Přejít na výpis diskuzí
Co vás čeká příští víkend v betě Guild Wars 2
20.4.2012 | Adam Homola
69 příspěvků
-
Sem zvedavej jak dlouho se udrzi mezi hracema GW2, jestli to bude fakt takova pecka, jak lidi rikaji nebo jestli to bude, jak je tedka v mode, zase jen prehnanej hype, doufam v to prvni.
-
-
Hype určitě, ale už teď má GW dost velkou komunitu a ta se samozřejmě ještě výrazně zvětší. Podle mě to bude stabilnější komunita než u SWTOR. Bohužel, protože to bude znamenat odsun lidí z jiných MMO.
Co jsem tak četl, až na pár drobností mi GW nepřišel příliš revoluční. Ale třeba se pletu.
Tahle hra bohužel obsahuje přesně to, co ve fantasy MMORPG nemusím - podivně vypadající rasy a classy, střelné zbraně, přehnané efekty (udeřím mečem a všude kolem to září, jak kdybych bojoval nějakou světlicí). -
-
S těma přehnanýma efektama souhlasím... taky bych radši aby to trošku omezili. Někdy mě příde že přes efekty není vidět s čím bojuju.
Já sem zase pro střelné zbraně všema deseti taková charrzooka .. no co může být lepší? -
střelné zbraně - tím myslím pušky, pistole a pod. vím, luk je taky vlastně střelná zbraň a luk rozhodně do MMORPG patří.
-
-
Asury jsou docela dal - pocitace, megalasery, golemi, teleporty ala star gate:-)
-
-
-
Z vlastni zkusenosti muzu rict ze ten hype je setsakra opravneny:-)
-
-
fanboyi, tebe tu nikdo vazne nebere, ty ses z toho hotovej. Me to prijde graficky slabsi nez tera.
-
-
jedine o com hovoris je grafika, kolko mas, 10 rokov?
-
-
bez grafiky to nehraju. sokobanu jsem uz nahral dost.
-
-
tak to nehraj ani teru, graficky je to velmi podobné, tera vypadá spíš víc prázdnější
-
to jes amozrejme tvoj nazor a nikto ti ho neberie. ale normalny hrac nema grafiku na prvom mieste. ani na druhom. dokonca ani nie na tretom
-
-
-
Jo to teda jsem, po patnacti letech hrani jsem si myslel ze me uz zadna hra nemuze dostat tak jako kdysi a ejhle. Nicmene nezbyva nez si pockat az si to zahrajete sami aby jste uverili:-)
Btw projdi se: http://www.youtube.com/watch?v=GjLmknda6_Q a pak mi ukaz neco alespon vzdalene stejne uchvatneho v Tere. Nerikam ze je Tera spatna hra, osobne povazuju tamni bojovy system ja excelentni (chtel bych ho v GW2) nicmene v grafice GW2 urcite neprevysuje:-) -
-
Tak zase ani tera sa nemusí za grafiku hanbiť.
http://www.youtube.com/watch?v=oF8aNEWsm1w
Príde mi síce trochu rozprávková, vyčačkaná a dosť používa bloom efekty, ale rozhodne je pekná. Inak GW2 je jasná kúpa, ale aj taká tera stojí za vyskúšanie. -
-
Mala by sa hanbit.. ze pedobearov a male dievčatká ;)
-
Bloom - doporučuju v nastavení dát Lightning Enrichment na 1 či dokonce 0 (žádný), jak se každému líbí. Defaultní 2 je docela přepálený.
Pohádková - hmm, no ony ty promo videa tak hru někdy asi malují a některé lokace vyloženě takové jsou, třeba Eldritch Academy, což jsou takové Bradavice o Halloweenu plné velkých dýní a čarodějnic s velkými klobouky. A démonů v nižších patrech. Ale až budeš procházet jiné lokace jako zpustlé vesnice plné mutantů vzniklých z hratelných ras, kruté pouště ve Val Aureum nebo pekelný Fyrmount, tak si ještě do té pohádky budeš přát utéct.
Vyčačkaná - oprav mě moj slovenský brat, ale myslím, že je to stejné slovo jako české "načančaná". A to TERA celkem je, taková fantaskní, jakoby sen. No, backstory celého světa je, že jde jen o sen dvou titánů, takže to aj sedí.
Nechci tady samozřejmě nějak tlačit TERu pod článkem o GW2, ale MMO neexistují ve vakuu a lidi budou ty nacházející spolu prostě porovnávat, i když jsou velmi jiné. Takže když už se na TERu zavede řeč, tak odpovídám.
-
-
grafika slaba http://www.youtube.com/watch?v=OhWKYnclExE&feature=related
-
-
Postnout video, kde ma typek uz na prvni pohled ocividne nastavene minimalni detaily.. Najdi lepsi argument:-)
-
-
-
-
-
-
GW2 je dozajista velkou věcí, ale něco mi říká, že jeden článek se stejnou informací stačí.
http://games.tiscali.cz/oznameni/beta-vikend-guild-wars-2-odstartuje-pristi-tyden-59176 -
-
To byl clanek v podstate jen s terminem, tohle je clanek s detaily.
-
-
Ok.
Rejpy rejp, double megaboard o GW 2 chystáte na kdy? -
-
Postujú novinky na hry, ktoré ľudí momentálne zaujímajú. Nevidím na tom nič zlé...Ak ťa to nezaujíma, na čo to čítaš?
-
-
Já vím. Jen mi tento článek a ten přechozí přišel hodně podobný.
No a na double megaboard měly v minulosti hry, ktoré ľudí momentálne zaujímajú, tak uvidíme jestli si ho zadá i Comgad, či kdo u nás distribuje GW2.
A GW2 mě zajímá, preto to čítám.
-
-
-
-
-
grafika slaba. A na tom obrazku po nem strili brokovnici ? a proc ma ten panacek tak velkou hlavu ? Lol-.
-
-
Pokud porovnám grafiku Tery a GW2 dle youtube gameplay videí, tak jsou na tom obě hry srovnatelně, s tím, že co se týče stylu jsou to samořejmě trochu odlišné typy grafiky.
-
grafika slaba? vymenuj mi 3 MMORPG v ktorych je lepsia
-
-
o tom ci ma tera lepsiu grafiku mozme polemizovat ked budu obe hry vonku.
vacsina MMO co su momentalne vonku maju grafiku podstatne horsiu ako GW2. Dobru ma Aion, co je tiez od NCsoftu a urcite sa este par najde, ale proste povedat ze GW2 ma slabu grafiku je prinajmensom dementne.
A nie, nie som GW fanboy -
Tera. to staci. ale ta je placena, takze jiny druh.
-
-
Tera ma v porovnani s GW2 grafiku velmi slabou, respektive modely jsou neproporcialni, oblasti chude a staticke.
-
-
respektive modely jsou neproporcialni
Je to fantasy hra. A navíc asijská. To není slabost, pouze jiný styl. Neberu ti, že máš radši reánější modely i v takovém nereálném fantasy jako GW2, ale opak není slabostí.
oblasti chude a staticke.
Neřekl bych. Ale co jsem viděl z GW2, tak asi jsou bohatější a živější. To ale nedělá TERu jen chudou a statickou.
Celkově bych řekl, že bys radši měl říkat jak dobrý je GW2 a ne jak jsou ostatní hry špatný.
Jo a nechce se mi věřit, že by jsi MMO grafiku na Unreal Enginu označil za celkově slabou... -
-
On to bude asi subjektivni pocit, je fakt ze asiati si v neproporcich doslova libujou:-) Osobne nejsem odpurce asijskych her (koneckoncu jsem vyrustal na L2), jen mi to po navsteve sveta GW2 prijde vsechno takove nemastne neslane, je to podobne kdyz jsem kdysi presel ze statickeho sveta L2 do Warhammeru, kde to vsude bouchalo, npc mezi sebou bojovaly, hlaskovaly atd, toto byl podobny skok. Mozna kdybych Teru zkusil pred GW2 mel bych nazor jiny:-)
-
-
-
-
-
Je to little boss s velkou hlavou. *1* Grafika na MMO ujde. A není to brokovnice, ale mušketa.
-
-
no nieje to musketa, ale mozno nejaky revolver..popripade pistol s kresadlovym zamkom, hoci ten tam vidiet nieje, skor ten revolver
-
-
Jeste bych dodal ze beta zacina v patek v 21:00 naseho casu.
//Edit kus to bylo jinam
-
-
-