Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak pracuj, pracuj bethesdo a ja si jednou skyrim koupim, az bude fungovat.
    • Nejhorší na tom je, že ve skyrim-nexus komunitě na tom budou celé roky makat lidi z celého světa jak barevní, a Howard se pak při vyhlašování dalšího titulu za pár let bude kasat, že "pokračují ve šlépějích Skyrimu, hry, která jako první nabídla vybalancovaný a dotažený gameplay"! *5*
      • Lidi na modech delaji protoze je to bavi. Takze to neni prace ale zabava. Ja vim ze pro tebe jako mistniho trolla je nepochopitelne, ze se nekdo dokaze bavit necim tvorivym,ale smir se s tim.
        • Precetl sis co psal? Nebo jenom po prvni carku? Bys pak pochopil ze nekritizuje to ze nekdo dela mody *7*
          • Problemy se ctenim mas spise ty. Slovni spojeni ''lidi na tom budou makat jak barevni'' neevokuje prilis zabavy. Ale priznavam ze ma reakce neni uplne adekvatni k predchozimu prispevku. Vzhledem k tomu ze jde o mistniho trolla,omluva jiste neni treba *2*
            • Ne nemam, ja jsem pochopil co tim chtel rict.
            • Ringwraith
              Já myslím, že to spojení evokuje tvrdou práci.

Ty jsi to pochopil jinak, byl jsi opraven a místo toho, aby jsi prostě uznal, že to autor myslel jinak, tak tady dál děláš drsnýho.

Edit: Aha, tak nic, přiznal jsi, že tvá reakce nebyla adekvátní. Má omluva tobě.
          • Jo, tak to bylo myšleno. Jestli je něco, co na Skyrimu nekritizuju, tak právě fanoušky, kteří nespamují diskuzní fóra adorovanými příspěvky o tom, jak je Skyrim dokonalý ve všech ohledech a všichni (kritici) jsou debilové, ale naopak se snaží aktivně udělat něco pro to, aby se ta hra k dokonalosti alespoň zdánlivě přiblížila...
  • že se na ten plejstejšn nevy*erou. na PC i na X360 mi to běži bombově a nemužu si stěžovat :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit