Přejít na výpis diskuzí
Co se změní v Counter-Strike: Global Offensive?
26.8.2011 | levis
171 příspěvků
-
zatial ma to moc nelaka ale..pockam(e) na finalnu podobu po bete( hlavne na reakcia test playerov) a zvazim(e), ci to bude hratelne, lebo tato ukazka...no, vidite sami ludkovia :D , kazdopadne jedinym teraz viditelnym plusom moze byt molotov, ktory bude ponukat moznost vyhnat snijper z hniezda ;)
-
Oni odkryli moje oblibeny camp pointy. Tak tohle nechci *1*
-
LOL, dyk je to úplně stejná hra jako před X lety jen je o trošku líp vypadající, ale v porovnání s konkurencí (BF3,COD:MW3). Takový výkon bych čekal od fans ale toto od vývojařů? Výsměch nebo snad apríl?!
-
-
Bingo, ona to totiž má být více-méně stejná hra víš? Tohle neni pokračování a nemá to přinést spoustu žhavejch novinek. Od toho tu bude CS2
-
-
i tak, vypada to hrozne debilne....hlavne animace, snad s tim neco udelaji
-
-
-
co je v tom za změny? jen to vypadá hnusnějc než css :D
-
Modely zbraní jsou pěknej paskvil...
-
-
Stim souhlasim, nevim čim to, ale mám z některých zbraní (brokovnice) pocit, že to tvoří rusové :D
-
-
Vidíte těch mínusů, několika zhrzeným fanouškům se nelíbí jak o jejich hře píšeme tak toho nechte oni pravdu stejně neuvidí *3*
-
-
To sice ano, ale zase co jsem tak čet, tak velká část kritiky neni oprávněná, protože hru soudí lidi jako by to mělo bejt pokračování CS a ještě k tomu hra za plnou cenu, což neni ani jedno a to se vědělo prakticky od začátku. Já jsem třeba docela spokojenej, pokud teda předělaj ty modely a animace. Level design je dobrej, spíš bych soudil, až to dostaneme do rukou a hru "ucejtíme", to myslim je to na čem tady v tomhle případě bude záležet nejvíc.
-
-
-
-
Právě jsem zjistil, jak moc jsem se mýlil, kdiž jsem říkal že bych tomuhle novému dílu dal šanci... Ne nedám, je to naprostej klon cs: source a ten byl zase klon cs: 1.6 takže tenhle třetí díl je tím pádem klon klona, A to už se na té jejich genetice prostě muselo negativně projevit formou naprosté degenerace buněčné struktury *4*
-
-
Ano. A CS 1.6 byl klon CS 1.5, tedy klonu CS 1.4, což byl klon verze 1.3, která byla klonem CS 1.1, viď?
-
1.6 smrdí
-
Víš, on je to záměr. CS:S je remake (čili vlastně klon), jenže je tam spusta věcí jinak a fanoušci 1.6 ho proto nemaj rádi. Takže tohle je vlastně takovej updatovanej Source, kombinující cs1.6 a source (takže by měl nalákat cs1.6 hrače na Source?). Neni to pokračování a ani to tak nikdy být nemělo a cena tomu bude odpovídat.
-
-
Vypadá to jak kopa sraček. To bych si radši pořídil 1.6 nebo Source, než tohle.
-
To bych radši bral tu předělávku Black Mesa source
-
-
Tu by chcel nie je jeden fanusik HL2 modov... :(. Skoda ze to nema Valve ale len fanusikovia ktori podla vsetkeho nato kaslu...
-
-
Asi tak no. trailerem mě hezky navnadily :P ale jak sem postupem sledoval jejich stránky....poslední aktualizace asi před rokem, tak sem usoudil že to je asi dead :/ škoda veliká..
-
-
-
Tak pokud kompletně nepřepracují vzhled zbraní a textury, tak nemá cenu vydávat. Normálně grafiku nekritizuji, ale toto vypadá dost slabě.
-
Oprava.Jenom 7 map a tak strašně zastaralý pohyby postav?Navíc map pouze trochu upravených? *16*
-
-
1) tohle je jen základní výčet map, které budou ve hře z původních her.
2) Valve vydává DLC (zdarma), takže více map bude časem (pokud se nepletu, CS:S začínal se 3-4 mapama...)
3) Jsou tu ještě neoznámené mapy/módy, které by se měli objevit ve finální verzi...
-