Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dotaz, bude nějaká šance na free betu bez toho abych si koupil preorder?
    • sankuri
      Temer miziva, ani pre-order ti nepomuze musis mit pre-purchase
      • Hm, škoda, do žádného pre- nejdu, chtěl jsem si na den zkusit betu... Do plné asi půjdu ale i tak jsem to chtěl zkusit...
  • Postava z bety asi nebude hratelná v plný verzi co?
    • po každom beta teste sa všetko maže
  • walltar
    Zase žádné asury? Já už chci asura guardiana s kladivem. *13*
  • No podle dojmů z bety, tak nejdýl rok všechno tam podle mě docela už funguje. Jen sem sem tam narazil že při rozhovoru nebyl dabing a jen jednou sem vyděl po obloze letět ozubený kolečko co k ničemu nepatřilo. Jen mě štve, že do bety nedaj už nový rasy. Osobně tam totiž nemám už co testovat můžu jen dál levelovat postavy co tam mám a vzhledem k tomu, že je nakonec smažou to asi moc smyslu nemá. *15* *15*
  • kdy ma vyjít plná hra?
    • sankuri
      Vsechny ty data jsou odhady, sami autori rikaji "az to bude hotove" a sami nevi kdy
      • no podle stavu klienta co sem hral naposled doufam ze tak rok jeste ne
        • sankuri
          Tak tak spousta veci je nedodelanych, osobne bych to realne videl na konec roku.
    • nikdo presne nevi, jsou to jen odhady a jeden z nic,h je ted na games v novinkach. 26. cervna myslim
  • Nechapu tohle ''beta'' nadseni. Nebavi me hrat za postavu,kterou stejne vymazu. To bych si radeji pockal do vydani.
    Chapu to,kdyz si nekdo v bete testuje hru. Bude me bavit,nebude?Ale to neni tento pripad,protoze se to tyka jen hracu kteri maji hru koupenou.
    A hlavne mi netvrdte,ze beta verze je na testovani chyb. 99.9% hracu chodi do bety vyzkouset hru,nebo to jsou nedockavci co ji uz stejne maji davnou zakoupenou.
    • Vlastne s tebou souhlasim, GW1 hraju nekolik let a na GW2 jsem po tom, co jsem o nem cet vsadil jako na tutovku, co me bude bavit. Uz jsem si zkusil, ze bavit me to bude, ale v bete (jelikoz uz to mam koupene) budu testovat hlavne povolani, jestli ma pro me cenu za ne hrat a jestli mi vubec sednou. Taky si chci najit zakladni NPC jako mercha a osvojit si aspon zakladni principy hry, abych trochu v realu vedel, jak to bude fungovat. Lokace moc objevovat nechci, abych se mel na co tesit az to vyjde
    • Mno je dobre si to vyzkouset nez si to clovek kopi... Pokud uz to ma koupene tak to moc smysl nema, jen mozna pro osahani hry, aby clovek pri ostrem startu neztracel cas hledanim jak se otvira inventar... *1*
      • Ataker
        Nechápu tvůj příspěvěk, když už má člověk koupenou tu hru? Však vychází někdy v červnu? Kdykoliv můžeš předobjednávku zrušit...
        • Zaručený přístup do téhle bety mají ti, co už si hru koupili v plné ceně v tzv. pre-purchase, takže už ji mají opravdu plnohodnotně koupenou.
  • nicemene toto i tera jsou jen dalsi tupy klony WoW. Cili nuda.
    • sankuri
      Kdyz uz jsme u toho kopirovani, GW2 prestavili dodgovani a ejhle co najednou umi pandy.. Predstavili system kdy kazda classa umi siroke spektrum veci od healovani po dps a ejhle co najednou umi pandy.. Predstavili rozsahly combat pod vodou no a jestli neuhadnete ze pandy jsou opravdu dobri plavci...
      • Hraju obě bety a ani jedno z toho co si tu napsal není pravda. To uhejbání ve wow není jen můžou sem tam skočit a urychlit si tak cestování jako dodge se to použít nedá. Stejně tak healovat tankovat a bojovat ve wowku umí už spousta povolání takže taky nic. A plavání no nevim pandy neuměj plavat o nic líp než kdokoliv jinej. Proberte se nikdo nikoho moc nekopíruje každej autor má svojí představu jak chce aby ta jeho daná hra vypadala, že se někdy nápady sejdou, nebo že se autoři rozhodnou použít něco podobnýho konkurenci, je normální, zkuste udělat dvě MMO nebo jakýkoliv jiný hry stejnýho typu a nemít tam nic podobnýho to nejde, pokud chcete aby se ta vaše hra dala aspoň trošku hrát.
      • no nevim, ale tohle ve wowku umela povolani uz hodne davno, ne ze bych wow nejak obhajoval
        • Tak tak, ačkoliv nejsem nijakej ohromnej zastánce WoW, tak už jsem si všiml, že je sankuri fanboy pro GW2 a obhajuje ho všemi deseti...i za cenu toho, že někdy řekne něco co není úplně pravda :)
    • kazde MMO je klon niecoho. WoW pospajalo vsetky predchadzajuce veci dokopy a pripadlo par novych.

Ale je vtipne ze to hovoris prave tu, pretoze prave GW2 a Tera su tie MMO ktore budu v buducnosti, menej hotkey a viac skillu a akcneho hrania.

Cize to co hovoris je uplne scestne.
    • Shaker
      at je to klon nebo ne, dulezity je, jestli se to chytne... kdyz jo, tak za par let zas budou lidi rikat, ze ty hry jsou klony GW2. Me by ale svinsky zajimalo, co chysta Blizz s tim svym Titanem, protoze jestli to nema bejt z warcraftu/starcraftu a ma to bejt z prvni osoby a snad jeste z post apo (tohle jsem jen nekde zaslechl, nevim, jestli jsou obe nebo aspon jedna informace pravdiva), tak to bych si nechal libi, zvlast kdyz Blizz dela hry fakt kvalitne.
    • no s tema klonama bych trochu brzdil. WoW prekopiravolo obrovske mnozstvi veci z puvodniho GW, takze to ze na ne navazali v GW2 neznamena ze klonuji wow, ale ze pokracuji ve svem konceptu
  • leckie
    Jedna beta za druhou, kdy se má člověk učit na maturitu?! *1*
    • Soucítím s tebou... Mám podobný problém... *9* *4*
    • O sváťáku ? :-)
      • O tom se hraje:)
  • asi proto, ze se predpoklada, ze lidi budou mit vic casu na hrani a vetsina bude doma a ne v praci, ve skole,...
    • Ja to chapu, ale taky muzou myslet na lidi jako ja, co maji pres tyden spoustu casu, ale vikendy zabite... *1*
      • to dalkove studujes nebo co?
        • Ne, ale pracuju par set kilometru od domova a na vikendy jezdim domu za rodinou... *3*
          • jo tak, to uz chapu ze vikendy se ti nechce hrat
    • to ma byt pro Subo, ale preklik jsem se :D
  • Proc ho hajzlu musi byt ty bety vzdycky jen vikend... Terra, Diablo, GW2... grrrr

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit