Přejít na výpis diskuzí
Co vás čeká nového v multiplayeru Modern Warfare 3
3.9.2011 | Petr Poláček
111 příspěvků
-
a není to jen ta co-op kampaň?:)
-
De jasně vydět rozdíl mezi touhle hrou a BF, tohle BF nenabídne.Ty hry jdou uplně jiným směrem.Grafika se mi zdá v pohodě, aspoň to zase rozjede upně každej.I když jsem koupil mw2 tak tuhle hru asi vynechám a půjdu do RO2.BF asi nerozjedu a kvůli jedne hře nic kupovat nebudu.
-
BF3 bude mít tušim 6 Coop misí, ale je to online, takže budeš muset bejt připojenej ke svému účtu.
-
Jediný co se jim vždy povedlo byl zombie mod. Z videa je vidět, že grafika ve hře je ubohá, starý engine. Nechci tady zavádět válku mezi BF III a touto hrou, protože to se ani srovnávat nedá. Vyhozené peníze...
-
A jo... BF3 bude kooperace pro dva hráče.
http://gamersxtreme.org/2011/08/16/battlefield-3-co-op-may-have-just-vanquished-mw3s-spec-ops/ -
To jo, já sem chtěl původní jít do BF3, sice je tam taky pár "blbostí" na mě, na druhou stranu hraju BC2 a neni to úplně nejhorší. Akorát ta podpora DX9 mě štve, bych musel přejít na Win7, dokoupit pamět 2 giga ram + hra, to je na jednu hru moc peněz pro mě, ale ta Red orchestra 2 se mi začíná líbit čím dál víc, taky hlavně díky datadisku/DLC z pacifiku :-)
-
Souhlasím. 100% souhlasím. Jo, jsem proti CoDu obecně, ale s někým koho znáš, to bude zábava. S někým koho znáš je totiž zábava snad každá hra.
-
Bohuzel i BF3 bude mit takovou kravinu jako je sprint boost ale nastesti to je jen kapka v mori kterou clovek prekousne.
-
kupuju..né kvůli tomu že by se mi ta hra nějak extra líbila ale kvůli tomu offline MP s bráchou jsme hrávali MW a líbilo se mi to levelování otevíraní zbraní a upgrade-ů...
ale mám dotaz který my ještě nikdo nezodpověděl...bude něco takového v BF?jestli ano tak cod padá -
Měl sem rád první díl, žádnej autoheal, perky kill streaks a teď i death streaks?
Po dlouhej době sem chtěl zase zainvestovat do CoD, ale tohle se mi nelíbí, dokonce už to neni ani vtipný.
Škoda že BF3 nebude podporovat DX9, takhle mi už "jen" zbývá RO2, naštěstí, protože ta vypadá ze všech nelíp. -
mapy