepovedlo doted najit funkcni reseni a pritom mi hra pred patchem fungovala... Nebo spis to co vydali nejde popisovat jako "patch", spis jako "crash". Prineslo akorat vic technickych problemu pro vetsinu..
  • Kingo1983
    9.11.2011 - Designér Alan ‘Demize99′ Kertz z DICE skrze svůj Twitter napsal, že v příštím patchi pro Battlefield 3 se taktická svítilna dočká úprav.......Asi myslel patch No. 8 co vyjde v roku 2013 *13*
  • fallout
    Problém s vykopnutím ze serveru pod hláškou ,,time out / čas pro připojení k serveru vypršel,, zůstavá i po novém patchi... a jak tak čtu na všech fórech i v zahraničí, tak nový "patch" nadělal spíš více škody jak užitku. Děs...
  • No toto... Tak som prave s obavami nainstaloval najnovsi patch a kupodivu... Prinajmensom sa skutocne skratil nahravaci cas a nic dalsie sa mi nedodrbalo!!! Vynimocne pri skusenostiach s EA produktami konstatujem, ze vskutku "nieco" opravili *8*.
    • Joha
      Mám tu hru rád... ale tento "patch" mi absolútne nič neopravil.
  • Celkovo je BF3 čím ďalej tým horší. Každý deň pribúdajú noví hackeri a cheateri a DICE/EA s tým nič nerobí. Štve ma ak nahlásim takého človeka a oni mu len zmažú štatistiky. Pozriem na jeho battlelog a zase za dve hodky po výmaze má colonel rank 12. Nechápem prečo ich rovno nezabanujú nech nekazia hru iným a opakovane.
  • Mně nový patch přinesl akorát hlášku po otevření orignu, že hra zřejmě není nainstalována i když jsem dodnes nahrál desítky hodin.... Aktualizace se mi nepodařilo rozeběhnout, takže asi milý Battlefield 3 poletí rovnou do koše. Škoda.
    • Pete.palis
      mě to psalo taky a po restartu Originu se to rozjelo:)...
      • byls rychlejsi.. :D
  • prosím poradí mi někdo, jak ten patch mám stáhnout?? Předem děkuji
  • Ten kdo ma pocestenou ruskou edici, musi po updatu prepnout zpet na RU, jinak blackscreen :)
    • prej stačí přeinstalovat češtinu..
      • Ano nahrat dva updatovane soubory.
        http://www.uloz.to/11228640/cz-zip

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit