-
Skyrim je ještě lineárnější v questech než DS. Skyrim se jako sandbox tváři, ale pokud se držíš questů a linek tak je tuze lineární.
-
Samozrejme. Zabiji to kreativitu, originalitu a vede to k vytvareni jednoduchych smejdu. Coz plati obecne, nejenom ve hrach.
-
Ale DS nie je sandbox. Ono napr. aj na PC verziu Skyrimu existuje niekolko modov, ktore obtiaznost hry vytlacia do nehratelnych poloh. Akurat nie su popularne, pretoze nikoho nebavi nahanat sa polhodinu s kazdym nahodne generovanym banditom.
-
Sice off topic, ale Dark Souls som vcera videl na GMG za nejakych 12 e-ciek. Celkom dobra prilezitost doplnit si hernu kniznicu, kedze na slovensku ma ta hra na Steame stale region block.
-
A Morrowind bol zase zjednoduseny Daggerfall, pretoze sa musel prisposobit dobe presne tak ako Oblivion alebo Skyrim, alebo ako kazde akcne rpg, ci presnejsie ako kazdy ambiciozny titul...
-
To zamrzi. I kdyz netusime, jak hra vlastne vypadala a jak se hrala, jen cgi trailerem nas namlsala :)
-
Tak něco by se určitě najít dalo, třeba třetí Flatout.
-
Tak prodeje Dark Souls se počítaly na miliony a ne na desetitisíce.
-
No jo, to je to věčné dilema vydavatelství: vydat ultra drsnou hardcore hru, které se prodá několik desítek tisíc nebo vydat, abych použil tvoje slova, hru, která útočí na nejnižší pudy zákazníka, ale prodá se jich několik miliónů.
-
A to je jako špatně?
-
Co se pokazilo? Bethesda se pokazila. Další velká společnost, co zabíjí zajímavý nápady... zatimco generický tisíckrát-jinde-viděný homoušárny do nás cpe horem dolem... ano, to bušim do tebe, Skyrime...
-
Z toho si nic nedělej do mě taky pokaždé reje. *16*
-
hello Captain Obvious !
-
Pokud jsi hrál Morrowind tak ti určitě neušlo jak se Oblivion a Skyrim přetransformoval až na casual. PS. Já vždycky žasnu jak se přiřítíš na diskuzi a zničehonic mám o několik mínusek víc *2* Ale když tě to těší tak užívej a mínuskuj Sarlatane, Boome a bůh ví kdo ještě .)
-
A které ty značky tak moc ničí? Kromě DA II, která byla tragická.
-
Všechny, ale ne všechny jsou schopny zničit svoje značky, aby měli větší prodeje.
-
Která z velkých firem neřeší peníze?....
-
*1* no nemám pravdu snad?
-
pozor brouk pytlik uderil *7*
-
Bethesda neřeší absolutně nic jiného než peníze a to je jasně vidět na jejich značkám kam to dopracovali... jejich hry útočí na nejnižší pudy zákazníka.