Přejít na výpis diskuzí
Co se opraví na základě ohlasu z bety Battlefield 3?
3.10.2011 | levis
142 příspěvků
-
Je inak strasne zaujimave ako sledujem BF komunitu, zo zaciatku v prvy den bety sa stazovali BF2 hraci, no ked si k veceru zvykli na styl hry ovladanie a system, zahrali s kamosmi, zmenili nazor a vsetci sa zhodli ze toto bude dobry nastupca BF2, ak si navyse DICE vsimne peticie na zmeny urcitych veci, tak to bude dokonalost sama.
Kto tu pise ake to bude sklamanie bud to vobec este nehral, alebo si neuzil teamovu hru s kamosmi :) gameplay je vycackany a feeling z boja je fakt silny... a to hovorim len o Metro mape... az conquest na velkych mapach bude to prave.
Mam to od zaciatku predobjednane a nikdy som neprestal DICE verit. -
-
Hmm,tak bud jsem vyjimka a nebo mas stesti na zvlastni vzorek BF2 hracu,protoze me BF3 neprijde vubec jako pokracovani BF2 a ani beta muj nazor nezmenila.
Pusobi to na me jako" BFBC meets CoD". *13*
Ale proti gustu.... -
-
Jenže o to EA šlo (ne DICE, to "musí" poslouchat). EA nemůže porazit svými zbraněmi CoD už dlouhé roky, tak se rozhodli, že je zkusí porazit zbraněmi nepřítele *1* A ztrácí některé fanoušky BFka. Mě se ten mix líbí a rád si dám oboje. Nejvíc mám teda nahráno v BF a už od roku 2006 jsem stálým pařanem *3*
-
spis BFBC meets MoH. Cod bych do toho furt netahal. ale to je tim ze tam nejsou vozidla.
-
Pravda, zatím se to jeví jako kombinace nějakých prvků z předchozích dílů se zachováním věcí z Bad company. Ovšem, asi záleží na konkrétních kritérií samotných Bf veteránů jak vlastně hodnotí tituly od Bf1942 po Bf2 a co přesně pro ně tyto hry znamenají ve výsledku. Osobně jsem rád alespoň za návrat těch velikých a relativně otevřených map ( což je pro mě jeden z bázových prvků pro starší díly) a právě i tohle je dle mého kámen úrazu při prezentaci Bf3 v betě. Ze všech map a módů nedát k vyzkoušení klasický conquest prostřednitvím takových jako kupříkladu Caspian Border a jiných, považuji za velkou chybu, ačkoli jak jsem řekl, možná to dělá řada jiných věcí, které se vzaly z Bad company jako automatické udrazování/opravování aj ( i když to není zase tak fatální ) , které celkově mohou vůbec zabraňovat, aby všichni na Bf3 pohlížely jako na nástupce Bf2. Něco bude i na tom feelingu, který je sice ve své podstatě vynikající, ale není to nějak prozatím ono. Nicméně, to bych určitě přisuzoval mapě a zůstávám v očekávání a věřím, že Bf3 ve své plné kráse ukáže přesně to, co veteráni i nováčkové očekávají.
-
-
-
Paradna hra. Len este by mohli stopnut moznost prebijania zbrane ked sa plazim ved to nieje vobec realne co sa nosom posuvam zatial kym si prebijam???
Ale ta grafika je trosku cudna.... mi to pride tak ze ako keby to nebolo uplne final pretoze oni dali doporucenu konfiguraciu na 6950 moj bratranec ju ma a hra to na ULTRA!!! to je dost cudne... Naco som si teda kupoval dve GTX 580 :( -
-
Já mám HD 6970 hraju na Hight bez AA na 1920x1080 a jede a jede to pruměrně na 54 což není moc..
-
presne tak..nechapu jak jim tohle mohlo uniknout pozornosti..stejne tak je podle me divne ze pri plazeni mlatej se zbrani o zem..respektive se zasobnikem. ono podle me neni realne ani jak to nabiji v klidu natoz ve sprintu. chybi tam ten cas kdy vojak musi pro sumku sahnout. jakoby meli tri ruce. ale tohle by mi vadilo u red orchestry.. u battlefildu jsou daleko vetsi arkadovy zjednoduseniny nez tohle. nektery ku prospechu hratelnosti ale nektere podle me naprosto zbytecne odflakle
-
2x gtx 580 = epic fail buy
Tie karty su zbytočne vyhodene peniaze do luftu ak nerobiš s grafickym programom nejakym... -
-
Hahaha, ked si chudobny, mozno vtedy. Prestan citat ddworld.cz.
Epic fail buy je akurat ten sh.t Bulldozer. -
Epic fail je to určitě proto, že ty na to nemáš, co ?
-
tak nemyslim si ze to je zla kupa. Nic lepsie sa neda kupit do SLI alebo crossfire aj ked nevravim ze to je lacne.
Ano pocul som ze BETA nieje final ale ked si porovnate model postavy zo singlu a povedzme ked sledujete Kill Cam tak to je brutal rozdiel!!! Inak efekty su fajn len som trosku sklamany s modelov... (moc hranate) Zeby singlac mal zase inak nastaveny engine?? -
je to dobra kupa, vydrzi dostatocne dlho kym bude potreba upgrade..
-
-
Pomer cena/výkon a to hlavne spotreba.... no ja neviem neviem.
Dan, tak nech ti to vydrži čo najdlhšie. Ked zapinaš PC aj blikaju žiarovky ? :D -
-
Ale ja s Tebou uplne suhlasim ze to ma shiiiit hodnoty v tychto oblastiach ale proste som chcel hrat BF3 na plnych a v jednom interview som videl ako hovorili z DICE ze dve GTX 580 bude "safe". Necakal som ze 6950 pojde plnynule na ULTRA!! Keby som toto vedel tak kupujem 6950 crossfire a mam pokoj.... Proste som naletel.....
-
-
ale ono to nejde na ultra kdyz tam nemas high res textury aplno jinych featur. Nez plakat je dulezite nejdrive cist. Takze opckej na final hru a uvidis sam podle me se mozna dockas i toho ze to pujde z odrenym ausima. Jinak sem hru zkousel a musim rict ze bych tech fps vice snesl ale mel sem vse na max doopravdy online bych to vsechno nastelovaloval na low je treba se co nejvice dostat k 100 a nad 100fps a to gtx580 melo v benchcich o cca 20% lepsi vykon nez hd6950 tak bud mate z kamosem podivne vnimani nebo ti kamos tak trosku lze ze to jede ook
-
Ved. ok :)
-
-
-
-
-
není úplně finální, bylo to psaný snad v každým článku, kde psali, že začíná beta
-
-
MW3 jasna volba...souhlasim stim, ze v BF3 je krasna grafika ale hratelnost ve srovnani s MW3 zadna...kdyz lezite a stoupate si nemuzete strilet scim ztratite min. 1s casu...dale stupidni kill cam v kterej vidite vojacka z pohledu 3 osoby (zbytecnost)....zatim to vypada tak ze EA se soustredili jen na grafiku, ale stimhle se nemuzou rovnat s MW3 ktery prinasi obrovske zmeny od predchozich dilu...osobne uz mam objednano MW3...
-
-
mam te rad franto potrebny :}
-
"MW3 ktery prinasi obrovske zmeny od predchozich dilu" to by me teda vazne zajimalo,o jakych zmenach to vlastne pises?
Nemas doufam na mysli novou 3h SP kampan,nove mapy a zbrane ,ze ne? *1* -
-
tak stupidni deti, ktery neustale flamuji, ze nebudou zadny zmeny aniz by vedeli podrobnosti asi nepresvedcim, ale klidne se podivejte na http://www.youtube.com/watch?v=pmpRDXkJeyY
tady mluvi 50min o zmenach jak si je sami hraci prali..engine a grafika prosli zmenama a hlavne nove mody a technika v boji a moznosti boje...tuhle medializovanou nenavist ke CoD a hlavne k MW3 nechapu, sami ste videli 3 videa a kecate ze to bdue stejny...to stejny muzu rixct o BF3 co je tam novyho krome grafiky ktera nebude o moc lepsi nez MW3...sami si stezujete na engine a na to ze jsou v CoD stare technologie ale prave tenhle engine ma nejvetsi potencial v multiplayer hrani a IW to dobre vi. Z vasich reakci vypliva ze BF3 hraji lidi jen for fun, protoze progaming BF vicemene nezna, a kdyby to tak nebylo tak tady hodne lidi vi, ze v multiplayer hre zejmena potom v CoD je mnohem vic dulezitejsich aspektu nez grafika hlavne v MP...btw tyhle keci ctu hlavne na ceskych forech v zahranici sice semtam taky nejaky BF hrac place na cizim hrobe ale je tam mnohem vic lidi co vi co chcou...a taky to s prichodem MW3 dostanou... -
-
Bějak se tě to dotklo?? Sem rád!! Já na COD nadával?? napsal sem jen ať mi vypíšeš změny. Nemám čas dívat se na padesáti minutový video. Stejně tam těch změn bude jak šafránu. Killstriky rozdělený do tří skupin, jak inovační... jak sem říkal, nemám čas, jen sem to proklikal. A dnes je asi "moderní" nadávat do dětí co??
-
-
-
Při zvedání a lehání nejde efektivně střílet ani v reálu. Já osobně bych ještě zamezil střelbu během skákání. Tohle jsou věci, které dělají akci v BF pomalejší a taktičtější. V MW je to akce supermanů sólistů a bunny-hopperů. Tedy ne že by MW byla špatná akce, jen je rychlá, méně kooperativní a víc na fragy (a skillery).
To s kill-cam je jen nevědomost na tvé straně, protože to lze na straně serveru vypnout (HC servery to mají defaultně vypnuté). A nezdržuje to, protože rychlejší respawn do BF nepatří kvůli medikům s resuscitací - když umřeš, musíš za to nějak zaplatit. Opět, u HC serverů bývá prodleva pro respawn "až 15 vteřin". A samosebou toto taky podporuje taktické hraní.
Prostě CoD bylo vždy CoD a BF byl skoro vždy BF. Jen BC2 je někde mezi a B3 se hodně mění v závislosti na mapě, což je fajn (variabilita nikdy neuškodí). -
nemoznost strilet pri vstavani je normalni, akorat bych trochu ztizil pohyb pri plazeni se .. pomalejsi otaceni, snizil rychlost, zpomalil vymenu zbrani kdyz lezis a zrusil moznost pohledu pres miridla kdyz se v leze pohybujes
-
-
ty ked lezis nevies sa rychle otacat ? hmm ... drevo ? :)
Nic v zlom, ale niektore napady tu mate ludia fakt stupidne. -
-
Zkus si to v reálu s plnou polní, ideálně na eskalátoru :)
-
lehni si na zem do travy nebo mezi kameny, dej si na zada bagl, do ruky 3-9kg tyc a otoc se o 360 stupnu horizontalne bez toho, aby jsi zvysil svuj profil ... jestli ti to jde plynule a rychle tak vsechna cest ..
-
-
napadlo ta, otocit sa na chrbat ? Zrejme nechceli implementovat otacanie sa na chbat tak je to aspon takto... ale chapem niektory ludia nemaju predstavivost.
-
-
HAWK: ale me vubec nejde o simulaci a pod. .. jen bych nahodil stizene podminky pri hrani na brichu aby kempovani nebylo tak prijemne (nic proti kemperum .. kazdy at si hraje jak chce)
-
dobre, ale BF sa nesnazi byt simulator. Bola je a bude to stale len arkada..
-
:) s batohom nebo RPG na zadech se to bude delat krasne, nemluve o tom ze ztratis prehled o deni v okoli a pokud nejses na mramoru pred narodnim divadlem tak se zadny brakedance nekona a zas tak rychle se neotocis :) .. hlavne to je jako na vytku u nemoznosti strelby pri vstavani reagovat tim, ze se muzes zvednout ptakem a obe ruce pouzivat na strelbu ...
-
-
-
-
-
napiš změny v COD... docela by mě zajímaly. Jinak věřím a doufám, že sklamání pro mě bylo BF 3 zatím jen v tom, že to neukázalo nic co mě ohromilo na BF2 , jen pěší střílení na relativně malé mapě jako v COD, těším se na velký bitvy za pomocí techniky a samozřejmě na conquest, rush je blbost
-
-
tak stupidni deti, ktery neustale flamuji, ze nebudou zadny zmeny aniz by vedeli podrobnosti asi nepresvedcim, ale klidne se podivejte na http://www.youtube.com/watch?v=pmpRDXkJeyY
tady mluvi 50min o zmenach jak si je sami hraci prali..engine a grafika prosli zmenama a hlavne nove mody a technika v boji a moznosti boje...tuhle medializovanou nenavist ke CoD a hlavne k MW3 nechapu, sami ste videli 3 videa a kecate ze to bdue stejny...to stejny muzu rixct o BF3 co je tam novyho krome grafiky ktera nebude o moc lepsi nez MW3...sami si stezujete na engine a na to ze jsou v CoD stare technologie ale prave tenhle engine ma nejvetsi potencial v multiplayer hrani a IW to dobre vi. Z vasich reakci vypliva ze BF3 hraji lidi jen for fun, protoze progaming BF vicemene nezna, a kdyby to tak nebylo tak tady hodne lidi vi, ze v multiplayer hre zejmena potom v CoD je mnohem vic dulezitejsich aspektu nez grafika hlavne v MP...btw tyhle keci ctu hlavne na ceskych forech v zahranici sice semtam taky nejaky BF hrac place na cizim hrobe ale je tam mnohem vic lidi co vi co chcou...a taky to s prichodem MW3 dostanou... -
tak volba teto mapy pro betu byla pomerne logicka ...
-
-
neřekl sem, že to není logický, jen že sem zklamanej, i když z tý mapy míň, než z toho nepovedenýho módu
-
-
-
-
Seznam bugu je peknej vysmech ... resej kraviny (vetsinou) misto toho, aby odstranily ty zasadni bugy, ale to uz jsem zvyklej z BFBC2. Takze uz aby to vyslo.
-
-
Nějak jsem tam nenašel opravu bugu, kdy můžeš medic packem rozbít zeď *4*
-
-
to me tez docela sere :D zakempim se za zdi hodim first aid pod nohy a kryt v riti
-
-
tak tak, tolko patchov bolo na BC2 a ten C4 bug je tam furt a uz tam aj ostane, dufam ze na BF3 bude trocha lepsi support zo strany DICE.
-
-
Jo jistě zaměřovač na brokovnici ..co takhle opravit sekaní zvukovek realtek ?
-
-
stačí nějak překopat akceleraci zvuku... já jsem tne problém řešil u BFBC2 bety a pak už nebyl nikdy problém
-
-
překopat ...Jak ?
-
-
Myslíš to jak vystřelíš a půl zvuku se ozve hned a zbytek o půl vteřiny později? Stává se mi to s Mk11 (s žádnou jinou).
-
Mam Realtek HD zvukovku na desce a zvuk mi jde v pohode. Spis mam problem se zobrazovanim grafiky, kdy mam obcas pres obraz ruzne cary apod. :)
-
-
Ty čáry mám taky ..to zas dělaj bety nvidie ..problém se sekáním zvukovek realtek se táhne od BF bad company2 ..na youtube jsou návody ve stylu ..kup USB zvukovku ..se* na realtek ..asi to tak dopadne *5*
-
-
To padání u RealTeků dělá PunkBuster. Není to hrou (alespoň u BC jsem to tak měl).
-
-
-
-
Battlefield 3 podlemně hrozivě sklame ! :-/
-
-
Asi ti, kteří od toho očekávají kopírku B2...
-
-
Měnší zranění?? to sou ohlasy od nějakých pi*í... jinak ten rush mod co je v betě je asi ten nejhorší mód vůbec, je to jen soutěž kemprů, není to zábava...