-
Jj, je to pre vsetky mody
-
teď jsem se tady chtěl zeptat, jak mám nainstalovat patch (ještě že to aspoň píše battlelog, jinak bych nevěděl, že už vyšel a divil se jen proč mi nejde se připojit) bez toho, abych musel hru přeinstalovávat, resp. když jsem klikl na instalaci patchu, nic se nedělo.. naštěstí mě napadlo (nevim proč) restartovat spyware (čti Origin) a naštěstí se to chytlo.. takže i pro ostatní - když vám to nepujde, restartujte Origin..
-
Jak to už u DICE bývá, patch nevyřešil nic zásadního, dle mého něco i zhoršil..
Např. na čety hodně lidí nadávalo, teď to "spravili" tak, že 10 lidí bude mimo squad, protože polovina bude soukromá(zamčená) a druhá polovina plná..
Dobré bylo jak jsem četl, že je opraven bug hry, kdy přestala odpovídat, říkám si super, zapnu bf a crash, docela jsem se i zasmál..
A co jsem četl na officialu, tak hafo lidí hru vůbec nespustí z důvodů černé obrazovky. -
To je celkem zvlastni. battle log mi nehlasil ze je patch, origin hlasi ze je aktualni a vse mi jde hrat bez problemu..no nejaky update jsem tedy nezaregistroval :-)
-
Mno... tak patch som preventivne zatial neinstaloval, ale potesilo by ma, ak by sa skratil nahravaci cas. Avsak ako tak citam komentare, tusim sa mam viac bat, nez radovat. To nie je bohvieco, ked som staby hrac za hru poctivo zaplatil. V tomto smere ma EA (tradicne) kapanek s3rie. *16*
-
BF3/MW3 nebrat!
-
"už se nemůžete respawnovat příliš blízko nepřátel." jak to ze sem se dnes respawnoval u nepratelskeho tanku ? a ta cerna obrazovka je furt nebo se to kousne kdyz skonci kolo tak je tam jen tapeta hry.
-
Ja myslim,ze se jim ten update/patch docela poved ne,kdyz to vydrzi hrat tak 15 minut a pak to spadne ze to prestalo pracovat... Sice si nejsem vedom toho ze bych ho instaloval,ale prej je hra aktualni a nic k dispozici.... Takze je supr hrat,sbirat body,a zrovna kdyz se ceku dari tak to zmrzne a cau... Fakt povedeny...... *1*
-
No už bolo načase... =)
-
Mam B3 s cestinou, original a jak tak koukam, tak mi to zadnej patch ke stazeni nenabidlo a hlavne se nemuzu pripojit na zadnej server. Bud me to disconectne nebo mi to oznami, ze me to odpojilo od EA Online. *10*
-
-
Vyreseno, uz stahuju patch.
-