Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přiznejme si to, těšit se na tuhle hru nemá význam. I když nakonec vyjde, tak bude totálně zprzněná... což mě fakt mrzí. Atmosféře jedničky se už nic nevyrovná.... *11*
    ...a souhlasím s bob.2, ten ninja look a jeho luk jsou divný... *3*
  • DangerousDave
    a čo by si povedal na ten elektrický paralyzér alebo rovno nejakú strelnú zbraň trebárs aj s tlmičom, odstrelovačku a k tomu nejaký ten raketomet ?
  • Urug
    Já ho tam mít nemusím, ale když tam bude, tak pro to mám pochopení.
  • Ano většina "novinářů", svoloč též zvaná pissálci. Co nic neví a zprávy píše zásadně za pomocí google translate.
  • DangerousDave
    :) tak ja napíšem, že thief sa odohráva v alternatívnej realite a ty mi na to odpovieš, že by som si mal uvedomiť to, že thief je alternatívny svet ??? *1* fajn, pekne ďakujem.

    základné zbrane v thiefovi boli vždy primitívne a odpovedali stredovekým reáliám - obušok, meč, dýka, jednoduchý luk... technologicky vyspelá bola iba doplnková výbava - míny, oko, nejaké tie trhaviny. Tá rukavica ktorú nasrali do trojky a vyhodili odtial oblúbený rope arrow bol omyl na ktorý každý fanúšik thiefa iba nadával. Moderný kladkový luk tam jednoducho nepatrí... to vám nestačí že je kladková kuša v Deus Ex ? alebo kladkový luk v plánovanom Crysis 3 ? To ju musíte mať aj v thiefovi ? čo je to za stupídny trend ?
  • janchor
    Obsah článku vychází ze dvou zdrojů.

    Tím prvním jsou obecně přístupný informace o personálních změnách na projektu (linkedin, portfolia tvůrců).

    Tím druhým selský rozum, který si podle dosavadního vývoje projektu dá dvě a dvě dohromady a ano, spekuluje.

    V situaci, kdy je herní vývoj natěsno svázanej mlčenlivostí a jedinou šancí, jak dostat ven něco extra, by byla detektivní práce, na kterou nejsme krátcí jen my odsud z Evropy, je tohle maximum, jaký může herní novinář dělat.

    Výjimkou jsou úniky informací, ale v případě Thiefa kromě části traileru k žádným nedošlo. Když jsme osobně vyzvídali na lidech od Deus Ex, jestli něco nenapráskají na kolegy ze sousedních kanceláří, mlčeli jako hrob.
  • Kinet1c
    ale aj tak musis brat to ze toto nie je svet ako ho poznas, toto nie je z nasej reality, tzn je to alternativny svet a preto taka vec ako zombie, magia ci napr. kladkovy luk, nie je nic neobvykle, ved preboha si vzpomen na jeho oko, ci na lezecke rukavice, kde mali nieco v tom obdobi v nasom realnom svete pristup ktakymto veciam, uz len to samotne oko je v podstate mozne az teraz a este ani teraz to nie je celkom ono, takze si myslim, ze tym lukom nic nepresvihli, skratka urobili thiefa cool aj pre mladsich hracov, ale si myslim, ze herna napln a gameplay sa nezmeni a ostatne pri starom dobrom, skryvani sa v tienoch a omracovanie a okradanie okoloiducich, aspon u mna :D
  • Na E3 ho cekala vetsina hernich novinaru, spekulovalo se vsude, kam chodim (zahr. weby). To jsi vazne tak neduvtipny?
  • ty jsi mamlas...
  • Ale games pissálci ho slibovali na E3. To vážně vůbec nic nevědí?!?
  • jj, kradmě se pližící Garret před padajícím mrakodrapem, to nema chybu *5* *3*
  • tohle byla reakce na...

    "
    Kdyby jsi tu novinku přečetl, tak bys zjistil, že není nicneříkající, ale je o potenciálním problémech při vývoji a o tom, že hra měla být možná odhalena už minulý rok. Což nám s Petrem přišlo dostatečně zajímavé na to, aby si to vysloužilo vlastní novinku."
  • UveĎ zdroj svych spekulací. Okdud víš že měla byt ohalena minulí rok? Nebo se vše jen točí kolem slovíčka MOŽNÁ?? a buĎ me realisté :) Petrovi a hlavně tiscali jde hlavně o to aby se zobrazovalo co nejvíce reklam :)

    Mluvil někdo z vás s tvůrci? NE...takže mate informace od koho od Patchera? Či ze zahraničních webu?
  • DangerousDave
    vyzerá to na kladkový luk moderného vzhladu odpovedajúci možno koncu 20. storočia. Technológie na to v tej alternatívnej thiefovskej realite určite boli, lenže objavenie kolesa ešte neznamená vynájdenie automobilu. Veď kladkový luk sa objavil až v polovici 20-teho storočia napriek tomu, že technológie na jeho "objav" boli už storočia známe.

    Takýto luk do Thiefa jednoducho nepatrí a nikdy nepatril... to tam potom môžu rovno hodiť kladkovú kušu s optickým zameriavačom alebo elektrický paralyzér.
  • Urug
    Proč zrovna sportovní? Podívej se jak vypadají lovecké... . Zkrátka je podobný moderním lukům, což mi nepřijde zas až tak zvláštní - jestli se nemýlím Thief byl navzdory období, ve kterém se odehrává, protkán nejrůznějšími pokročilými technologiemi. A Garrett je profík, tudíž předpokládám, že má přístup i k nejnovějším zlodějským udělátkám. Pakliže má mít luk lepší než na tu dobu běžný luk, pak mi inspirace dnešními technologiemi přijde vcelku logická - jde o universe dostatečně podobný tomu našemu, aby se dalo předpokládat, že se některé technologie budou vyvíjet stejným směrem. A zrovna u toho luku moc alternativ, až na výběr materiálu, nevidím.
  • Po mnoha blábolech, nesmyslech a jiných rádobycool hrách bylo na E3 dost ale co mě zklamalo, že Eidos nedodržel slib ohledně vydání traileru k Thief4. A teď se v dozvídáme pár střípků a náznaků, s torzem traileru (pokud to k tomu patří a vypadá to, že ano), které značí asi opětovný odklad.... Že by se kluci inspirovalo VALVE? Každopádně na T4 se velice těším.
  • Overwatch
    Kdyby jsi tu novinku přečetl, tak bys zjistil, že není nicneříkající, ale je o potenciálním problémech při vývoji a o tom, že hra měla být možná odhalena už minulý rok. Což nám s Petrem přišlo dostatečně zajímavé na to, aby si to vysloužilo vlastní novinku.
  • Tahle novinka nesumíruje nic. Tahle novinka je úplně zbytečná a nicneříkající. Psát o tom, že něco nevyšlo a nenapsat proč, to je fakt totálně mimo... to je jako volat kamarádovi a říct mu "Ahoj, nemám hlad".
  • muha
    A Garret sa može schovať do tieňa pred všetkým (padajúcim) takže nevidím problém ani s tým mrakodrapom..
  • DangerousDave
    je to fakt divné aj s tým hitech lukom...a mám taký pocit, že ho zase po vzore z trojky drží ako správny stredoveký gangsta :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit