Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    10/10!

Ať žije Diablo3! Teda Mass Effect 3! Sakra, vlastně SWtOR! Teda Skyrim.

Člověku se ty přehypovaný hry pletou jedna s druhou...
    • je pravda, že když se koukám na starý časopisy a jejich recenze, tak ani hry, o kterých se bavíme a vzpomínáme na ně dodnes, nedostaly 10/10.
    • Tak si dej pauzu a porad je nehraj. Jednoduche reseni. Normalni clovek hry ktere ho nezajimaji nesleduje a pak je mu nejake hype vis kde...
      • Ringwraith
        Bože, jsi na Games.cz. Musíš čekat, že tady budou hráči, kteří řeší hry i věci kolem her, jako chování vydavatelů, hype atd. ...

A tvůj argument je s prominutím debilní. Ne, bez prominutí, je prostě úplně retard0v4nej. (čísla kvůli filtru)
        Jdeš na chovatelské fórum a dva chovatelé se hádají jaký je lepší seno... ale ať kašlou na ty svý koně a jdou se dívat na TV.
        Jdeš na fórum tn.cz a dva lidi s hádají nad Ulicí... ale ať kašlou na Ulici a jdou radši chovat koně.
        Jdeš na bodybuilding fórum a dva svalovci se hádají jaká je lepší posilovací technika... ať na to kašlou a jdou si lehnout na louku.

Tvůj argument je absoultní forma ignorace. Přehlížení problému. Ale musíš přijmout, že o každou věc má někdo zájem.
        Ty máš taky určitě zájem o něco, na co já z vysoka se*u, ale nikdy bych ti neřekl, že se o to máš přestat starat.
        • Jenze ty se s nikym neresis proc je a neni Skyrim na h*vno ty ses proste toho nazoru ze je spolecne s tim typkem co se snazi trollovat ale vetsinou mu to moc nejde.Muj nazor je ze bud nemas co hrat a tak to delas nebo je na tebe hra moc draha a maminka ti ji nechce koupit.Ale to nemuzu vedet samozrejme jiste.Nejhrosi je ze tyhle ty vyjevi o tom jak je hra na h*vno (Skyrim,SWtOR,MW3) cpete do vsech diskuzi a nejlwpsi je jak si strasne myslite ze ste pritom cool a to jen pro to ze ste anonymni.
          • "...a nejlwpsi je jak si strasne myslite ze ste pritom cool a to jen pro to ze ste anonymni."

Řekl anonym, přitom pozurážel dva registrované uživatele a triumfálně odkráčel! *5*
            • Ringwraith
              Oh, the delicious irony.

Jo a hele nick jsem si 5x nezměnil.
              Začal jsem jako Ringwraith, pak jsem psal jako MikiHoshii, ale vždy s mým avatarem, takže každej mohl vidět, že jsem to já. A teď jsem zase Ringwraith.

Někdy postuju bez přihlášení, pod nějakým nickem, co mě zrovna napadne... to když chci, aby lidi reagovali 100% na to, co píšu a ne na to, kdo jsem.

Někdy jako Ringwraith s nějakou náhodnou "skrytou identitou", ale zase každý vidí avatara. A Troll taky. Nebo považuješ "Skajrymek je ultra kůl, jasné?" za tak tvrdou změnu, že nikdo nepozná, kdo to je?

A osobně mám jméno a adresu v profilu.
            • Aha tak ja si teda zalozim ucet a podepisu se k tomu kdyz ti to udela radost je uplne jedno jestli ste nebo nejste registrovani uzivatele stejne si menite jmena a pochybuju ze v uctu mate napsano kde zijete.Takze anonym je tu kazdej ale jsou tu taci co toho vyuzivaji.V realnem zivote jsou to nicky,nerdi nebo proste nas*any lidi co si to neumej vylejt nikde jinde nez tady viz ty a Ringwraith (kterej si taky asi tak 5x zmenil nick)
        • Chlapce jdi se lecit . Ja nicim neargumentuji. Pouze jsem na tvuj trolli(hatersky chces-li) post zcela mimo tema clanku reagoval stejnym stylem. Pokud s tim mas problemy(a ocividne mas) zkus priste psat vice k veci. Mozna budes bran vazneji.
          • Ringwraith
            Aha, takže když někdo napíše nějakou reakci na tvůj post, tak se musí léčit.

Jo a jaký haterský post? Kde vidíš nějakej hate? Kde kritizuje jakoukoliv hru v tom postu?

Dám ti radu.
            Nauč se číst, co lidi opravdu píší, ne co si myslíš, že píší. A nauč se oprostit od toho, kdo to píše. Soustřeď se na obsah ne na autora.

Ano, můj post byl joke mimo téma článku.
            Welcome to Games.cz. We do that here.
            • Ringwraith
              Sorry no.
              Mám rád hry a rád na ně reaguju.

A tak mě naštvalo, když jsi napsal, že mám přestat a že normální lidi to nedělají.
              Přijde mi velmi normální mít něco rád a reagovat na to.
            • Tvou reakci na me dve kratke vety je napadani a urazeni !! a nesmyslne argumenty na 5 odstavcu. Jestli to je tvoje normalni reakce,tak pekne dekuji.

Me reakce na tebe konci.
        • Ringwraith
          A normální lidi?

Ale prosímtě... ani nebudu začínat.

Pro mladé je normální být každou volnou chvílí ožralej/zkouřnej...
          Pro starší je normální chodit do nudné práce a vrátit se nabručenej domů...

To jsou tvý normální lidi, tvá většina, ti, kterými se oháníš.
          • To by mě vážně zajímalo do které kategorie patříš ty?
          • "Normalni clovek hry ktere ho nezajimaji nesleduje a pak je mu nejake hype vis kde..."

To Ringwraith -
            Já si myslím, že jádro pudla je jinde - jde o to, že dost čtenářů Games.cz si neuvědomuje, že tady chodí nejen lidi, kteří se chtějí dozvědět "konkrétní informace o konkrétní hře a jít si po svých", ale také ti, kteří preference nemají až tolik vyhraněné a tedy je zajímá scéna jako taková... Dokonce, a já mezi ně patřím, je zajímá právě zákulisí herní scény, ne až tolik samotný gameplay konkrétních her.

Jenže to je to samé, jak mě tady všichni seřvávají, že "recenze jsou subjektivní a co to vůbec řeším, vždyť si mám na hru udělat vlastní názor a nebrat to tak vážně, čísla nejsou podstatná, text není podstatný, vše je relativní".

Mně ale jde právě o to si přečíst kvalitní názory jiných lidí, abych neměl pocit, že ze mě dělají vola tím, že na negativní recenzi napasují 10ku nebo že uměle fabulují a vymýšlejí senzace, aby SW:TOR měl každý den 3 články a splnil limit zadaný od lokálních distributorů.

Nejde mi o to, abych se rozhodl, jestli tu a tu hru chci či nechci hrát - na to si ji můžu přece stáhnout z netu a vyzkoušet... Proto je přece logické, že pojímám herní scénu jako celek.
            • Ringwraith
              No ano, to se musí nechat.
              Diskuze např. na Hrej.cz působí oproti Games.cz mrtvě.
            • To Ringwraith -

Lidí, co tady pravidelně píše, je strašně málo... Pár desítek registrovaných a k tomu deset až dvacet anonymů, řekl bych. Zbytek, tvořící naprostou většinu diskutujících, něco občas napíše. A úplná a naprostá většina návštěvníků nenapíše nikdy nic...

A jak se na to dívají ostatní čtenáři? Jestli sis někdy zašel, a o tom nepochybuju, na jiné herní weby, kde těch příspěvků bývá řádově jen pár (klidně i ten eurogamer.cz), mělo by ti dojít, že živoucí diskuze jsou vždy k dobru (i nezúčastněného), přestože by obsahově měly patřit do kategorie "kupa hnoje".
            • Ringwraith
              Souhlasím. Mě taky zajímají informace o všem možném herním. Něco logicky mám radši než něco jiného, ale to neznamená, že nechci info o tom, co mám míň rád. Ale všeho s mírou...

Před nedávnem jsem přemýšlel, kdo chodí na Games.cz. A kdo do diskuzí na Games.cz... a kolik z těch lidí se zapojí.
              Došel jsem k tomu, že do diskuzí se zapojí minimum celkových čtenářů, neboť se dá říct, že tu vidím v zásadě ta stejná jména.
              A v tom mě napadla děsivá věc. Že jen pár lidi dokáže, pokud chcou, diskuzi zničit. Někdy stačí jeden naštvaný post ode mě, jindy rýpnutí od tebe, jindy něco jiného. A diskuze jde pryč...

Říkám si i jak se asi na nás asi dívá ta většina čtenářů, která se nezapojuje. Doufám, že jako na zábavné šváby v krabičce, co se bijou mezi sebou k jejich pobavení. Doufám, že ne jako na otravy, kteří jim znepříjemňují pobyt na Games.cz.
            • Co tu vsichni proboha resite? Tyhle JOKY(jak to sam autor nazval) jsou v temer kazde diskuzi. Je to otravne a vubec to neni vtipne. Reagoval jsem postem s jistou nadsazkou a vy z toho delate nejakou diskuzi o hype na 2 stranky.

A je prinejmensim usmevne kdyz mistni troll(ano,ted myslim tebe) tvrdi ze si tu chodi precist kvalitni nazory jinych lidi. *1*
      • Zrovna dneska jsem si to kráčel na autobus a co nevidím - "Modern Warfare 3: Trhák letošního roku!" *1*
        • A? Kde je pointa? Dneska jsem videl reklamu na dalsich asi 10 veci,zitra je uvidim zase,pozitri zase,pak mozna na jine..... Nejvice me stvou ty ''vyhypovane'' matrace co vidim kazdy den-"Boli vas zada? Pak je tu Sara!"
        • Kdyz vidis plakat na vlozky tak, tak se kvuli tomu taky vztekas? Si proste toho nevsimej, kdyz te to neoslovuje.
    • Hele, Skyrim přece upgradoval z 26/10 na ∞/10 už při minulém článku o módech...

Jinak - s WOWkem a Skyrimem na věčné časy, soudruhu! *5* ME a AC, to je druhá liga... A SW:TOR? To je jen teďkom okurková sezóna, tak se dohodli s Blizzardem, že udělají singleplayer MMORPG, aby pak mohlo vyjít multiplayer MSORPGčko *5* Trochu zamotané to je, já vím... *2*

EDIT: A nezapomeň, že pan Smutný by ti řekl, že mluvíš nesmysly, SW:TOR přece není ANI NÁHODOU přehypované, to je úplný andrgraund přece!
      • Ringwraith
        Moudrá slova, kolego.
  • ... a přišel čas, kdy i s velkou snahou pro konzole optimalizované hry šlapou na konzolích hůř, než odfláknutné konverze na PC. A bude hůř... než zas vyplave nová verze konzolí. Je to tak překvapující?
  • Diskuse pro Článek Co způsobuje problémy s PS3 verzí Skyrimu?
    no přece ps3 né *1*
  • Měli vydat návod, jak pustupovat hrou aby se dala hrát bez bugů :)
    • Tak takový návod ti klidně dám: Vemeš instalační placku, vhodíš ji do koše, koupíš PC verzi, nainstaluješ a hraješ bez problémů:D
  • Bethesda idéš, rozsekaj im tie konzolé!
    "Neverte PCčkárom aj keď prinášajú dary"
  • A co takhle: Gameboy od Sony uz to proste neutahne *15*
    • Malleth
      PS3 utáhne mnohem lepší a hezčí hry
      • Cypri
        No jistě, a na Marsu žijí marťané...
        • Malleth
          Tys očividně nehrál RDR
  • Malleth
    Co způsobuje problémy s PS3 verzí Skyrimu?

Že by Bethesda?
    • Z článku je docela jasný, že problémy s PS3 verzí Skyrimu způsobuje... PS3.

Konečně by bylo na čase uznat, že otevřená RPG a strategie sedí spíc PCčkům a akční hry a plošinovky konzolím. Protože, jak vidno, tím že hru udělají "přístupnější" konzolistům se z ní prostě hra pro konzoli nestane. A ještě je to zmrvený pro PCčkáře...
      • A souhlasil bys tedy s analogickym tvrzenim, ze za vsechny neodladene pc hry muze pc?
      • Ringwraith
        Z článku jde poznat, že Bethesda prostě hru udělala tak, že tam jsou chyby.
        A pak ani nevěděli čím to je a museli chtít savy po lidech k analýze.

Jo, na PS3 se nedělají hry lehce. Ale Bethesda má být jeden z nějzkušenějších vývojářských týmů... ok, asi fakt jenom má být.
        • smejki
          co se tohoto problému týče, tak ve skyrimu nejsou chyby. tam se toho jenom hodně děje.
          • Ringwraith
            Hmm, no ano. Hodně se tam toho děje. A můžeš hru hát jak chceš. To je přece její hlavní devíza, Živý, otevřený svět. Můžeš si tam dělat co chceš.

A přesto Bethesda nedokázala zajistit, aby toto byla pravda a hráči na PS3, fixní platformě, opravdu mohli dělat, co si zamanou. Přestože to je hlavní lákadlo hry.

Takže dobrá, pokud přijmu, že ve Skyrimu nejsou chyby, tak je mým závěrem, že Skyrim na PS3 je celý jedna velká chyba, neboť ani jeho tvůrci nedokážou zajistit, aby fungoval tak jak má. Tak jak sami zamýšleli. Tak, aby splnil to, co naslibovali. Tak, aby si PS3 hráči mohli užít onen slibovaný otevřený svět plný možností.

Oh, once again, the delicious irony.
            "Here's the open world, you can do anything, but please don't or the game will break."

Ale jistě, tady to nikdo nebude mít Bethesdě za zlé. Všichni hrají na PC, kde hru vylepší a opraví hráči a 10/10 bude vhodných. Raději se radujte, že váš kousek Bethesdího koláče není prošlý a nemáte problémy jako PS3 hráči. A Bethesda by mohla začít své hry pořádně testovat, než je začne za peníze prodávat.
            • smejki
              Jejdásku, "co se tohoto problému týče". Tedy problému se zpomalováním hry. Čti pozorně.

Vůbec neříkám, že Skyrim nemá bugy. Má. Každá hra je má. A sandoxy jich mají z principu víc než cokoliv jiného.
            • smejki: lol, skyrim je plny chyb a nejen na ps3. A jedna z chyb na ps3 je, ze je spatne odladeny a casem se zpomaluje.
            • Ringwraith
              smejki vidím, že jsi úplně mimo.

Jaký bullshit? No však jsem uznal, že hra tedy nemá chyby, ale je jedna velká chyba, že na PS3 nejde. A dál jsem poukázal na tu ironii, že Bethesda se ohání tím, že hráč může dělat co chce, ale když to hráč opravdu dělá, tak jsou z toho problémy.

Myslím, že jsi neměl pořádnou odpověď a tak jsi to prostě označil za bullshit, protože tě nic lepšího nenapadlo.

A jen tak mimo... pokud ti toto přijde tl;dr, tak jsi ve škole musel mít, či pravděpodobněji stále máš, obrovské problémy se čtením.
            • smejki
              tl;dr -> bullshit alert
              hra neobsahuje chyby, jen je nedokonale optimalizovaná vzhledem k technickým omezením HW.
        • To, že někdo nedokáže napsat hru tak, aby ji plynule rozdýchal jakýkoliv stroj není chyba. Já třeba taky nespustím Metro 2033 tak plynule, jak by se mi líbilo. No a?

GTA IV na PC je tragicky (ne)optimalizovaná a Rockstar by měl být jeden z nejzkušenějších vývojářských týmu. L.A.Noire je tragédie už vůbec spustit... a přesto si myslím, že jsou hoši z Rockstaru dobrý... *3*
          • Malleth
            Rockstar zase umí konzolový hry. Red Dead Redemption vypadá, hraje se a běží i na PS3 naprosto skvěle a bez kompromisů, který by se od konzolový hry čekali. Není důvod proč by neměl jít i Skyrim, kterej navíc vypadá mnohem zastaraleji než přes dva roky starý RDR.
            • Malleth
              Docela dobře? To je hodně slabý slovo
            • RDR vypadá na TV docela dobře. Ale zkus se podívat na Skyrim na monitoru s vysokým rozlišením po aplikaci Skyrim HD - 2K modu... prostě každý má něco...
          • Ringwraith
            Všechny PS3 jsou stejné. Všechny PC nejsou. Když si koupíš PS3, tak čekáš, že hry pro ni budou bez chyby, protože není potřeba testovat to na milionu sestavách, ale jen na jedné. Na PS3, které jsou všechny stejné. Ale ani to Bethseda očividně nezvládla.
            • OK. Na tom je hodně pravdy. Koneckonců si za to nechávají platit. Tak to možná neměli lámat přes koleno...
  • Jeste budou radit jak hrat hru, aby sla vubec hrat. To uz je trochu moc
    • smejki
      se 4GB paměti to dáš. s 256MB ne. eto vsjo.
      anebo se holt hra oseká... a oseká... a oseká... a nebude si to nic pamatovat.
      • Kdyz jde s 256MB pameti udelat plne funkcni rdr nebo oblivion, tak muze jit udelat i skyrim. Konec koncu, morrowindu to take stacilo. A nikdo si nezada, aby na konzoli skyrim vypadal mnohem lepe nez oblivion. Staci nam vylepseny gameplay a herni mechanismy, novy pribeh, nove dobrodruzstvi - tedy to podstatne o co v te hre jde.
        • smejki
          jaké máš technické vzdělání, prosím tě? až se ti podaří do bitu narvat informaci o 40 stavech, tak mi brnkni a necháme si to patentovat.
          • spis me udivuje tve technicke vzdelani... odkdy se v assembleru pracuje pouze s bity? Kazdopadne assembler je blbost, protoze kompiler provadi optimalizace, ktere programator snadno opomene.
            • smejki
              eh... cože?
        • Souhlasím! Když našim předkům stačil suchý záchod a v zimě pět stupňů v chalupě a tři svetry na sobě, nám musí taky! A vůbec, kdo to kdy slyšel, používat toaletní papír, miliony let to šlo i bez něj!

Teď vážně - ono jde udělat i naprosto krásně vymazlenou hru na tragickém železe, ale upřímně, to by museli programátoři dělat hry v assembleru. A jelikož je to nemožný scénář, nezbývá než se smířit s tím, že tenhle kus železa už prostě potřebuje nástupce.
  • Není to konzolí, to podělali vývojáři.
    • Howard že chyboval? Bullshit, to je přece všechno součástí promyšleného gameplaye a marketingové strategie! Progres, voe! *16*
      • Ne asi *1*
        Uplne to vidim "Chcete težší hry? Tak s tím jak jsme to udělali to zaručeně nedohrajete" *15*
    • Svým způsobem ano, souhlasím.
      Ale prostě ta konzole je už starý železo.
      Holt to neměli na konzole vydávat, když prakticky i věděli že se tohle může stát...
      Čekám kopu mínusů ale je to prostě fakt.

kdyz mam PC a nejaka hra mi tam nejde protože jeto PC slabý, tak taky nenadávám na vývojáře. Prostě musím jít a koupit lepší železo. Holt to PS3 player nemůže. Chyba je na straně vývojářů že dali na PS3 hru kterou to neutáhne tak jak by mělo.
  • Tak, že by byl zakopáný pes zrovna ve stylu hraní, bych si netroufnul hádat ani opilý, natož zastřízliva *15*. Jsou takové problémy vůbec normální? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit