Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musím se smát těm ochvějům co tu furt klábosí že cs je pro děti bla bla.. csko 1.6 už nějaký ten rok nehraju ale nikdy na to nebudu nadávat .. ty roky co sem to hrál.. dalo by se říct že to je takoví otec fps MP her a myslím že ještě 2 roky z5 to byla nejhranější fps na světě.. kdo ví jak je to teď...
    a stěma dětma.. děcka sou v každé hře,ti by v těch hrách nebyli jen kdyby museli kompu kvůli té hře ukazovat občanku :D..
    a k tomuto novému csku bych řekl že je to naprosto zbytečná hra,ale nějaké příznivce si určitě najde .
  • "Team Fortress 2 běží na verzi Sourcu z Orange Box a přitom to vyšlo i na PS3, tak nevím kam teď směřuješ."

To sice ano, ale jak to taky běží (nemám osobní zkušenost, ale slyšel sem, že to je celkem tragickej port) a podle toho co vim to vyvinulo EA. Valve nakonec usoudilo, že to je špatný, takže další Source hry (Left4Dead) na PS3 zase nebyly, protože engine opět nepodporoval PS3 a po L4D2 Valve spolu se Sony spolupracovali a vytvořili engine, který teď pohání Portal 2.
  • Anal.S
    Wait.

Team Fortress 2 běží na verzi Sourcu z Orange Box a přitom to vyšlo i na PS3, tak nevím kam teď směřuješ. *2*
  • No jako dlouholety hrac cs mi tohle prijde uplne zbytecne. U source to melo skoncit, promod je toho dukazem.
  • Navic csko je uz tak ohrane ze je temer nemozne aby me dala sedici kempa v rohu. V CSS mozna sem tam se to stane ale v 1.6? Parkrat proklikam stenu a je vymalovano.
  • Mam pro tebe jednu zpravu, si lamka. Pokud se nechas dat v csku od nejake kempy co sedi v rohu tak csko nehraj. Sedici kempu v rohu dam maximalne na 2 kulku headshotem. :D
  • lol cod je ta nejvetsi arkadovka co se fps tyce.
  • hmm ja s CSkem koncil nejak kdyz se hromadne prechazelo z 1.3 na 1.6 a pamatuji jak jsme vsichni nadavali jak je 1.6 lamerska .. pak si kazdy zvykl a nadavalo se na source .. na ten si zase hodne lidi zvyklo a bude se nadavat na GO .. :)
  • headshoty od pasu ma neberu preto som po dlhych rokoch hrania presiel na ine MPFPS... a teraz vo mne zhasla posledna nadej :) skoda ze zo neposunuli inam lebo Zatvrdlych HC hracov to neoslovi a len kvoli novej grafike.. no neneviem...
  • DusanMPupak
    Ano. A CS 1.6 byl klon CS 1.5, tedy klonu CS 1.4, což byl klon verze 1.3, která byla klonem CS 1.1, viď?
  • U CSS mě asi nejvíc štve, že se tam hrajou jenom asi 3-4 mapy což je dost málo přitom co sem koukal tak zajímavejch map je mnohem víc..a co se taktiky týče tak to není tak hrozný a často narážim na servery kde se hraje teamově .
  • XXDarthVaderXX
    Pokud je to server spadající pod Steam, tak se obrať na Valve a podej vůči serveru stížnost. Dá se to.
  • Hraju porad 1.6ku a asi u ni zustanu i dal...minimalně se kolem ní pohybuje dobrá banda lidí a je to oldschool skill střílečka. Novou grafiku fakt u tohohle stylu hry nepotrebuju.
  • No, to jsi vystihl bych řek. A ten, kdo zná CS1.6 a Condition Zero tak určitě potvrdí, že ty hry se hrajou celkem dost odlišně.
  • Víc HDR, ostřejší textury, casual mod, cross-platform... nějaké další rozdíly oproti CS:S?
  • je tu korupce
  • nove condition zero, nic viac :D
  • Zřejmě je Venuše v konstelaci s Marsem a Jupiterem...
  • Mám takový dotaz proč tu všichni mají 2- nebo 2+ ? *1*
  • Ubožáčku *1* ani bych se nedivil že jsi ty to děcko který si mně dávalo protože se zacempilo za rohem. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit