Přejít na výpis diskuzí
Co prozradil test Steam Machine a Steam ovladače?
5.11.2013 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
Taky to neni pro takove chytraky, co nepochopili oc jde. Hry si taky programujes sam?
Skrinku, do ktere si davas komponenty si taky vyrabis doma na kolene? -
-
Vy fakt nechapete. Tady nejde o to jestli si umis poskladat do mini, midi, maxi toweru komponenety ale o to jak to bude vypadat v obyvacim pokoji jako multimedialni zabava.
Nebo mi chces rict, ze si vedle 50 palcove televize postavis maxitower? Videli jste jak ta krabice od valve vypada? Kde sezenes takovou skrin? O tohle tady jde. Aby to zapadlo a nebylo to jako pest na oko -
-
Takovych "obyvakovych" skrini sezenes desitky, staci hledat, ale samo, nebude to za "hubicku". Vpohode sezenes case s trebas integrovanym dotykacem ... ale pocitej stim, ze dobre vypadajici case se slusnym provedenim a matrosem stoji 5k a vic.
-
my jsme holt ze starý školy, nejde nám o krásnou krabičku, ale o výkon :)
-
-
A o chlazení. Já nemám obývák, takže se o to jak bude PC vedle 50" televize (kterou taky nemám) nějak nemusím zajímat. Na Tv už se asi 5let nedívám.
-
-
-
Na programování her potřebuješ dlouhodobé zkušenosti, to samé se skříní. Sestavení PC ze součástek, ale takové zkušenosti nepotřebuje ... Stačí se celkem rychle seznámit s tím jak se to dělá (a v dnešní době je to fakt jednoduché, prakticky jen vědět co kam zasunout a co kam zapojit). Já jsem tak stavěl svoje 1. PC ... A od té doby jsem jich postavil už několik a ani jednou jsem nic nezkazil.
Do výroby skříně bych se chtěl pustit u příštího PC, ale to už je o hodně náročnější. Plány, materiály, nástroje ... ale pokud by se to podvedlo, tak budu mít vážně zajímavou case. -
-
Ehm ... a podle toho to pak vetsinou vypada ... aneb "cim vic MHz, tim vic adidas" ... takovych sestav uz sem videl ... dame tam grafarnu za 15k, a zbytek za 5 ... a pak chodime brecet na fora, ze to v 3D marku dava nejak strasne malo ...
Mimochodem, nekde se mi mozna vali foto, sice uz fousaty, ale prisel papinek se synkem, s tim ze synacek si to sestavi sam (usetril 300) ... druhej den byl na reklamaci, a vykrikoval tam, co ze sme jim to prodali za smejd, ze se to ani nezaplo ... kolega co to resil svolal celou firmu, at se na to dem podivat ... MB byl nasroubovanej rovnou na plech. Mel kliku, zdroj ve zkratu se nezapne, takze mu to nevyhorelo. Jen zaplatil 800 za premontovani ... a papinek pak celou tu dobu synacka fackoval a nadaval mu, ze ze sebe dela kvuli nemu idiota ... -
Souhlas a napodobne, PC je proste jedna velka skladacka. Stavalo se mi ze jsem do jedne bedny behem urcite doby narval vice PC, proste postupne vylepsoval. Ano casto uplne od zakladu, ne jen vymena jedne komponenty, ale i tak to stacilo.
Napriklad jsem nemusel dlouhou dobu kupovat zdroj, disk a nebo Case. Vetsinou se menila hlavne zakladni deska, grafika a procesor, pripadne ramky a ty se zrovna spis upgraduji, tedy ze 2G treba na 8G. *1* -
Tak zrcite je dobře vedet co kam zasunout, to bezpochyby *5*
-
-
Dneska to je super, protože to strčit jinam ani nejde :) tedy je to opravdu lehké. Horší možná je, zapojit kabely jako, přední USB a pod.
-
Ano ... bez takové znalosti se člověk ve dnešním světě neobejde. *1*
-
-
-
Skrin na pocitac si koupis.
Vyhoda sestavovani si PC sam je, ze usetris az x tisic nez kdyz kupujes "prefabrikat".
-
-
Ovladač mě docela zaujal, nevíte, šel by použít i u normálního steamu pod Windowsem? Nepsal už o tom někdo někde?
-
-
Půjde to na jekémkoliv PC se steamem. Možná aj bez steamu.
-
proc by ne, pokud se jim to ma vyplatit, tak k tomu musi lidi mit snadnej pristup
-
Já žiju v domnění, že by měl právě bez problémů fachat i pod normálním Steamem ve Win. Proto mě to taky trochu láká. Zapařit třeba takový KotOR na velké bedně, to by se mi líbilo.
-
-
zadne exluzivni tituly nebudou, reklo valve? Hmm, to by me zajímalo co budou delat az se někdo rozhodne vyrobit hru jen na SOS, mu to zakážou? Asi ne, a asi ani nemůžou. Myslim ze to je spis na konkretnim vyvojarskem studiu a distributorovi na jakej systém se rozhodnou hru vyrobit, a ne na valve.
-
-
SteamOS je valve to znamena, ze by bylo v jejich zajmu mit exkluzivku pouze pro sebe. Pokud nekdo udela hru pouze pro SteamOS, tak to valve nebude vadit, ale na druhou stranu by mohli byt vyvojari sami proti sobe, radeji vytvori hru pro vice platforem. A jelikoz steamOS je vlastne linux, tak to znamena, ze pokud nekdo udela hru pod linux, tak je jedno zda ji budes hrat pod SteamOS nebo pod Ubuntu nebo pod jinou distribuci.
-
-
Pokud se na SOS bude dobře programovat a usetri vyvojarum peníze tak exklusiv tituly budou.Me jde jen o to ze mozna další defragmentace her po ruznych platformách není něco co by se mi libilo a jen proto ze si někdo usmyslel udelal novej OS, nebo spis masove prosadit starej/linux/. Ale tak hlavne ze Gabe bude mit zastoupeni v obyvaku spolu ze Sony a MS:)
-
-
SteamOS bude jen dalsi verze Linuxu. Nic vic, nic min. Proc tedy uz ted neni kazda hra i na Linux? Vysledek bude uplne stejny, par vyvojaru to udela i na Linux, zbytek po tom ani nestekne.
-
oprava: ne defragmentace ale fragmentace :)
-
-
-
Valve nebude vyrábět nic SoS exkluzivní. Ostatní, ať si dělají, co chtějí.
-
-
Coz znamena, ze se jim na to kazdy z vysoka vy... Proc by, kdyz uz se rozhodne pro hru na PC, jeste mel delat dve verze?
-
-
-
Nechcete Alešovi nechat jen psaní nedělních Návodů, češtin a wallpaperu ? Jeho články jsou jak polské čokolády, navenek člověk nic nepozná..
-
-
To je vyznání lásky? *4*
-
-
Prozradil, že je na prd *3*
-
-
Jo, celkem divný a nelíbí se mi. Gamepad s reprákama, to sem teda ještě neviděla. Už chybí jen vodotrysk. *15*
-
-
Dyt to nema repreaky ty blbko :D ale ten vodotrisk byl dobrej napad
-
Ved o to ide slecinka, ze si to este nevidela, pretoze toto je buducnost, v 80tych rokoch tiez este nikto nevidel router s wifi a dnes je to jedna z najdolezitejsich sucasti zivota vacsiny populacie.
-
-
Wi-fi router součástí života? Ty dvě minuty, než ho nastavíš? Tak ale možná ho 20x denně přenastavuješ a pak to chápu..
-
-
ach boze, si ty pako *1*
Tie data ti myslis tecu kade_ *1* -
-
Ty si totiz nepochopil pointu...mozes nieco pouzivat kazdy den a nemusis sa toho ani dotknut, dokonca ani o tom vediet, ale aj tak to pouzivas *3*
-
Sám jsi pako, jestli se tady rozplýváš nad funkční bezdrátovou sítí.
-
-
-
-
Ale což děcka budou mít radost a o to tu kráčí *4*
-
Netrolluj Elis, ano? *1*
-
-
-
Podle me je to kockopes a fungovat to nebude. Napriklad, jestli k tomu pujde pripojit jak mys tak gamepad, budou hraci s mysi zvyhodneni a kazit hru hracum s gamepadem. Ti budou nuceni hrat take s mysi a v tu ranu se to nebde hodit do obyvaku, ale k pracovnimu stolu. A protoze Valve chce obsadit obyvaky, ma problem. Take bud bude hrace separovat nebo mys zakaze.
-
-
super, že má dnes k netu přístup kdejaký odborník
-
-
a zahrám si natom Last of Us a GTA V?? Lebo kvôli hrám, ktoré si nezahrám na svojom terajšom PC si ľudia kupujú konzolu a potom tam už z pohodlnosti a zvyku hrajú všetko....
-
Stale se mi ten "Design" nelibi... *9*