Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BF3 je hnuj kdo da minus souhlasi. Dik! *16* *11*
  • je pro me utrpeni cist typy techto clanku na tiscali, ktere jsou pouze PR activision , pro nejz je tato sluzba stale ztratova.
    Ale soustavnym vymyvanim mozku ve vsech moznych clancich kde litaji cisla v milionech nas maji presvedcit, jak produkt uspesny je, coz v realite vubec neni pravda.
    Zamyslete se nad sebou trochu.
    • ales.smutny
      Milá Haničko,
      pokud pracujeme jako PR Activisionu, tak jsme dost mizerné PR, když jsem dal MW3 7/10. A pokud nemáš, vždyť ty jsi ta milá holka, ráda Activision, je mi líto. Elite, jak se zdá, skutečně uspěl společně s širší strategií placeného bonusového obsahu. Activision skoro zdvojnásobil meziroční čistý zisk a z toho 34% tvoří příjem z digitální distribuce. Ne nadarmo je za to oceňuje i EA.
      A mně osobně se to nemusí líbit (a ne, nelíbí se mi systém nasazování miliardy DLC), ale to neznamená, že o tom nebudu informovat.
      Navíc, vždyť ty si také vydělala, Milouš nám o tom povídal... tak se nad sebou zamysli. Protože postavit prohlášení "to není pravda" proti těm číslům... z toho by nebyla ani hezká písnička, natož argument.
      • 7/10 je hodně milosrdné!!!

        takových 5-6 bodů je akorát, vzhledem k tomu, že singl přeci jen trochu bavil (příští recyklace ale už bavit fakt nebude, páč Makarov je mrtev).
  • Ringwraith
    Hmm, třeba by se mohly inspirovat i jiné firmy.

    Jen si to představte. Bioware Elite! Za pouhých mrzkých 15€ měsíčně dostanete každý měsíc jedno brnění do jejich nejnovějšího RPG zdarma + tři dny hraní ToRu k tomu grátis.

    No neberte to!
    • Ty ses fakt ubozak.Ty ten svuj hate proti bioware a SWOTOR musis opravdu tahat i do diskuzi,ktere s tim nesouvisi co.
      • Ringwraith
        Ty ses fakt ubozak.Ty ten svuj hate proti me a mě musis opravdu tahat i do diskuzi,ktere s tim nesouvisi co.

        *1*
        • Hate proti tobe jo?Pokud vim,tak je to poprve,co na tebe primo reaguji *2* .
          • Čekal jsi od něj víc? Je to id.ot... Narazil jsem tu na něj víckrát na zmrda. To co předved nahoře je konečná...tragéd.
          • Ringwraith
            Tak každej den není posvícení opravdu vtipných odpovědí.
          • Ringwraith
            Hate proti Bioware jo? Pokud vim,tak je to poprve,co na SW:tOR primo reaguji. *1*
            • Spis bych rekl,ze nevis,jak na to odpovedet,tak se snazis o radoby vtipne odpovedi. *3*
              Cekal jsem od tebe teda vic *1* .
            • Ringwraith
              Tak v tomto případě jsem reagoval jako joke.

              Myslel jsem, že to, že jen kopíruju jeho posty a přidávám smajlíka to udělají očividné.
            • MishKonn
              Muhehe.

              Prostě mi v tomhle případě přišlo, že jsi proti kolegovi, majícímu vcelku pravdu, zakročil docela neoprávněně a nehezky. Navíc už se poslední dobou těmhle diskuzím nevěnuju, tak nemám čas na vypracovávání nějakejch rozsáhlejch odpovědí. Jak mi to přišlo, tak jsem to napsal.
            • Ringwraith
              Mishkonne nekaž si svou image.

              Ze všech Biod..., eh, hráčů SW:tOR jsi působil nejrozumněji. Tedy chci říct, že jsi nijak nereagoval na mé popichování. Tak si to nekaž a žezlo hádavců přenech Vrookovi.
            • MishKonn
              What a tard.
  • MishKonn
    http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/170/5/6/AreYouFuckingKiddingMe_1200px_by_CrusierPL.png
  • Absolutně tu nechápu to nadávání a zdá se mi dost ubohé. Já sice o MW3 nemám valné mínění a podle mě je to velice nudná a špatně udělaná hra...ale nadávat na lidi co za hru platí měsíční poplatky, protože jim vyhovují a líbí se jim...to je prostě hnus...Ale to by nebyli Češi, aby nešířili zlost a nadávky, protože někdo dělá něco, co oni dělat nechtějí, nebo na to nemají..
    • Přesně. Máš uplně normální rozumný názor. Tehle server je zahozenej. Hlupáci jsou tihle usmrkanci, kteří dokážou celé dny zaplavovat fóra urážením ostatních. On je teď tenhle negativismus vůči CoD mezi mladejma asi IN. Jsou úplně stejné stádo, kterým se snaží nazývat ostatní.
    • Máš uplně normální rozumný názor. Tehle server je zahozenej. Hlupáci jsou tihle usmrkanci, kteří dokážou celé dny zaplavovat fóra urážením ostatních. On je teď tenhle negativismus vůči CoD mezi mladejma asi IN. Jsou úplně stejné stádo, kterým se snaží nazývat ostatní.
      • Mas pravdu, ale mej s nimi slitovani, oni za to nemohou, jsou mladi, hloupi a nevyzrali, je to prirozeny jev. Jsou v puberte a hledaji svou identitu. Toto zivotni obdobi proste je o tom, ze se primykaji k nekterym znackam a proti jinym se vymezuji. Nebyli jsme za mlada jini, akorat u nas to byli spis depesaci versus metalisti nebo amiga versus atari versus zx spectrum. Stejne tak se tu nekteri biji za pc versus konzole a podobne. Az dospeji s dozraji, najdou svou identitu a budou se divit, proc mladi vedou nejakou smesnou valku o uplne jine znacky.
        • Jj, az dospejeme zjistime ze konzole se svym 720p jsou lepsi nez FHD, nedej boze 2560 a tak dale *1*
          Kdyby jsi byl tak dospely a rozumny jak sam rikas, nikdy by ses nehadal a nerozjizdel flame. Delal bys to co te bavi a ostatni bys mel u zadku.
          • Ano, az dospejes, tak pochopis, ze posuzovat kvalitu her podle rozliseni a myslet si, ze cim vetsi, tim lepsi, je pitomost. Ne ze by na tom nezalezelo vubec, ale je potreba vzit v uvahu primerenost, kdy zjistis, ze dalsi zvysovani ti uz nic neprinasi, ale naopak v jinych ohledech se projevuje negativne. A u her designovanych pro sledovani na televizi v obyvacim pokoji je 720p primerene. Rozliseni 1080p nebude mit zadny vyznamny prinos, ale prinese krvave naroky na vykon grafiky, kapacitu pameti i spotrebu konzole, s tim spojene problemy s chlazenim a hlucnosti a tak dale. Ostatne dnesni konzole 1080p zvladaji, ale je praktictejsi jejich vykon/zdroje pouzit na neco praktictejsiho, co ma pro hru vetsi vyznam. A o tom to je.
            • Ano vime, tihle jedinci nejsou cilovkou pro konzole a musi pocitat s tim, ze tvorba her pro jejich potreby je nakladnejsi a zaroven jich je malo, takze ufinancuji jen par her.

              Blbecek jsi sam, protoze nerikam konzole, jenom konzole, naopak tu opakuji, ze hraji na ctyrech platformach, vcetne pc. Ani jsem nerekl, ze az dospejes, pochopis, ze lepsi je konzole, to jsi bud nepochopil, nebo zamerne prekroutil.
            • Jenze jsou tu, pane dospely, i hraci co nechcou hrat na televizi, vime? A maji treba 30'' 2560 monitor. A tam uz se konzole trochu nechyta.
              Ja chapu nazor ze PRO NEKOHO je konzole lepsi. Ma svoje vyhody. Pro nekoho je taky lepsi Linux ale ja si s nim muzu vimeco, kdyz na nem nerozjedu 75% veci co pouzivam. Taky nikoho neodsuzuju za jeho nazor.
              Odsuzuju blbecky jako ty, co jsem prijdou sypat "KONZOLE OMG KONZOLE JENOM KONZOLE a az dospejete tak pochopite ze je lepsi konzole". Ale to ty nikdy nepochopis, na to jsi moc wannabe dospely.
      • tohle patří jinam
    • To že je někdo hlupák, je v tomto případě holý fakt, nikoliv nadávka!
      To že těch hlupáků jsou miliony je v případě CoD smutné, protože to bývala vynikající FPS hra, především ze druhé světové (Cod4 perfektní vyjímka), a bohužel už nikdy nebude. Z původně PC hry se stala ždímačka na doláče pro společnost, kterou snad nikdy nezajímala komunita a hráčstvo jako takové. Bohužel právě tito hlupáci (dovoluji si tvrdit že naprostá většina s krabičkama připojenýma k TV) dávají jasný impuls activisionu (nikdy nenapíšu velké "A"), že za další recyklaci Call of Duty 4 chtějí dávat ročně až 110 EUR / USD (hra + dlc + elite). a blablabla blabla, ztráta času víc to řešit. Lepší hrát jiný, lepší, hezčí, kvalitnější, ....ější hry, podporovat skutečně ty, kteří se o hráče zajímají (CDP, Valve, ..jn je jich málo).

      Elite služba je prostě pro tu (j)elitu, tedy pro (j)elita

      *12*
      • Jasně... Takže když člověka baví zrovna to, co dělá ta velká ošklivá společnost, která jde jen po penězích, tak to raději nemá hrát, aby nebyl hlupák? Příklad: Známému je 35, má Xbox, zkoušel hrát všechno možný a zůstal poslední rok jen u MP Black Ops, který ho jediný baví. Vzhledem ke svému věku je úplně mimo generaci těhle šašků, co pořád někomu musí vnucovat, jak je špatné hrát tohle a tohle. Jediné ho to baví, za své peníze má co chce a ty tady budeš někomu vnucovat tyhle sra.ky? Hraj si co chceš, ale neotravuj ostatní se svejma názorama na to, co hrajou oni. Nikoho to nezajímá. Natož urážky.
        • Tady jde ale o to,ze cod jako nejvice prodavana fps hra ma obrovsky vliv na to,jakym smerem se bude herni prumysl a fps zanr posouvat.
          A kdyz se jini vydavatele podivaji,jaka to hra se nejvice prodava,jak moc si Acti muze dovolovat oskubavat hrace za predrazene produkty a ze nejvice prodavane hra je strasne hloupa a primitivni.Tak si pravdepodobne reknou,ze kdyz to funguje jim,tak proc to nezkusit taky.
          A za chvilu tady budeme mit mraky stejne hloupych a predrazenych srac*k.
          V podstate se da rict,ze se to do urcite miry uz i deje.
          Takze reci typu "kdyz te ta hra nezajima, tak ju ignoruj" jsou v pripade nejvydelecnejsi herni serie docela usmevne *3* ,protoze to ovlivnuje i hry a herni serie,ktere naopak dany hrac ma rad.
          • Pokud bude uspokojena většina, tak to bude ale v pořádku. Až tohle přestane bavit většinu - bude změna. Navíc nevidím, že by to nějak ovlivnilo například herní sérii Battlefield, u které se poslední díl vydal úplně opačným směrem, než je CoD. Není důvod urážet lidi, které to baví. Dokážu si představit, že takový člověk by mohl říkat o hrách, které baví tebe, že to jsou primitivní a strasně hloupý sra.ky. Z jeho pohledu klidně můžou být. Ovšem co tak sleduju, tak se to týká jen těch zarytých odpůrců CoD to neustálé urážení a to dělá ukázkové primitivy z nich.
            • Imho se mylis, vzycky tu budou alternativy, vzdycky bude nekdo hledat skulinu na trhu a nevyuzity komercni potencial. V trzni ekonomice se firmy podrizuji komercnimu zajmu, to je normalni a prirozene, a je hloupost proti tomu bojovat. Jedine smysluplne co muzes je tu komercni masu motivovat, rozsirit ji obzory a zmenit preference. Ale toho se nedosahne nadavanim ji do debilu, spise naopak, tim to zapecetis.
            • Ne, v poradku to rozhodne nebude.Podle me je v poradku,kdyz si muze hrac vybrat,co ho bavi, jaky styl mu vyhovuje.
              Proto,nebyt toho obrovskeho uspechu a medialni vymyvarne,ktera cod obklopuje,tak proti nemu nereknu ani pul slova.Kdyz to nekoho bavi,v poradku.Kdyz nekomu nevadi,ze je oskubavaji o penize za temer ten samy produkt kazdym rokem plus tuny DLC,proc ne.
              Jenze zrovna tahle hra a tenhle vydavatel ma to stesti/smulu,ze patri mezi nejvydelecnejsi .A timpadem ovlivnuje celou herni branzi a cim dal vice vydavatelu/her kraci stejnym smerem.
              A pokud to tak bude pokracovat,tak bude mmit hrac velmi brzo problem narazit na hru,ktera kraci jinym smerem,nez cod.At uz hernim stylem,nebo pristupem vydavatele.
              Ps.:ja nejsem jeden z tech,co nadavaji hracum cod do mentalne zaostalych apod. *3*
    • Jn, nemam na to, proto jsem MW3 oznacil za copypaste COD4ky uz poosme. Kdybych byl uzasne bohatej, tak bych si ho koupil a hral protoze by to byla nej gamesa. *15*
      • Ty ses peknej trouba.
        • Musi byt pravda kdyz to rikas ty *5*
      • Jazz
        "copypaste CoD4ky uz poosme" ?
        Wau... To už je tolik dílů, co vyšla čtverka jo ?
        • Znas ten o te huse?
  • Uspech? Ja jsem mirny optimista a rekl bych ze se jedna o neuspech. Protoze kdyz se sectou prodany kusy vsech dilu co Elite podporuje, dostaneme se na desitky milionu. A kdyz ma premium ucet "jen" 1.5milionu z nich, tak je to snad znameni toho, ze vetsina hracu zacina pouzivat mozek a prestava zrat ten jejich marketing.
    • Trol.internetovy
      Buď toto, nebo té většině hračů došli peníze z maminčiny kreditky. *15*
      • Sranda, no. Chudáku.
        • Trol.internetovy
          Tak, a je to jasné. Moje teorie se potvrdila, došli ti penízky z maminčiny kreditky, že jo? *15*
          • Ne. CoD nehraju. Od dětství už mám daleko. Ale už jsem otrávenej z pitomců, kteří se věčně musí dohadovat o Call of Duty. Co článek to podobnej vymaštěnec jako jsi ty. Dostuduj, u tebe to vypadá max na učňák a táhni někam makat, ať jsi alespoň trochu užitečnej, ty šašku.
            • spk: Ty chytráku. A na to jak tu prudí on tu nereaguješ? S tou jeho maminkou...? Zalez zase do nory.
            • "Dostuduj, u tebe to vypadá max na učňák a táhni někam makat, ať jsi alespoň trochu užitečnej, ty šašku." Hodně trapné. Takový názor může mít opravdu jen člověk bez kapky rozumu ale fakt.
            • Už se dál neztrapňuj.
            • Trol.internetovy
              Naprosto si uhádl kam půjdu, a taky to, že jsem ještě na škole, ty jsi vystudoval na vysoké věštecké, že ano? *15*
            • Te nekdo nuti cist ty diskuze ? *7*
  • Dneska budu ostřejší a ne na hru, ale na přispěvatele kteří jak je vidno zapomněli na to co je u her jen důležitější a potažmo, jak se chováme ke kolegům kteří něco jiného hrají a možná se nám to nelíbí.

    Než začnu okolo sebe čpít síru a pekelní oheň. Tak bych na začátek všeho zmínil že je hezké vidět že hry se dostávají ve velkém do podvědomí obyčejného hráče a je vidět že hry patří již k společenské zábavě. Osobně když jsem začal hrát a vnímat situaci okolo her tak jsem tomu nevěřil a teď je vidět že se jsem se mýlil.

    A teď k vám lidem. Nevím proč nemůžete vystát že určitá značka vede ? A hráči jí kupují a mají rádi ? Hry byly určeny aby nás bavily ! I když s tím nesouhlasím nemám hru rád, nelíbí se mi inu dobrá každému se vše nelibí, to přeci nedává právo o lidech smýšlet, jak tu někteří smýšlejí. Já si ještě pamatuji doby, kdy hráči hráli pro radost i když vždy neměli stejné názory tak se neuchylovali k tomu co je zde vidět. Proč, jako hráči nemůžeme být normální ? Chovat se mezi sebou slušně ? Jako dříve..... Jde tu stále o hry, přeci to není stranická schůzka, kde se volí představitel strany !
    PS: Nejsem velký fanda nových dílů Call of Duty, ale je to pro mě značka která dokázala proniknout k masám a stále si uchovat své kouzlu. Jestli vám vadí politika kterou zavedli okolo Call of Duty tak se vyjádřete slušně a věcně. A ještě něco pánové možná bychom neměli zapomínat, že žijeme v Čr a jinde ve světě mají měřítka jiná než bychom byli mi ochotní akceptovat, ale to neznamená že jsou špatná ? NE ?

    Váš Werdes
    • A za tenhle příspěvek máš (zatím) dvě mínuska. Prosadit jakýkoliv rozumný názor mezi těma primitivama, co navštěvují tenhle server opravdu není lehké.
      • Je to jednoduche mily Watsone. Kdybych rekl ze parky z Lidlu jsou kvalitni, protoze je kupuje ctvrtina cechu tak to asi nebude moc pravda, kdyz v nich je asi 0% masa.
        • Za prvé článek netvrdí že série COD je kvalitní (naopak tvrdí, že není extra fanda), pouze slušnou formou obhajuje právo lidí utvořit si vlastní názor a nebýt za něj urážen.

          A má pravdu ten chlapec. Ano vydavatel udělal z původně kvalitní MW dojnou krávu, ale to neznamená že lidé co to hrají jsou tupci, které je třeba neustále urážet. Bohuže v lidech tato nenávist je, vždyť lidé jsou schopni se povraždit i kvůli fotbalu.
          • Takhle, at si kazdej kupuje co chce to mi je jedno a tupcem ho nazyvat nebudu. Ale to ze je MW3 copypaste, DLC a jejich ceny jsou vtip a Activision banda nenazrancu mi nikdo neveme. Nejaky facebook pro CoDare s mesicnima poplatkama mi prijde uplne uhozeny a to ze se proda 10 mega kopii tehle kopie je uplnej ulet. Byl bych radsi kdyby ty prachy dostaly nejaky indie studia, aspon by bylo par originalnich her.
            • Tak ze zapadniho pohledu je to vec uplne jina, mit 3000E plat a hry jeste levnejsi jak u nas tak neni co resit.
              Ale stejne, i kdybych byl vikendovej hrac tak bych si asi vybral neco jinyho nez strilecku kde drzis tlacitko pro "jit dopredu" a "strilet". Takze to asi nikdy nepochopim.
              Nicmene, ver ze hlupaci jsou na obou stranach, jak fanboyove tak hateri.
              *5*
            • To je od tebe milé ( není to myšleno, jako ironie) že nebudeš lidem nadávat do tupců *2*
              Pro tebe se to zdá být přemrštěné a ceny velké inu je to pravda i pro mě jsou to ceny dosti velké, ale otázka zní je tomu tak i v USA, Franice, Spojené království Velké Británie a Severního Irska ? Koukni se na to z jiné stránky: Jsi občasní hráč, nehraješ často maximálně hodinu denně maximálně 2 a to o víkendu. Nekupuješ si ani hry, ale sérii Call of Duty máš rád hraješ i multiplayer, tak novinky uvítáš a jsi i ochotní za to zaplatit, a proč ? Nekupuješ si jiné hry. Sedneš si k tomu večer dáš hodinku a pak jdeš na klubu se bavit, o tom je to celé i ta politika. Jednoduchost a přístupnost za to se platí. Hráč si sedne zahraje a jde to je vše. Pro nás kteří mají času dost, maximálně chodí na rock/ metal ( nebo jiné akce, ne tak pravidelné) koncerty a někdy na pivečko, tak je tato politika divná a také nemáme tolik peněz.
              PS: Řekové i po škrtech budou mít větší minimální mzdu než my v Čr, to je ukázka proč to jde.
        • Pane kolego,

          tak ne tento příspěvek prostě musím něco říci *5* Možná se ti zdá že je to v pořádku, ale srovnávat hru s jídlem, které potřebuješ pro výživu je podle mě maličko mimo mísu. Nezlob se na mě, hold to tak vidím.

          Hra je pro zábavu i když nemusí být dokonalá, ale jídlo již ano. Na hře nezáleží náš život, ale volný čas. A když se určité skupině zdá být hra dobrá a jiné ne to je v pořádku, ale u jídla jsou určité parametry, které se musí dodržovat, aby jídlo dalo vše potřebné člověku a neublížilo mu *2* A možná bychom zde nemuseli komentovat, jak to podle nás chodí, ale brát to jako holý fakt.
          • Me to prijde stejny, sice si to koupi hodne lidi ale to nic nezmeni na tom ze je to humus.
            • Nikde jsem nepsal ze jsou debilove, takze se snazis zbytecne *7*
            • Neni to humus, je to prummerna komercni masova zabava, stejne jako prumerny komercni masovy film nebo hudba. Je tak tomu ve vsech odvetvich zabavy a ne jen zabavy. Masovy konzument je nenarocny, a masovy konzument je v necem kazdy, vcetne tebe, tvych roodicu a tveho nejblizsiho okoli. Dela to z vas vsech debily? Asi ne, proto nejsou debilove ani hraci codu.
  • a prečo 7 miliónov blbov, možno nám zaplatia zrušenie všetkých hlúpych DRM ochrán... : )
  • porad to same dokola COD je to porad to same v multiplayeru se to nelisi ani trosku jo mozna grafika lepsi stejne hnusna na otresnem enginy a ty zvuky zbrani to nestoji ani za rec to sou hry pro novacky a pro tupce BF3 to je jina liga :) COD je arkadova blbost
  • 7 milionu blbu naštěstí ne. Jen 1,5. *5*
    Vsadím se, že zrovna ted nějaký manažer Activisionu přemýšlí, co by se stalo, kdyby celej multák dal za 10 dolarů měsičně. *16*
    • Ono tech 7mil blbu je myslen jako hracu COD a jejich sluzby *1* o tech 1.5mil platicich se vyjadrovat nebudu, byl bych sprosty *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit